• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın eşine nasıl davranmalı?

Erkekler çok konuşmayan evini çekip çeviren kendini salmayan hem ev hanımı hem manken ona karışmayan sorgu sual yapmayan vb. ....
kadınlardan hoşlanır

senine nışanlanırken değişeceğine dair sözleşmemi imzaladın seni böyle beğendi sonuçta oldugun gibi davran.olır olmaz şeyleri takma kafana kavga ortamı oluşmasın gerisi kendiliğinden gelir. ..doğaçlama yaşanırmış evlilik...
Ya onun bana söylediği hatalarımızı birbirimize söyleyelim ki düzeltelim ve özellikle Regl dönemimde düşünerek davran deyip duruyor

Bişey daha eklemek istiyorum, evlilik zaten bambaşka bi dünya. O dünyanın içine girince birbirinize nasıl davranacağınızı deneyimleyerek öğreneceksiniz. Tek yapmanız gereken suçlayıcı dille konuşmamak. Nişanlın sürekli seni suçlarsa sen de artık kendinde problem ararsın, psikolojin bozulur.
Açıkçası beni suçlamaz ama o hemen darılıyo bu seferde ben kendimi suçluyorum

Evet bencede öyle ama o benden daha olgun sanırım benim yüzümden hep tartışma çıkıyo bide öyle bir şey ki o haksız da olsa başta haksız olan ben oluyorum bide buna benide ikna ediyor ne yapacağım ben ya
Siz daha uyanık olun alta kalmayın. Kelimelerinizi Dikkatli seçin.ona fırsat vermeyin. Sonuçta sizi tanıyor değiştirmeye çalışmamalı.

Evet bencede öyle ama o benden daha olgun sanırım benim yüzümden hep tartışma çıkıyo bide öyle bir şey ki o haksız da olsa başta haksız olan ben oluyorum bide buna benide ikna ediyor ne yapacağım ben ya
Ovv bu büyük bi sorun ama

Huzur vermek icin insanin kendisinin huzurlu olmasi lazim.bence
Once kendim derim.sebebi de ben iyi olmazsam.etrafimdakileri mutlu edemem
Bir de madem bu tripler reglken oluyor ona anlayabilirsin yuzeysel bir sekilde
Bu donemlerde hassasim lütfen anlayis göstermeni bekliyorum diye
Bence kisi once kendini mutlu edebilmeli baskalarini özellikle erkekleri memnun etmeye calismam çünkü insan nankordur yapilan hosuna gitse de iki gun sonra "şunu nedenn yapmadin" diye sorun cikarabilir

bunun belli bir formülü yok aslında. bir elin beş parmağı da bir değil. çok ilgi isteyen de vardır, fazla ilgiden bunalan da. "benimle hiç kavga etmiyor, beni umursamıyor" diye üzülen de gördüm "çok dırdır yapıyor" diyeni de. bu kendi karakterleriniz doğrultusunda şekillenecektir. birbirinizin beklentilerini en iyi siz bilirsiniz. bir mimiğinden bile o an sıkılıp sıkılmadığınnı ya da memnuniyetini anlayabilirsiniz.

ben de yeni evleneceğim. fakat en başından itibaren her şeyin mükemmel gitmesini beeklemiyorum. çünkü büyük bir değişiklik evlilik. hayat tamamen farklılaşıyor. bir anda alışmanız gereken yüzlerce şey ortaya çıkıyor. farklı alışkanlıklar vs. buna uyum sağlamak kolay olmayacaktır ve biraz da deneme yanılma yöntemi uygulanacaktır.

umarım nişanlınız da sizi mutlu edebilmek için kafa yoruyordur böyle. aslında başlık "bir insan eşine nasıl davranmalı" şeklinde olsa daha güzel olabilirdi. mutluluklar dilerim şimdiden.

bunun belli bir formülü yok aslında. bir elin beş parmağı da bir değil. çok ilgi isteyen de vardır, fazla ilgiden bunalan da. "benimle hiç kavga etmiyor, beni umursamıyor" diye üzülen de gördüm "çok dırdır yapıyor" diyeni de. bu kendi karakterleriniz doğrultusunda şekillenecektir. birbirinizin beklentilerini en iyi siz bilirsiniz. bir mimiğinden bile o an sıkılıp sıkılmadığınnı ya da memnuniyetini anlayabilirsiniz.

ben de yeni evleneceğim. fakat en başından itibaren her şeyin mükemmel gitmesini beeklemiyorum. çünkü büyük bir değişiklik evlilik. hayat tamamen farklılaşıyor. bir anda alışmanız gereken yüzlerce şey ortaya çıkıyor. farklı alışkanlıklar vs. buna uyum sağlamak kolay olmayacaktır ve biraz da deneme yanılma yöntemi uygulanacaktır.

umarım nişanlınız da sizi mutlu edebilmek için kafa yoruyordur böyle. aslında başlık "bir insan eşine nasıl davranmalı" şeklinde olsa daha güzel olabilirdi. mutluluklar dilerim şimdiden.
Haklısınız başlık öyle olabilirdi benim çekincelerim etrafımdaki mutsuz sorunlu evlilikler sanırım bundan korkuyorum bide düğün yaklaştı diye gerginleşiyorum

Bir de yazmayı unutmusum
En önemli seyin saygi olduguna inanirim, biri degis diyorsa orada sorun vardir
Yanlışlarını soyleyip uyariyorsa ve yapıcı onerilerde bulunuyorsa bu bir yardimdir ama elestirip sen şöylesin bu yönünü degistir tarzi konusuyorsa o kisi saygisizdir, net !

Bir de yazmayı unutmusum
En önemli seyin saygi olduguna inanirim, biri degis diyorsa orada sorun vardir
Yanlışlarını soyleyip uyariyorsa ve yapıcı onerilerde bulunuyorsa bu bir yardimdir ama elestirip sen şöylesin bu yönünü degistir tarzi konusuyorsa o kisi saygisizdir, net !
Yok beni yadırgamıyor uyarıyor düşünerek davran ki sonrasında sen zarar görme der hep bunda bir sorun yoktur sanırım

Yok beni yadırgamıyor uyarıyor düşünerek davran ki sonrasında sen zarar görme der hep bunda bir sorun yoktur sanırım
Elbette yok ama bence bu uyarilar sık oluyorsa da yanlış
Hep sende kusur mu ariyor diye dusunurum ben
O senin baban değil, devamli elestirmek de hos degil bence

Sacmalama kismini görmemişim
Bu saygisizlik resmen
Sacmalama, deli misin/salak misin tarzi seyler de cok ergence
Pek olgun değil yani

Nasıl yani sonrasında neler olabilir ki
Yani tartışmalarda seni haksız olduğuna inandırmayı başarıyormuş ya (eğer sen haklı olduğun halde bunu yapıyorsa )ilerde her tartışmanızda böyle olur sana yüklenir seni haksız çıkarmak için her saferinde bi de arkadaşlar değinmiş evlilik gerçekten farklı bir atmosfer onu yakından tanığından yüzde yüz eminken bi anda aslında onunla ilgili bilmen gereken daha çooooookkk şey olduğunu anlıyorsun bu nişanlın içinde geçerli canım şimdi sen birbirinize karşı şeffaf olduğunu söyleyeceksin ama ne demek istediğimi evlenince anlayacaksın canım

Elbette yok ama bence bu uyarilar sık oluyorsa da yanlış
Hep sende kusur mu ariyor diye dusunurum ben
O senin baban değil, devamli elestirmek de hos degil bence
Bunu özellikle tartıştığımız sırada ben sırf canı yansın diye bir şeyler söylediğimde yapıyor

Yani tartışmalarda seni haksız olduğuna inandırmayı başarıyormuş ya (eğer sen haklı olduğun halde bunu yapıyorsa )ilerde her tartışmanızda böyle olur sana yüklenir seni haksız çıkarmak için her saferinde bi de arkadaşlar değinmiş evlilik gerçekten farklı bir atmosfer onu yakından tanığından yüzde yüz eminken bi anda aslında onunla ilgili bilmen gereken daha çooooookkk şey olduğunu anlıyorsun bu nişanlın içinde geçerli canım şimdi sen birbirinize karşı şeffaf olduğunu söyleyeceksin ama ne demek istediğimi evlenince anlayacaksın canım
Haklısın ama o açıklayınca konuyu gereksiz yere uzattığım için böyle davrandığı sonucuna varıyorum ama önceden sorunların üstüne gidelim çözelim diye uğraşan Ada'm artık kapatmak için uğraşıyor

Bol bol iletişim.. ben ilk sırada bunu görüyorm,konuşun eşinizle,sohbetinizden zevk alırsanız,birbirinizin en iyi arkadaşı olursanız sorun kalmaz diye düşünüyorm

Back
X