- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Iste bunu bende anlamıyorum herhalde kıskançlık yani başka bişey değil yanında sevgilisi Sözlüğü ya da karısı var ayıptır yaBi keresinde sevdicekle yolda yururken bi bebege bakiyoduk durup, bebek arabasini tutan bi kadin ve yaninda da iki tane kadin vardi hepsi de sarisin. Biz bebege bakarken bi baktim o kadinlardan biri de benim sevdicege bakiyo. Hem de bakisi bi gorseniz ben olmasam numara filan istiycek herhalde. Baktim hala bakiyo fazla baktin yeter yeter dedim giderken. Mal ya.
Yok yani anlamiyorum 6362728191933 tane erkegin icinde afedersin b.k mu var da sen yaninda bi bayan olan erkege bakiyosun? Yada parmaginda yuzugu olan?
Yok arkadas burda diyolar ya cok dogru, kadinin dusmani yine kadin
şıllık ne garip bir kelime birde aşüftemi vardışıllık kadın da ondan şıllık demek yasakmıydı yadaha da fena kelimeler yakışıyor o kadına , yanına gidip haddini bildirseydiniz ya da ne bakıyosun açıkta birşey mi gördün laflarıyla ne bilim susup oturmanız olmamış haddini bildirmek lazım dı,
süpersin ya tebrikler canımHepinize teşekkür ediyorum kızlar. .
Eşim i tekrar aradım gel yanımda uyu dedim geldi..
O uyurken ben gözleri açık tuttum :)
Baktım pislik kadın tuvalete gidiyor düştüm peşine :)
Ben girdiğimde içeride idi.. çıkmasını bekledim. Kimse de yoktu şansıma..
Ellerini yıkarken ağzının içine girdim.
" yerinde olsaydım baktığım yere dikkat ederdim. Sonra o silikonlu dudaklarına yazık olur " dedim. AA manyak misin nesin be bi senin kocan mi var sanki falan diye bağırıyorken başka hiçbir şey söylemeden sadece sen anladın onu dedim. sırtımi döndüm gittim..
Ama çok heyecanlı bi olay mis tavsiye ederim içmin yağları eridi :)
Su an biz kafede yemek yiyoruz o da asagida arkadaşlarına muhtemelen beni anlatıyor hararetli hararetli
Ee bir de yelloz vardışıllık ne garip bir kelime birde aşüftemi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?