Bir kadın neden inatla başkasının kocasına bakar..

Eşinize patlamanız doğru değil, adama bakan kadına tepkinizi gösterin.
Edep yahu evli adama bakmaya nasıl cesaret ediyorlar.

Kacirin kacirin yaninizdan ki kadin daha cok firsat bulsun yanassin zaten evliligi de mutsuz bunun diye.

Bence kadın daha fazla bu hareketine devam ederse gidin kulağına yanasip 'COK BEGENDİYSEN ANANİ YOLLA DA KAYİNPEDERİM SANA DA Bİ TANE YAPSİN' diyin :) ama kocanizin gönlünü muhakkak alin ve daha fazla sinirlenip tartışma çıkarmayın mutlu ve eğlenceli görünmeye devam edin tatılın tadını çıkarın sonuçta oraya eğlenmeye geldiniz bırakın o kadın kudursun kıskançlıktan siz degil

Bi keresinde sevdicekle yolda yururken bi bebege bakiyoduk durup, bebek arabasini tutan bi kadin ve yaninda da iki tane kadin vardi hepsi de sarisin. Biz bebege bakarken bi baktim o kadinlardan biri de benim sevdicege bakiyo. Hem de bakisi bi gorseniz ben olmasam numara filan istiycek herhalde. Baktim hala bakiyo fazla baktin yeter yeter dedim giderken. Mal ya.

Yok yani anlamiyorum 6362728191933 tane erkegin icinde afedersin b.k mu var da sen yaninda bi bayan olan erkege bakiyosun? Yada parmaginda yuzugu olan?

Yok arkadas burda diyolar ya cok dogru, kadinin dusmani yine kadin

Hep derler ya hani "yasak olan her zaman daha tatlidir" diye, cok dogru. Eh bu yasak olan beyimiz biraz da eli yuzu duzgun, kalipli oldu mu bunlar kacinilmaz oluyor

Bu gibi durumlarda zavalli sevdiceklerimizi uzmeye hiiiic gerek yok. Ayni seyi ben de sik sik yasiyorum, sozlum cidden cok yakisiklidir ve durusu, hali tavri agirdir, cok dikkat ceker. Her yerde ona bakan kadinlar oluyor. Bense bu durumu kendime eglence haline ceviriyorum mesela. Hosuma gidiyor bildigin, kadinlar benimkine baktikca benim egom sisiyor, ben egleniyorum, aynen yukarda bir arkadasin soyledigi gibi "Hahah bak yavrum bak, anca bakarsin" diyorum icimden Sarilip opmekten bile daha bir keyif aliyorum oyle Sen de boyle dusun, o bakan kadinlar kim ki, senin tirnagin bile olamazlar cunku baktiklari adam seni secmis, o adam icin kalan herkesten daha guzel, daha dayanilmaz, daha iyisin sen.

Esinin gonlunu al ve bu tarz durumlari eglenceye cevirmeye bak. Yoksa kendini yipratirsin. Bu mentaliteyi sozlume de oturtmaya calistim ama yok, o hala bana bakan oldu mu direkt geriliyor sinirleniyor, bense kadinlarin kiskanc bakislari esliginde keyfimi suruyorum, daha bir egleniyorum, tavsiye ederim

Kendi seçtiği eşi göbekli ,çlrkin ,kel
ama cüzdanı dolgun ve etiketli olduğundandır adam ne giyse yakışmaz , karizmatik değil bu kadınlar ancak aldığı çanta ve ayakkabı markasıyla hava atar

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. .
Eşim i tekrar aradım gel yanımda uyu dedim geldi..
O uyurken ben gözleri açık tuttum :)
Baktım pislik kadın tuvalete gidiyor düştüm peşine :)
Ben girdiğimde içeride idi.. çıkmasını bekledim. Kimse de yoktu şansıma..
Ellerini yıkarken ağzının içine girdim.
" yerinde olsaydım baktığım yere dikkat ederdim. Sonra o silikonlu dudaklarına yazık olur " dedim. AA manyak misin nesin be bi senin kocan mi var sanki falan diye bağırıyorken başka hiçbir şey söylemeden sadece sen anladın onu dedim. sırtımi döndüm gittim..
Ama çok heyecanlı bi olay mis tavsiye ederim içmin yağları eridi :)
Su an biz kafede yemek yiyoruz o da asagida arkadaşlarına muhtemelen beni anlatıyor hararetli hararetli

Is
Iste bunu bende anlamıyorum herhalde kıskançlık yani başka bişey değil yanında sevgilisi Sözlüğü ya da karısı var ayıptır ya

şıllık ne garip bir kelime birde aşüftemi vardı

süpersin ya tebrikler canım

kocanla kavga etme bizde bi soz var afedersin ama esegin aklina karpuz kabugunu dusurme derler.kocanla her turlu ilgilen kavga edersen ilgiyi o tarafa dogru cekersin tel nosu yada email adresi verecek kadar bile zaman verme sakin git pesimden

esinize satasmayin adamin sucu yok
ahlaksiz insan cok
biri size denk gelmis iste

benim esimede benim yanimda flört atan cok olur
biz güleriz alay ederiz
esim yine sana eglence cikti der
esime sarilirim öperim bir takim muzur hareketler yaparim
karsidaki kadin sinir olur
sonra kahkahayi basariz
sende öyle yap keyfine bak
tatilinide zehir etme

adamın suçu ne ki kadına merhaba tanıdıkmı geldi acaba ne zaman baksam bize bakıyorsunuz da de korkma bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…