Bir kadın neden evli erkeklere ilgi duyar ?

Tam bir safsata.

Ilginç tuhaf olması yanında doğruda işi evi iyi eşine çocuklarına bağlı maddi anlamda iyi biriyse ideal eş örnek model durumda olunca dikkat çekip ilgi uyandırabilir niyeti evli adamda olanlar için

Aman uzak dursunlar o ayrı

Ekleme yapayım böyle düşünceler doğru olmadığı gibi bu durumu normallestire bilir tehlikeli yani

Nerde yazıyor çiçeğim?
Bu akşam açtığı diğer konusunda, yorumlarında vardı sanırım.

Aynı kuram aldatmayı da kısaca ve kabaca şöyle açıklar; kadın ilişkiye duygusal yatırım yapar o yüzden duygusal aldatma kadını yıkar. Hani burada bazen oluyor ya aldatmış ama sevmiyor ya da tek gecelikmiş falan diye, sanki hafifletici bir sebepmiş gibi.

erkekler ise cinsellik yoksa aldatma saymaz çünkü cinsellik varsa çocuk o adamdan olabilir

ortada konu ve konu sahibi yok, benim de yapacak işlerimi erteleyesim var öyle muhabbet olsun diye yazdım yoksa bu sadece kuramlardan birinin birazcığı yani, tabi ki bunları açıklayan çok başka görüşlerde var.

Burada mantıksal değil içgüdüsel bir şeyden bahsediliyor doğru anladıysam. Erkeklerin geniş basen, büyük memeyi aslında içgüdüsel olarak dogurganlikla bagdastirmasi gibi bir şey.

Sizin bu teze göre herkesin kocasının mükemmel olması, sıfır boşanma gerçekleşmesi lazım.
İnsan evlenirken karşısındakinin sonsuza kadar onaylı olacağını düşünmüyor.
hayatın akışında doğar, büyür, ürer, çoluk çocuğa karışırız. Torun torba sahibi olur ve ölürüz. Geleneksel olarak bizde beklenen budur. 30 ve 40 yaşında gelip hiç evlenmemiş, ya da hali hazırda evli olmayan oranı azdır.
Çocukken bize okutulan masallarda bile “Evlendiler ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar” diye biter. Evlilik varılması gereken bir hedeftir.
Bir kadın hususi olarak evli erkeklerden hoşlanıyorsa orda bir sorun var. Muhtemelen ilişki nasılsa ciddiye binmez diye Rahat edebilmek için yapıyordur.

Bu benim tezim değil ama bana göre bazı şeyleri açıklayan bir teori. Boşanma konusu hakkında çok açıklayıcı olacağını düşünmüyorum. Tabii ki haklısınız; her evli erkek, mükemmel erkek değildir.

Bu teori daha içgüdüsel süreçleri açıklıyor aslında, kişi karşısındaki evliyse durup da "Hmm. Karşımdaki evli, yani şu şu şu kriterden geçiyor, o zaman elde edeyim." demiyor. Daha arka planda işleyen bir düşünce.

Son söylediklerinize de katılıyorum. Karakterle alakalı bir durum ve birçok farklı sebebi, motivasyonu olabilir.

Burada mantıksal değil içgüdüsel bir şeyden bahsediliyor doğru anladıysam. Erkeklerin geniş basen, büyük memeyi aslında içgüdüsel olarak dogurganlikla bagdastirmasi gibi bir şey.
Aslında bahaneleri içgüdüsel oluyor buna sığınıyorlar içgüdülerin esiri olmak yada yapılan şeyin kabul görmeyeceğini anlatıkların da çıkar yol ben yapmadım o yaptı gibi bir şey biraz karışık
Mantıken Hiç bir açıklamasi yok baştan kaybediyorlar

Benim anladığımsa şu. Evli erkeklerle beraber olan kadınlar aslında aşık olduklarını sanıyor ve öyle söylüyorlar ama gerçekte içgüdüsel olarak bir çekim yaşıyorlar ve bu çekime mantiklariyla karşı koymak yerine bunun adını aşk koyup devam ediyorlar. Secilmisi seçmek kısmı bana bunu anlattı. Beynin olmadığı yerde içgüdüler devreye giriyor olabilir.

Kınamak istemiyorum ama evli bir erkekle birlikte olmak bir kadının kendisine yapabileceği en büyük kötülük olarak niteleyebilirm

Eger bir kadin o adami tercih ettiyse demek ki iyi bir koca, eger cocuklari varsa da aa demek ki iyi bir baba algisi olusmus olabilir.
Igrenc bir nokta yok herkes herkese ilgi duyabilir.
İğrenç bir nokta yok herkes herkese ilgi duyar kısmını beğenmedim
Kendini bilen kişi sınırını da bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…