- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
kaslı erkeklerden hoşlanan kadınlar..bunun birde erkek versiyonları vardır güzel kadınlara yiyecek gibi bakan..bu kadın resmen sulanmış kocana..evli olmuş olmamış fark etmez bu kadınlar için..birde tatil yapıyorsunuz eeee demekki ya iş adamıdır yada çook zengin bir erkek..yaz tatil aşkı arıyor galiba..hem yiyecek hem yiyecek işte..allahtan kocan akıllıymış..kocanı asla yalnız bırakma böyle yerlerde..valla gözünden sürme çalar gibi çalarlar kocanı haberin olsun..acımaz bunlar sadece kendi zevklerini düşünürler..Çok kötüyüm esimle kavga ettik
Bir haftadır tatildeyiz. Ama bir grup var kızı Erkekli gelmisler. IÇinde bi bayan 27 yaşlarında falan olmalı. Dün eşim havuza girerken eşimin yanına gidip Çakmak istedi . Gördüm sigara ağzında idi. Eşim yok deyince birseyler sordu. Yanlarına yaklaştim eşim cevap vermedi sırtını döndü. Ne diyor dedim söylemek istemedi. Saçmalık dedi. Israr ettim .merak ettim Sporcu musunuz bu vücudu ne kadar zamanda yaptınız demiş (eşim iri ve kaslı) neyse ben yüz vermedim vermem de dedi.. Tamam dedim.. Bugün de kahvaltıda açık büfe deyiz dikkatimi çekti. . Hiç gözünü ayırmadan eşime bakıyor ya.. iki üç dakika bekledim belki bana öyle geliyor diye ama yok .. resmen ayırMadi gözünü. .. en sonunda cantami masaya seslice vurdum oyle anladi cevirdu kafasini.. normalde kıskanan bir insan değilim ama kUdurdum eşime patladımhoşuna gidiyor demi Eğon şişiyor falan dedim
Beni sahilde bıraktı odaya gitti tek başına napiyor bilmiyorum şu an
Bi kadın neden yanında karısı varken bir erkeğe bakar anlayamiyorum Yüzüklerimiz var.. çok moralim bozuk.
çalınacak olan erkek gitsin zatenkaslı erkeklerden hoşlanan kadınlar..bunun birde erkek versiyonları vardır güzel kadınlara yiyecek gibi bakan..bu kadın resmen sulanmış kocana..evli olmuş olmamış fark etmez bu kadınlar için..birde tatil yapıyorsunuz eeee demekki ya iş adamıdır yada çook zengin bir erkek..yaz tatil aşkı arıyor galiba..hem yiyecek hem yiyecek işte..allahtan kocan akıllıymış..kocanı asla yalnız bırakma böyle yerlerde..valla gözünden sürme çalar gibi çalarlar kocanı haberin olsun..acımaz bunlar sadece kendi zevklerini düşünürler..
Çok kötüyüm esimle kavga ettik
Bir haftadır tatildeyiz. Ama bir grup var kızı Erkekli gelmisler. IÇinde bi bayan 27 yaşlarında falan olmalı. Dün eşim havuza girerken eşimin yanına gidip Çakmak istedi . Gördüm sigara ağzında idi. Eşim yok deyince birseyler sordu. Yanlarına yaklaştim eşim cevap vermedi sırtını döndü. Ne diyor dedim söylemek istemedi. Saçmalık dedi. Israr ettim .merak ettim Sporcu musunuz bu vücudu ne kadar zamanda yaptınız demiş (eşim iri ve kaslı) neyse ben yüz vermedim vermem de dedi.. Tamam dedim.. Bugün de kahvaltıda açık büfe deyiz dikkatimi çekti. . Hiç gözünü ayırmadan eşime bakıyor ya.. iki üç dakika bekledim belki bana öyle geliyor diye ama yok .. resmen ayırMadi gözünü. .. en sonunda cantami masaya seslice vurdum oyle anladi cevirdu kafasini.. normalde kıskanan bir insan değilim ama kUdurdum eşime patladımhoşuna gidiyor demi Eğon şişiyor falan dedim
Bi kadın neden yanında karısı varken bir erkeğe bakar anlayamiyorum Yüzüklerimiz var.. çok moralim bozuk.
bu fikri cok begendim :) aa z yerine t olarak gormusum ben :)Esinizin gönlünü alin.... o kadini bir daha yakalarsaniz yanina gidip fisildayarak parmaginizi gözüne sokacaginizi söyleyin
bu fikri cok begendim :) aa z yerine t olarak gormusum ben :)
Aklımdan geçti aslında masasına gidip iki Laf edecektim ama bana kalsa tek başıma olsam elli kere yapmıştım. .
Herkesin içinde yakışık almaz diye düşündüm bide eşim çok kızar biliyorum. .
Umursama orali olma hatta gül sen boşver falan dedi ama ..
Konuyu tam tersi açsaydınız , bir erkek size baktığı için kocanız sizinle kavga etseydi burda kocanıza demediğimiz kalmazdı.Çok kötüyüm esimle kavga ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?