- 1 Haziran 2012
- 7.214
- 25.024
- 798
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
herhalde sende yokluktan evlendin.kocanla nasıl başladı muhabbet merak ettim.kadın ve erkeğin doğasında var çekim oluyor illaki 2 taraf olmasada bir tarafta.bide seninle karşı görüşte olanlara ac muamelesi yapman!modern olacağım diye şeyini çıkarmaya gerek yok...
Bu tipler modern! lütfen yani karşı tarafın zihniyetini o kadar iyi bilirler ki insan müneccimleri,her konuda müneccim oldukları gibi....Dini yorum yasak arkadaslar evet ama dini yorum gordugunuz an saldirip olmadik tezler sunup polemik cikarmak, geyik yapmak da yasak.. Bi sakin olun..
Şunu da soyleyeyim, kimi dini hassasiyetle yaklasir, kimi ozel yaşamındaki duruma gore degerlendirir, kimi normal görür, kimi karşı çıkar.. Kadin-erkek arkadasligini hos gormeyen kisilere alttan alta "cahil, yobaz" yaftasi yapistirmaya, haddini aşmaya gerek yok.. Çağdaş olmak baska, çağdaş olmaya kastırnak bambaska.. Baska fikirdeki insanlari asagilayip bi tek benim dedigim dogru modunda olanlar tam da o kastıranlar iste..
Bu tarz konularda bu tipler yuzunden insan gibi konusamiyoruz bile, sıktı artik cidden, gerildim kustah kustah yorumlari okurken..
Kimse benim yorumumu "yani şunu mu demek istiyosun" diye sacma sapan yerlere de cekmesin rica ederim.. Konuyla ilgili görüş bile bildirmedim.. Derdim saygisizlik ve uslupsuzluk..
+1000Kimsenin kimseye aç yobaz falan dediği yok,cımbızlayıp kendinizi haklı çıkarmayın.
Kadın erkek arkadaş olamaz illa bir tarafta bir şeyler vardır diyerek insanların düşüncelerini farklı yorumlayan sizsiniz bir kere.Sizin için üzüldüm arkadaş olarak gördüğü için gelip de halinizi hatrınızı soran bir erkeğin bulunmayışına açıkçası.Benim çevremde bir sürü var ve iyi ki varlar,insanın karşı cinsten de arkadaşı olmalı bence.
puff.kendini kandır.bu kadar istediğine gore.Ne kadar tatlisiniz :)
Hadi size benden polemik cikmaz, siz kalkin bi kapiyi, bacayi kontrol edin sapik falan girmesin. Bizim buralarda yok da sizin oralarda cok galiba, kendinizi bu kadar sakindiginiza gore.
evet çok tatliyimdir.bencede kendin gibilerle arkadaş ol ki diğerlerine bulaşmasınlar.aranızda işbirliği yapınNe kadar tatlisiniz :)
Hadi size benden polemik cikmaz, siz kalkin bi kapiyi, bacayi kontrol edin sapik falan girmesin. Bizim buralarda yok da sizin oralarda cok galiba, kendinizi bu kadar sakindiginiza gore.
Kimsenin kimseye aç yobaz falan dediği yok,cımbızlayıp kendinizi haklı çıkarmayın.
Kadın erkek arkadaş olamaz illa bir tarafta bir şeyler vardır diyerek insanların düşüncelerini farklı yorumlayan sizsiniz bir kere.Sizin için üzüldüm arkadaş olarak gördüğü için gelip de halinizi hatrınızı soran bir erkeğin bulunmayışına açıkçası.Benim çevremde bir sürü var ve iyi ki varlar,insanın karşı cinsten de arkadaşı olmalı bence.
kesinlikle bide bize acıyorlarmis erkek arkadaşımiz yok bize hal hatır sormuyorlar diye..hahaha.çok şükür ihtiyaç duymuyorumBu tipler modern! lütfen yani karşı tarafın zihniyetini o kadar iyi bilirler ki insan müneccimleri,her konuda müneccim oldukları gibi....
çünkü sadece senin zihniyetinde insanlar yaşamıyor.herkesin farklı hayat görüşleri var.karşı tarafı aşağılayarak kendini tek doğru ilan edemezsin
Ama siz hic tatli değilsiniz o ne olacakModern olacak diye kimin eli kimin cebince belli degil bir hayat yasayanlar cok modern ve tatlisiniz:)
yoo çok tatlı bence=)Ama siz hic tatli değilsiniz o ne olacak
Size göreyoo çok tatlı bence=)
herkes herşeyi yazar seviyesine gore!Size göre
Bana göre ne olduğunuzu yazardım durduk yere banlanmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?