Bir kadın ve bir erkek oturup kahve içemez mi arkadaşça?

İçer niye içemesin? Ben içiyorum iş yerinden erkek arkadaşlarımla sevgilisi nişanlısı olan veya evli olan var. Benim de sevgilim var. O da sorun etmiyor.

Ay herkes de sana aşık.
Konuların hep bu yönde.
Aranızda etkileşim hissediyorsun buna rağmen kahve içmeyi teklif ediyorsun.
Konu da günah çıkarma gibi resmen.
Sevgilinin boynuzları uzadı.

Hayatına inanıyor musun şimdi?

İnanmıyoruz desek kıskanç oluruz
Müdür, yönetici, durumu çok iyi ama dolmuş styla

Ne kadar ezik tiplersiniz ya, bu yaşta hayatınız kadınların kaynana görümce derdi anlattığı bir forumda çürüyüp gidiyor resmen :)

Bu forumda tanışıp gerçek hayatıma dahil ettiğim iki kişi var eğer çok merak ediyorsanız kendileri şahitliğinde her anlattığımı kanıtlarım. Ben ve başka birçok kadın için gayet standart olan yaşam kalitem size hayli uzak farkındayım ama hasetleneceğinize kendinizi geliştirin iş bulun para kazanın ne diyeyim..

Koskoca şirkette bir erkek çalışan yok herhalde. O başka kişi bu başka kişi, bahsettiğim gibi bu arkadaş işe yeni başladı ama okuduğunuzu anlamakla ilgili sıkıntınız olduğu açık zaten :)

İki ay önce büyük bir kaza yaptım hatta burada da birkaç yorumumda bahsettim (kanıtlanır yani isterseniz) o yüzden araba kullanmıyorum. Hoşunuza gidecekse hala korkumu atamadım, buradan yürüyebilirsiniz bak :)

Niye ezik olalım ki?
Her gün böyle olaylar yaşamaya alışkın biriysen diyelim niye soluğu bu forumda alıyorsun?
Hayır her gün böyle şeyler yaşıyorsan git seni tanıyan iki kişiye anlat onlar sana inanıyormuş ama artık sana olan inanç gittikçe azalıyor.
Sen beni ve Sinsirellayı hariç tut bu inanmayan kişilerden :)
Ayrıca geçirdiğin kaza beni ilgilendirmiyor düşmanım değilsin sonuçta kötü şeyler yaşamanı isteyecek kadar kötü kalpli biri değilim.
Ama sen ne hikmetse her seferinde sana karşı çıkınca bizi ezikler diye yaftalayacak kadar komplekslisin.
Olaya bu yönden bak bakalım

Liseden erkek arkadaşlarımda var ama genelde bir kaç kişi yada topluca görüşürüz , kaynaşıeuz , dertleşiriz .
Hayatımdaki insan bundan rahatsızlık duyuyorsa ya beraber gorusuruz ya da mesafeli oluruz
Çünkü emmpati yapıyorum ve eşim bir bayanla böyle bir yakınlık kuruyorsa rahatsız olabilirim .
Dışarda çift olarak görüşmenizde fayda var

Neden bu gereksiz samimiyetler :) sonra dedikodu cikincada agliyosunuz burda :) isi ogretiyor olabilirsin ama ikizin gibi olmak zorunda mi? Bastan seyini cikarmazsan bisey olmaz.. zaten bizim Turk erkekleriylede kahve icme olayina filan girilmez.. sen yanlis dusunmezsen o dusunur kesin. Birde zorundalik yok arabasina niye biniyosun? Bu sade erkek biri icin degil kadin is arkadaslari icinde gecerli bana gore..

Her gün böyle olaylar yaşamaya alışkın biriyim demedim, benim eğitimimi almış biri için çalıştığım pozisyon normal demek istedim. Şu ana kadar da bir evli iş arkadaşımdan rahatsız olmam hakkında konu açtım bir de diğer iş arkadaşımla yaşadığımız etkileşim ile alakalı. Bu konuda flörtün olmadığını altını çize çize belirttim, neden konuyu oraya getirmeye çalışıyorsunuz? Sizleri sevmiyorum siz de beni sevmiyorsunuz bu açık, görmezden gelin konularıma yazmayın geçin ben sizin için öyle yapıyorum. Ama sizin başka eğlenceniz yok ki sanırım nereden bir açık bulsak da azıcık aksiyon olsa diye dalıyorsunuz hemen.

Ne hakkında nasıl konu açacağımı da size sormayacağım, dediğim gibi yorum yapmayabilirsin yaptığında da istediğim karşılığı veririm.

Çok şükür durumumuz iyi neden hasetlenelim ki senin durumuna
Koskoca şirkette tek erkek yok bizde onu diyoruz hep bi farklı erkeklerle iletişimdesin ama aradaki flörtü anlamamış gibi yapıp konu açıyorsun.
Bu forumda çürüyüp gidiyormuşuz o halde sen neden burdasın? Bize ezik diyerek kendi sahip olduğun özelliği üzerinden atmak istiyorsun ama nafile, hadi sen git birine kahve ısmarla.

Ağlıyosunuz burda derken?

Ağlıyosunuz burda derken?
Bir cok konu varburda..yok is arkadasiyla samimi oldum yok.. arabasina bindim, yok yemek yedim vs vs. Bunlara ne gerek var diyorum :) bu kdr kafa yoracak seyler mi bunlar? Mesafe candir her zaman.. neden kafami agritayimki? Dedikodu cikincada hakkimda bunlari soyluyorlar diyo cogu konu sahibi..bunlara ihtimal vermemekbu kadar zor olmasa gerek.. herneyse

Çok şükür ben elimde tuzluk her konuya atlamıyorum senin gibi. Sen ev terliği modunda takılmaya devam et ben de kahve ısmarlamaya :)

Mesele maddi durum meselesi değil, çalışma üretme hayata katılma meselesi. Babamın gelirini hiçbir zaman güvence görmedim gurur kaynağım da olmadı ama kendi paramı yemek inan çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…