- Konu Sahibi senemsenem11
Abla esas üyeliğinizde ki notu okuma firsati buldunuz mu ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla esas üyeliğinizde ki notu okuma firsati buldunuz mu ?
Kızlar ben 36 yaşındayım ve abartmıyorum hayatım boyunca tam 5 defa reddedildim. İlki direk reddetti. İkincisi arkadaş olarak seviyormuş, üçüncüsü de öyle. Dördüncüsü beni reddetti ve başka bir kıza 2 gün sonra teklif etti. Beşincisine de yaw hep reddediliyorum bu sefer direk söylemiyim, ima ediim o anlasın adım atsın dedim. Ben ima edene kadar başka bir kızla görüşmeye başladı. Çok çirkin biri değilim, çok güzel de değilim ama orta işte. Eğitimliyim işim var maaşım var. Belli bir kültür seviyem var. Erkekler senden korkuyor diyen arkadaşım oldu. Çok resmi davranıyorsub az flört et diyen arkadaşım oldu. Çok soğuk ve sert duruşum varmış ama aksini yapmaya kalkınca da yapay duruyor bende. Olmuyor yani. Bir de başkası için huy değiştirmek istemiyorum. Beni olduğun gibi sevsin istiyorum ama olmuyor. Ne dersiniz kızlar sizce ne yapmalıyım?
Ben de 28 kısmet gelecek mi acabaHiç alakası yok duruşla inanın..
Evet yapı olarak işveli, cilveli, flörtöz kadınlar ilgi çeker. Ama sadece ilgi çeker. Bir çok erkek de bu tip kadınları tercih etmez bence..
Samimi söylüyorum etrafımda benim kadar soğukkanlı ve mesafeli duran birisini daha tanımıyorum. Yakınlaşmaya çalışanlara ben fırsat vermediğim gibi benden hoşlananlar da sadece orada kaldı. Karşılıklı olmalı çünkü..
Eşimle 28 yaşımda tanıştım kısmetmiş ki ilerledi.
Demek ki sizin için de daha zamanı var..
Nasıl hiç teklif almadınız mıYa benim de redettiğim oldu ama genelde tanımadığım görücüler filan. Beni tanıyıp benden hoşlanan veya aynı ortamda olduğum kimse benden hoşlanmıyor. Yalnızım yani ben de sevilmek istiyorum.
Muhtemelen böyle durumum. Bunu düzeltmeye çalışınca çok yapay duruyor. Biraz şirinlik yapayım diyorum hemen herkes aman yapma sana yakışmıyor diyorşar. Yani böyleyim diye hayatımın sonuna kadar yalnız mı yaşayacağım ben.
Aldım ama tanımadığım insanlardan. Öyle uzaktan görmüş tanışmak istiyor. Öyle yani. Ama aynı ortamda bulunduğum tanıdığım kimseden teklif almadım, aksine ben hoşlandım o beni reddetti. Öyle yani.Nasıl hiç teklif almadınız mı
Belki de. Bunu nasıl anlayabilirim ki?Yanlış tercihler yapıyorsun ondan.