• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın eşine nasıl davranmalı?

Nasil hak ediyorsa oyle davran
Sen ona gore sekil alma zaten,o sana gore sekil alsin
Bir kere de bir erkek cabalasin once vallaha gina geldi

Bana şunu yap falan demenizi beklemiyorum zaten ama en azından tartışmasız sağlıklı bir yuva kurabilmek Nasıl olur bunun cevabını bekliyorum
yazdigimi tamamen ters anlamissin kimsenin sana bu konuda akil vermesine izin verme, kendin ol degerlerinden dusuncelerinde goruslerinden dogrularindan kendinden odun verme, kadin olacagim kocamin karisi olacagim diye kendine bazi seyler empoze etme, sirf sen evlendi diye sana soyle boyle davran diyenlere kulak asma. Kendin ol ve o yuva senin oldugu kadar kocan olacak kisiinde yuvasi birak birazda o kafa yorsun, evlilikteki hersey 2 kisilik ozveriyle olur sadece senin cabanla olmaz yani.

Sen bence dinle beni törpülemeye çalış kendini bir dönem (bende bi dönem baya fevriydim sana demesi kolay deme o yüzden :)) )eğer nişanlının tutumunda bi değişiklik görürsen olumlu yönde neyin ne olduğunu anlarsın kafan netleşir bence
Bide böyle içimdeki bütün güzel duyguları ona anlatırsam o Zaman şımarır mı böyle bazı zamanlarda içimden onunla ilgili çok güzel şeyler geçiyor ama söylemiyorum aksine sinir bozucu şeyler yapıyorum şımarmasından korkuyorum ama törpü işini yapacağım

yazdigimi tamamen ters anlamissin kimsenin sana bu konuda akil vermesine izin verme, kendin ol degerlerinden dusuncelerinde goruslerinden dogrularindan kendinden odun verme, kadin olacagim kocamin karisi olacagim diye kendine bazi seyler empoze etme, sirf sen evlendi diye sana soyle boyle davran diyenlere kulak asma. Kendin ol ve o yuva senin oldugu kadar kocan olacak kisiinde yuvasi birak birazda o kafa yorsun, evlilikteki hersey 2 kisilik ozveriyle olur sadece senin cabanla olmaz yani.
Kesinlikle haklısın kusura bakmayın başta yanlış anlamışım sizi o düşünsün ne yapayım yanı bende de dengesizlik oluyor ne yapayım

Bide böyle içimdeki bütün güzel duyguları ona anlatırsam o Zaman şımarır mı böyle bazı zamanlarda içimden onunla ilgili çok güzel şeyler geçiyor ama söylemiyorum aksine sinir bozucu şeyler yapıyorum şımarmasından korkuyorum ama törpü işini yapacağım
Bence şımartma o kadar da onunu alamazsın sonra (egosu şişmesin dimi durup dururken)

Tartışsak önceleri konunun üzerine giderdi çözmeliyiz bu sorunu derdi artık üzerini kapatıyor küstün mü bana diyorum çocuk muyum da küseyim diyor acaba ben çok mu bunalttım onu farkında olmadan soruyorum yok hayır ama düşünerek konuş öyle davran diyor

Siz sordukça o kendini geri çeker.
Kapaniyorsa konu, sizde kapatın.
Sormayın ötesini.

Hayır sevginizi söylemekten kaçinmayin. Silahını ayarlayarak yapın tabiki.
Hatta sevgi belli etmek yerine gıcık ediyorum demissiniz ya , bunu hiç yapmayın.

Sevgiyle simarmaz aklı başında insan. Şımartan duygu sevgi değil, onsuz bir hicmissin gibi göstermektir kendini.
En azından nisanliyken tanımış olursunuz.

Hayır sevginizi söylemekten kaçinmayin. Silahını ayarlayarak yapın tabiki.
Hatta sevgi belli etmek yerine gıcık ediyorum demissiniz ya , bunu hiç yapmayın.

Sevgiyle simarmaz aklı başında insan. Şımartan duygu sevgi değil, onsuz bir hicmissin gibi göstermektir kendini.
En azından nisanliyken tanımış olursunuz.
Mesela onsuz bir hiçmişim gibi ne söylersem öyle anlar ona sevdiğimi değer verdiğimi özlediğimi söylemekle şımarır mı

Mesela onsuz bir hiçmişim gibi ne söylersem öyle anlar ona sevdiğimi değer verdiğimi özlediğimi söylemekle şımarır mı

Simaranlar var elbet , bu karakter meselesi.
Nisanlilik, tanıma evresidir. En azından nasıl davranacaginizi öğrenirsiniz.
Söylemekten çekinmeyin sevginizi , abartıya kaçmadan derim.

O söyler mi sevgisini ?

Simaranlar var elbet , bu karakter meselesi.
Nisanlilik, tanıma evresidir. En azından nasıl davranacaginizi öğrenirsiniz.
Söylemekten çekinmeyin sevginizi , abartıya kaçmadan derim.

O söyler mi sevgisini ?
Söyler ama sürekli değil ya da şöyle söyleyeyim bazı zamanlar çok fazla söyler özellikle tartıştıktan sonra bir süre falan söylemez sorduğumda ben öyle hemen eskisi gibi olamıyorum bianda der

Öncelikle yorum yapan herkese çok teşekkür ederim kendimi törpülemeye çalışacağım umarım düzelir her şey

Bence bir tartışmayı uzatmamak en iyisi. Diyelim kavga ettiniz. Uzatmayın. Konuştukça konular başka yerlere gidiyor. Ama kavga bitince de hemen canım cicim olmasın. Suskun bir süre geçsin. Ben yapamam mesela, tartıştıktan sonra sussam bile bir anda aşkım canım olamam.

Her kavgada hep aynı kişi alttan almamalı. Bazen o bazen sen susabilmelisiniz.

Ama kendi tecrübelerimi sorarsan, bildiğin cadalozum. Alttan da almam, şikayetlerimi de sayar dökerim. Ben onu şımartacağıma, o beni şımartsın. O üstüme düşsün derim. Yaptırırım da. Erkekleri ne kadar düşünürsen o kadar mutsuz olursun.

İster benim gibi yap, ister doğru yoldan git :)

Söyler ama sürekli değil ya da şöyle söyleyeyim bazı zamanlar çok fazla söyler özellikle tartıştıktan sonra bir süre falan söylemez sorduğumda ben öyle hemen eskisi gibi olamıyorum bianda der

Dedim ya , sormayın bu tür şeyler. Inanın ters tepiyor.

Bence bir tartışmayı uzatmamak en iyisi. Diyelim kavga ettiniz. Uzatmayın. Konuştukça konular başka yerlere gidiyor. Ama kavga bitince de hemen canım cicim olmasın. Suskun bir süre geçsin. Ben yapamam mesela, tartıştıktan sonra sussam bile bir anda aşkım canım olamam.

Her kavgada hep aynı kişi alttan almamalı. Bazen o bazen sen susabilmelisiniz.

Ama kendi tecrübelerimi sorarsan, bildiğin cadalozum. Alttan da almam, şikayetlerimi de sayar dökerim. Ben onu şımartacağıma, o beni şımartsın. O üstüme düşsün derim. Yaptırırım da. Erkekleri ne kadar düşünürsen o kadar mutsuz olursun.

İster benim gibi yap, ister doğru yoldan git :)
Kesinlikle o peşimden koşsun

Back
X