Bir kadın ve bir erkek oturup kahve içemez mi arkadaşça?

Ya bir de eskiden yani 10 yıl kadar önce dahi bu kadar herkeste araba yoktu

Meslektaşlar hiç tanımadığımız kişiler ilçeden ile gelirken falan hadi bırakalım derlerdi de biner gelirdik

Geçen asansöre bindik çaycı birilerine kahve götürüyor çok güzel koktu vs dedik

Neyse indik asansörden ben orada sıramı bekleyeceğim

Sonra asansörde orada odası olan birisi varmış sıranıza varsa size de kahve söyleyeyim dedi söyledi içtik

Eşim dalga geçti millet ne konuşmuştur diye gittim Adamın odasına söyledi kahveleri içtik Mesleki konularda sohbet ettik ve ben sıram gelmiştir deyip kalktım

Hiç eşimi aldatacağım yani bu davranışının öyle yorumlanacağı aklıma bile gelmedi

herhalde sende yokluktan evlendin.kocanla nasıl başladı muhabbet merak ettim.kadın ve erkeğin doğasında var çekim oluyor illaki 2 taraf olmasada bir tarafta.bide seninle karşı görüşte olanlara ac muamelesi yapman!modern olacağım diye şeyini çıkarmaya gerek yok...

Bi erkek arkdşaım var iş ortamında tanıştık 12-13 yıl önce falan. Hala arkadaşız hatta nikah
Şahidi bendim. Eşiyle bize gelirler , biz eşimle gideriz. İş ortamında bizim içinde dedikodu çıkarmışlardı hiçte umrumda değildi bi kaç kendini bilmez yüzünden belki bir ömür sürecek arkdaşlığı kaybedebilirdim. Ama artık o işte yok o insanlarda ama arkdaşım hala yanımda. Ama herkes bizim gibi olacak diye bişi yok. Riskli durumlarda olabilir.

Ben bazen bu sitede dolaşırken biz başka dünyalarda yaşıyoruz sanıyorum

Hiç kafa yormadığım en olağan şeyler dahi zinhar yapılmayacak şeylermiş diyorum
çünkü sadece senin zihniyetinde insanlar yaşamıyor.herkesin farklı hayat görüşleri var.karşı tarafı aşağılayarak kendini tek doğru ilan edemezsin

olmaz illa enn en modern biz olacağız=p ne gerek varsa...birde kendi gibi düşünmeyen leri fesat, yobaz ,ac olarak tanımlamaları çıldırtıyor insani.

Eski iş yerimde bi erkekle çok güzel bi arkadaşlığım vardı. Ben şuan ki eşimle nişanlıydım onun herhangi bi ilişkisi yoktu ama sana kız ayarlayalım falan hel muhabbeti geçerdi. Yemeğe birlikte inerdik molalarda çay kahve sohbet ederdik.
Tabi işi gücü bırakıp dedikodu peşinde koşan insanlar fazlasıyla olduğu için ben nişanlı olduğum halde bir sürü dedikodular çıkarmışlardı. Tabi ki umursamadık.
Çoğu kez nişanlımla üçümüz birlikte yemeğe gittik.
Ama arkadaşım bu dedikodulardan yakıştırmalardan etkilenmiş olacak ki bi süre benimle iletişimini tamamen kesti ve bu sürenin sonunda bana aşık olduğunu bi kaç ay sonra evleneceğimi bile bile sevmekten vazgeçemediğini söyledi tabi ben şok olmuştum.
Böylelikle arkadaşlığımızı kaybetmiş olduk.
Ben evlendim ve yaşadığım şehirden ayrıldım, hiç görüşmedik.

Yani genel olarak gördüğüm ya erkeğin ya kadının bi şekilde arkadaşlığa bakışı değişiyo bu sürede o yüzden uzak kalmak en iyisi

Evet yokluktan evlendim, artik yokluk cekmedigim icin baska erkeklerle kahve ictigimde uzerlerine atlamiyorum, o yuzden rahat rahat, cinsiyet farki gozetmeksizin tum insanlarla arkadaslik edebiliyorum, darisi yokluk cekenlerin basina :)

Yaaa adamin kesin niyeti bozuktur, yoksa bir erkek bir kadina neden kahve ikram etsin dimi, insanlarin mesleki iliskisi, seks disinda konusacak konusu olmasi falan, ne kadar ilginc, olur sey degil :)

"Hayatiniz kadinlarin kaynana/gorumce derdi anlattığı bi forumda çürüyüp gidiyor"
Hmm
Çoğu kisiden fazla konu aciyorsun, isin ne burda madem

Son düzenleme:
Evet yokluktan evlendim, artik yokluk cekmedigim icin baska erkeklerle kahve ictigimde uzerlerine atlamiyorum, o yuzden rahat rahat, cinsiyet farki gozetmeksizin tum insanlarla arkadaslik edebiliyorum, darisi yokluk cekenlerin basina :)
dikkat et kahve içtiklerinden bitanesi yokluğa düşmüş olmasin=p

Gayet normal bir sey. Normal bulmayanin niyetinde bir hinlik vardir. Her XY kromozomuna potansiyel es/sevgili olarak mi bakacagiz yani? Biriyle dusuncelerim, kafa yapim uyuyorsa, muhabbetinden keyif aliyorsam cinsiyetiymis cinsel yonelimiymis umrumda olmaz.

Ben de böyle düşündüm eğer karşıda ki kişiye bir şey hissetmiyorsam onunla içilen kahveden vs. Nasıl görünüyor dışarıdan diye düşünmem

dikkat et kahve içtiklerinden bitanesi yokluğa düşmüş olmasin=p
Genelde kadın erkek arkadaşlığı yapabilen insanlar da bu abazanlik fazla olmuyor
Borborinden kadınla erkeği ne kadar ayirirsan her gördüğü kızı erkeği ilişkiye girilecek adam kadın olarak görüyorlar
Örnek meslek liseleri endüstri kiz meslek imam hatiplilerin birbirine ne kadar civikca davrandigini da görüyorum
Anadolu liselerinde kızların erkeklerin birbirine davranışını da

Ben kıskanç biriyim, eşimin böyle bir arkadaşlık kurmasını asla istemem. Büyük sorun çıkarırım, aynı şekilde ben de bu kadar samimi olmam. Kıskançlıktan da ziyade insanların hisleri duyguları değişebilir, bundan korkarım. Bunun eşime olan güvenimle ya da güvensizliğimle alakası yok.
Bi süre sonra bi şeyler hissedip bi etkileşim olup olmayacağını bilemem. Sonuçta insanız, benim bile belki duygularım değişebilir.
Zaten bi türk erkeğiyle de kolay kolay arkadaş kalınmaz, illa ki ya sizin ondan hoşlandığınızı düşünür ya kendisi bi süre sonra sizden hoşlanır ya da baştan beri arkadaşlık adı altında sizle flört eder.

çok ilgincsiniz aslında hem abazan olmadiginizi söylüyorsunuz hemde abazan olarak nitelendirdiklerinizden kat ve kat daha fazla karşı cinsle görüşüyorsunuz.kişi kendinden bilir isi...

Adam yerini sağlamlaştırmak için sizin gözünüze girmeye çalışıyor gibi geldi bana.
"Kafa yapılarımız uyuyor" yeni gelen biri için fazla kesinlik içeren bir cümle. Belki de sizin zevklerinize göre davranışlarını şekillendiriyor. Gerçek hali tavrı bambaşka olabilir.

Kahve meselesini ilk o açtı ise neden diğer kadınlar indikten sonra açtı ve sizden teklif bekledi. Böyle bir durum bende soru işareti bırakırdı. Sadece bana özel bir yakınlık mı göstermek istiyor diye.
Başlangıçta bu derece bir arkadaşlığa gerek yok. Siz konum itibariyle daha ciddi ve mesafeli olmalısınız.

Diğer üyelerin bahsettiği uzun süreli dostluklar, bir proje için bir araya gelme vs vs. Tabii onların durumunda insan farklı bir gözle bakmaz arkadaşına. Ama sizin durumunuzla pek ilgisini göremedim. Kendilerinden yanlış örnekler vermişler bence.

çok ilgincsiniz aslında hem abazan olmadiginizi söylüyorsunuz hemde abazan olarak nitelendirdiklerinizden kat ve kat daha fazla karşı cinsle görüşüyorsunuz.kişi kendinden bilir isi...
Ben çok fazla insanla mi görüşüyorum gibi bir şey mi dedim
Öğretmenim hem imam hatipe hem mesleğe derse girdim
Hepsini karsilastirabiliyorum
Sanki hiç görmüyorsunuz meslek lisesi önlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…