- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Benim hayat görüşüme göre 2 arkadaşın bir yerlerde oturup çay kahve içmesinde hiçbir sıkıntı yok, mesafeyi iyi ayarlayabildikten sonra, karşındakinin niyeti arkadaşlığı suistimal olmadığı müddetçe kahve de içerim, yemekte yerim.
Aynen, kızımı da bu görüşe göre yetiştirdim, arkadaş arkadaştır cinsiyeti olmaz sözümü yineleyeyim, bize düşen arkadaşlarımızı doğru seçmek sadece, çevreyi de önemsemem, ben ve karşımdaki ne yaptığını bildikten sonra arkamdan dileyen dilediğini söyleyebilir, arkadaşım sonradan niyeti bozarsa da cevabını alır gidiş bileti kesilir.Kesinlikle katılıyorum Mune hanıma. Erkek iş arkadaşlarım da var okul arkadaşlarım da var, mezun olmama rağmen hala görüştüğüm, samimi olduğum. Erkek arkadaşımın projelerinden dolayı vaktini çoğunlukla beraber geçirmek zorunda olduğu gruptan kız arkadaşları var. İki taraf da kendini bildikten ve karşı taraf suistimal etmedikten sonra problem göremiyorum. İnsanlar her daim arkanızdan konuşacak bir şeyler bulabilirler, hayatınızı insanlara göre yaşamayın. Ha arkamdan laf duyarsam da cevabını vermeyi bilirim kimse benim namusumun bekçisi değil, olamaz da. Kendimi en iyi ben tanırım, sınırlarımı da en iyi ben çizerim. Suistimal ediliyorsa nokta koymayı da bilirim.
Kesinlikle katılıyorum Mune hanıma. Erkek iş arkadaşlarım da var okul arkadaşlarım da var, mezun olmama rağmen hala görüştüğüm, samimi olduğum. Erkek arkadaşımın projelerinden dolayı vaktini çoğunlukla beraber geçirmek zorunda olduğu gruptan kız arkadaşları var. İki taraf da kendini bildikten ve karşı taraf suistimal etmedikten sonra problem göremiyorum. İnsanlar her daim arkanızdan konuşacak bir şeyler bulabilirler, hayatınızı insanlara göre yaşamayın. Ha arkamdan laf duyarsam da cevabını vermeyi bilirim kimse benim namusumun bekçisi değil, olamaz da. Kendimi en iyi ben tanırım, sınırlarımı da en iyi ben çizerim. Suistimal ediliyorsa nokta koymayı da bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?