Bir kadın neden sürekli reddedilir?

Kızlar ben 36 yaşındayım ve abartmıyorum hayatım boyunca tam 5 defa reddedildim. İlki direk reddetti. İkincisi arkadaş olarak seviyormuş, üçüncüsü de öyle. Dördüncüsü beni reddetti ve başka bir kıza 2 gün sonra teklif etti. Beşincisine de yaw hep reddediliyorum bu sefer direk söylemiyim, ima ediim o anlasın adım atsın dedim. Ben ima edene kadar başka bir kızla görüşmeye başladı. Çok çirkin biri değilim, çok güzel de değilim ama orta işte. Eğitimliyim işim var maaşım var. Belli bir kültür seviyem var. Erkekler senden korkuyor diyen arkadaşım oldu. Çok resmi davranıyorsub az flört et diyen arkadaşım oldu. Çok soğuk ve sert duruşum varmış ama aksini yapmaya kalkınca da yapay duruyor bende. Olmuyor yani. Bir de başkası için huy değiştirmek istemiyorum. Beni olduğun gibi sevsin istiyorum ama olmuyor. Ne dersiniz kızlar sizce ne yapmalıyım?

4 kişiye açılacak kadar cesursunuz.
Boşverin cesaretinizi hak edecek
yürekli biri çıkar bir gün karşınıza inşallah.

Bazen gerçekten de bu işler kısmet diye düşünüyorum. Cilveli olsan sana yakışmıyor, ciddi dursan çok soğuksun insanlar yaklaşmaya korkuyor of yani. İnsan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten. Kısmet diyorum ben de.

Ben de kismet diyenlerdenim.

Burda sosyal medyadan yazan, insiyatif alan ve basarili olan:KK48: cok kisi var. O yuzden ilk adimi kadin atarsa tutmaz bence dogru bir gozlem degil.

Valla bu islerde belli bir formul yok nasip kimseti diyorum ben de.

Hiç alakası yok duruşla inanın..
Evet yapı olarak işveli, cilveli, flörtöz kadınlar ilgi çeker. Ama sadece ilgi çeker. Bir çok erkek de bu tip kadınları tercih etmez bence..

Samimi söylüyorum etrafımda benim kadar soğukkanlı ve mesafeli duran birisini daha tanımıyorum. Yakınlaşmaya çalışanlara ben fırsat vermediğim gibi benden hoşlananlar da sadece orada kaldı. Karşılıklı olmalı çünkü..

Eşimle 28 yaşımda tanıştım kısmetmiş ki ilerledi.
Demek ki sizin için de daha zamanı var..
Ben de 28 kısmet gelecek mi acaba:olamaz:

valla canım herseyde hayır vardır demekkı suan zamanı degılmıs ama yarına ne olur belli olmaz allah bılır bı bakmıssınkı iyide oncelerı olmamıs dersın. dua et bolbol allah iyi ınsanlarla karsılastırsın . ortam kötü ne erkekler var capkınmı dersın cımrı mı dersın bana cok rastladıı bnende senın gibi yalnızım 32 yasındayım ama takmıyorum kafaya salak ınsanlarla beraber olmaktansa iyi olgun birisi bızı bulsun bosver canım

Red edenlerin oldu diye kendini sorgulama. Bakımına dikkat ediyorsan problem yoktur. Henüz nasibin karşına çıkmamış. Allah hakkınızda hayırlı olanı önünüze çıkarsın inşallah...

ben de 28 yaşındayım, yalnızlığı sevmiyorum ama sırf evlenmek için ya da yalnız kalmamak için insanlara yaklaşmıyorum, istiyorum ki bunca zamandan sonra her şey doğru düzgün olsun ki ben de ''oh, değdi bari'' diyeyim ama çok zor bu zamanda :(

Kaçan kovalanır her zaman.Bence bir daha kimseye açılmayın o zaman reddedilmemiş olursunuz.Erkek milleti sürünmeyi seviyor

Muhtemelen böyle durumum. Bunu düzeltmeye çalışınca çok yapay duruyor. Biraz şirinlik yapayım diyorum hemen herkes aman yapma sana yakışmıyor diyorşar. Yani böyleyim diye hayatımın sonuna kadar yalnız mı yaşayacağım ben.

teselli için söylemiyorum. gerçekten olanı söylüyorum
her insanda kesin bir erillik ve dişilik potansiyeli var. ama biz doğuştan gelen mizacımızla, yetistirilme tarzi , kültür vs sebeplerle dişil ya da eril yönlerimiz daha çok gelişiyor. o yönümüzle hayatta var olmaya ağırlık veriyoruz. ama bi yerden sonra denge fazlaca şaşmış olabiliyor.

Simdi eğer denge sastigina dair tespitiniz varsa meselenin çözümüne yönelik en ciddi adımı atmış oluyorsunuz. hayatta daha kabullendi, uyum sağlayıcı, alıcı pozisyonda olmayı tecrübe etmek için kendinizi biraz serbest bırakın. sürekli aktif, dönüştürücü, karar alıcı, kontrolcü pozisyondan bir adım geri çekin.

duygusal yönde disilliginizi güçlendirmek için yaşlılarla çocuklarla vakit geçirmek faydalı olur sanıyorum. bi de baymayan aile konulu kitap video vs belki eğer ilki mümkün değilse.

çevrenizin yapay durduğuna dair yorumlarına lütfen takılmayın. insanlar her zaman tutarlılık arar karşısındaki insanı bir kalıp olarak kodlamak boylece de değişimi takip etme zahmetinden kurtulmak ister. bu sizin dönüşümsel gelişiminizi engellemesin. kendinizi böyle bir değişim isteği hissettiğinizde böyle yorumlarla geri cekmeyin. kimseden izin ya da onay almanız gerekmiyor. kendi kendinizi de uygunluk yakışma testine sokmaniz gerekmiyor. dediğim gibi dişil potansiyeliniz zaten var. sadece denge sastiginda onu biraz daha özenle kullanıma sokmaya çalışmanız gerekiyor.

kolay gelsin.
sevgiler

Nasıl hiç teklif almadınız mı
Aldım ama tanımadığım insanlardan. Öyle uzaktan görmüş tanışmak istiyor. Öyle yani. Ama aynı ortamda bulunduğum tanıdığım kimseden teklif almadım, aksine ben hoşlandım o beni reddetti. Öyle yani.

Back
X