Bir kadın neden inatla başkasının kocasına bakar..

kaslı erkeklerden hoşlanan kadınlar..bunun birde erkek versiyonları vardır güzel kadınlara yiyecek gibi bakan..bu kadın resmen sulanmış kocana..evli olmuş olmamış fark etmez bu kadınlar için..birde tatil yapıyorsunuz eeee demekki ya iş adamıdır yada çook zengin bir erkek..yaz tatil aşkı arıyor galiba..hem yiyecek hem yiyecek işte..allahtan kocan akıllıymış..kocanı asla yalnız bırakma böyle yerlerde..valla gözünden sürme çalar gibi çalarlar kocanı haberin olsun..acımaz bunlar sadece kendi zevklerini düşünürler..

çalınacak olan erkek gitsin zaten

böyle durumlarda eşinize hiç çaktırmadan kıza "bu erkek benim " diyebilirsiniz bir beden dili dersinde görmüştüm ve bir erkek anlatmıştıçokta mantıklı geldi şöyleki "eşinizin saçını düzeltin ayy aşkım ensende tüy var de alıyormuş gibi yap ona dokun kadınlar bu şekilde sahipligini belli eder gerçekten kravatı varsa onu düzelt ona sürekli bi bahane bulup dokun ama kesinlikle ona çaktırma o kadın zaten uzaklaşır dediğim gibi küçük dokunuşlar canım yanagında kirpik var bi saniye aşkım de güzelce yüzüne dokun ufak ufak dokunuşlar onun senin oldugunu anlasın "

git odaya gonlunu al esinin.. kadina sirtini donmus, ne guzel iste.. bi de kadinin soylediklerini durustce sana soylemis.. saklamamis.. esine yapis inadina

E hatunu mutlu etmişsiniz bi güzel. Bizim de çok başımıza gelir böyle şeyler sosyal ortamlarda. Bana kur yapan oldu mu eşim atar hemen kolunu omzuma, bi öper. Ondan sonra çözülür olay zaten. Karşıdaki adam eğer kafasını önüne, ya da tanıdık biriyse konuştuklarına dikkat eder. Eşinizin suçu yokken neden ona çattınız ki durup dururken?

Ne kadar sabirli bi insansiniz sizin yaninizda ben edepsiz kaliorum galiba ole durumlarda bende gozumu hic kirpmadan kiza bakarim oturdugum masadanda seslenirim hangimizi begendin die hala bakarsa sacini basinida yolarim yani bunun erkegi kadini olmuo adamin biride bana asilmisti esim wc gitmisti onu bekliodum esim gelince adami rezil ettim ozur dilemekten bi hal oldu dileyceksin tabi kaybol dedim

niye kızıyorsunuz kocanıza adam neyapsın.
kadın arsızın önde gideniymiş, ıyyhh gözümde canlandıda dudaklar slikon diyince, zilli, sakın muhatap olmayın böyleleri edepsiz olur, bir de sizi suçlu çıkarır.
tutun kocanızın elinden havuza girin, eğlenin.
anlasın dicem ama anlamaz ki terbiyesiz.

Ben olsam sizin kadar sakin kalamazdım kıza karşı.
Arkadaşları masadayken gidip dun eşime o kadar iltifat etmissiniz dünden beri gözlerinizi eşimin üstünde unuttunuz zaten. Rahatsiz olduk alisik değiliz sizin gibi kadınlara lütfen istahinizi başka erkeklere ayirin. De

siz önemseyerek besliyorsunuz kadının hasta ruhunu
tatili berbat etmeye değer mi, değer mi masum kocişi üzmeye..
kocaman kucaklayın, öpün, gülün...
önemsemeyi keserseniz vazgeçecektir eminim!

Herifin biri size öyle baksa eşiniz ne yapar acaba, şahsen benimki ağzını burnunu dümdüz etme olasılığına sahip.

Vialand e gitmiştik bir kere, bir şeye binmek için bayaaa sıra bekledik, o esnada hatunun biri kocamı kesip duruyormuş ama ben hiç fark etmemişim, eşim sonra anlattı, ben ona bakmıyordum ama ne zaman o tarafa baksam baktığını gördüm, arkamı döndüm, seni öptüm, sarıldım ama ne biçim biriyse bakmaktan vazgeçmedi dedi. Ehh dedim şimdi mi söylüyorsun, yapabilecek hiçbir şeyim kalmamışken, vaktinde söyleseydin de saçını başını yolsaydım ya. Üstünden 1 yıl geçti, hırsı içimden geçmedi O yüzden bence ağzının payını vermek lazım ama eşinize kötü davranmayın onun hiçbir suçu yok.

Konuyu tam tersi açsaydınız , bir erkek size baktığı için kocanız sizinle kavga etseydi burda kocanıza demediğimiz kalmazdı.
Ne yapsın adam?
Çok saçma bir kavga çıkartmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…