- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Yani hadi ozel olarak is cikisi bir kahve icelim demedin de hic mi disarda isi olmuyor insanların? Ayri ayri masalarda mi oturup kahve iciyorlar boyle durumlarda... ben arada tuzlaya tershanelere gidiyorum is arkadasimla, yol zaten en az 2 saat, her gittiğimizde mutka kofte yiyoruz, ustune kahve iciyoruz sonra bi de utanmadan eve biraktiriyorum kendimi, olmayacak seylermis demek ki hayret....
herhalde sende yokluktan evlendin.kocanla nasıl başladı muhabbet merak ettim.kadın ve erkeğin doğasında var çekim oluyor illaki 2 taraf olmasada bir tarafta.bide seninle karşı görüşte olanlara ac muamelesi yapman!modern olacağım diye şeyini çıkarmaya gerek yok...35 yillik hayatim boyunca hep erkeklerle arkadaslik ettim, basbasa yemek yedim, kahve ictim, bira ictim, ne farkli yone ceken oldu, ne dedikodu yapan, ne de yanlis anlayan.
Benim cevremde gayet dogal bir durum bu, esiminkinde de, onlar da (bizim gibi) musteri ziyaretlerine bir kadin bir erkek giderler hep, haliyle butun gun dışarda ac susuz durmaz, yemek yer sohbet ederler/ederiz.
Insan iliskiye aç olmayinca sorun olmuyor demek ki... burda goruyorum ki bir erkekle 10 dk kahve icse niyetlerin bozulacagini dusunen kadinlar var, nasil bir yokluksa artik
çünkü sadece senin zihniyetinde insanlar yaşamıyor.herkesin farklı hayat görüşleri var.karşı tarafı aşağılayarak kendini tek doğru ilan edemezsinBen bazen bu sitede dolaşırken biz başka dünyalarda yaşıyoruz sanıyorum
Hiç kafa yormadığım en olağan şeyler dahi zinhar yapılmayacak şeylermiş diyorum
olmaz illa enn en modern biz olacağız=p ne gerek varsa...birde kendi gibi düşünmeyen leri fesat, yobaz ,ac olarak tanımlamaları çıldırtıyor insani.Avrupa'nin gobeginde yasiyorum.
Ab vatandasiyim..
Bunlari neden soyluyorum, bil modern insan goruyorum muhattap oluyorum diye..
Buralarda bile cok cok normal degil bu.
Grupca cikilir, yemek yenir o an muhabbet edilir ama kafam sariyor diye - sevgilin oldugu halde- disarda saatlerce teke tek gorusulmez.
Esim yabanci, is arkadaslariyla yemege de cikar icmeye de gider.
Ama bi bayan arkadasiyla teke tek cikarsa o zaman arizanin alasini cikaririm, ben aynisini yapsam o da tepki verir.
Bu konuda fazla modernlige gerek yok.
Madem anlasiyorsunuz, bu anlasma is yerinde kalsin.
herhalde sende yokluktan evlendin.kocanla nasıl başladı muhabbet merak ettim.kadın ve erkeğin doğasında var çekim oluyor illaki 2 taraf olmasada bir tarafta.bide seninle karşı görüşte olanlara ac muamelesi yapman!modern olacağım diye şeyini çıkarmaya gerek yok...
Ya bir de eskiden yani 10 yıl kadar önce dahi bu kadar herkeste araba yoktu
Meslektaşlar hiç tanımadığımız kişiler ilçeden ile gelirken falan hadi bırakalım derlerdi de biner gelirdik
Geçen asansöre bindik çaycı birilerine kahve götürüyor çok güzel koktu vs dedik
Neyse indik asansörden ben orada sıramı bekleyeceğim
Sonra asansörde orada odası olan birisi varmış sıranıza varsa size de kahve söyleyeyim dedi söyledi içtik
Eşim dalga geçti millet ne konuşmuştur diye gittim Adamın odasına söyledi kahveleri içtik Mesleki konularda sohbet ettik ve ben sıram gelmiştir deyip kalktım
Hiç eşimi aldatacağım yani bu davranışının öyle yorumlanacağı aklıma bile gelmedi
"Hayatiniz kadinlarin kaynana/gorumce derdi anlattığı bi forumda çürüyüp gidiyor"Ne kadar ezik tiplersiniz ya, bu yaşta hayatınız kadınların kaynana görümce derdi anlattığı bir forumda çürüyüp gidiyor resmen :)
Bu forumda tanışıp gerçek hayatıma dahil ettiğim iki kişi var eğer çok merak ediyorsanız kendileri şahitliğinde her anlattığımı kanıtlarım. Ben ve başka birçok kadın için gayet standart olan yaşam kalitem size hayli uzak farkındayım ama hasetleneceğinize kendinizi geliştirin iş bulun para kazanın ne diyeyim..
Koskoca şirkette bir erkek çalışan yok herhalde. O başka kişi bu başka kişi, bahsettiğim gibi bu arkadaş işe yeni başladı ama okuduğunuzu anlamakla ilgili sıkıntınız olduğu açık zaten :)
İki ay önce büyük bir kaza yaptım hatta burada da birkaç yorumumda bahsettim (kanıtlanır yani isterseniz) o yüzden araba kullanmıyorum. Hoşunuza gidecekse hala korkumu atamadım, buradan yürüyebilirsiniz bak :)
dikkat et kahve içtiklerinden bitanesi yokluğa düşmüş olmasin=pEvet yokluktan evlendim, artik yokluk cekmedigim icin baska erkeklerle kahve ictigimde uzerlerine atlamiyorum, o yuzden rahat rahat, cinsiyet farki gozetmeksizin tum insanlarla arkadaslik edebiliyorum, darisi yokluk cekenlerin basina :)
dikkat et kahve içtiklerinden bitanesi yokluğa düşmüş olmasin=p
Ben de böyle düşündüm eğer karşıda ki kişiye bir şey hissetmiyorsam onunla içilen kahveden vs. Nasıl görünüyor dışarıdan diye düşünmemIcebilir ama nedense sizin teklif arkadaşca gelmedi bana.
Bir şey rahatsız etti konunuzda henüz bulamadim.
Senki kendinizi ikna etmeye çalışır gibisiniz.
Dedikodu yok, çıkma ihtimalinden endiselisiniz.
Flört Yok, öyle görülmesinden endiselisiniz.
Siz dostça içilen bir kahve olduğuna emin misiniz bunun?
Genelde kadın erkek arkadaşlığı yapabilen insanlar da bu abazanlik fazla olmuyordikkat et kahve içtiklerinden bitanesi yokluğa düşmüş olmasin=p
çok ilgincsiniz aslında hem abazan olmadiginizi söylüyorsunuz hemde abazan olarak nitelendirdiklerinizden kat ve kat daha fazla karşı cinsle görüşüyorsunuz.kişi kendinden bilir isi...Genelde kadın erkek arkadaşlığı yapabilen insanlar da bu abazanlik fazla olmuyor
Borborinden kadınla erkeği ne kadar ayirirsan her gördüğü kızı erkeği ilişkiye girilecek adam kadın olarak görüyorlar
Örnek meslek liseleri endüstri kiz meslek imam hatiplilerin birbirine ne kadar civikca davrandigini da görüyorum
Anadolu liselerinde kızların erkeklerin birbirine davranışını da
son çevre bükücü:))))))Benim cevremdekiler de benim gibi hic merak etmeyin, bizim cevreden cikmaz oyle seyler... zaten insan kendini bildikten sonra, cevresini de daha dogru seciyor.
son çevre bükücü:))))))
Ben çok fazla insanla mi görüşüyorum gibi bir şey mi dedimçok ilgincsiniz aslında hem abazan olmadiginizi söylüyorsunuz hemde abazan olarak nitelendirdiklerinizden kat ve kat daha fazla karşı cinsle görüşüyorsunuz.kişi kendinden bilir isi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?