- 15 Ekim 2016
- 22.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.860
- 598
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Tanışmasını demiyorum daBiliyor
çıkıp kahve içtiğinizi sizi eve bıraktığını biliyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanışmasını demiyorum daBiliyor
Bir cok konu varburda..yok is arkadasiyla samimi oldum yok.. arabasina bindim, yok yemek yedim vs vs. Bunlara ne gerek var diyorum :) bu kdr kafa yoracak seyler mi bunlar? Mesafe candir her zaman.. neden kafami agritayimki? Dedikodu cikincada hakkimda bunlari soyluyorlar diyo cogu konu sahibi..bunlara ihtimal vermemekbu kadar zor olmasa gerek.. herneyse
Konuda salatalık olunca elimde tuzluk atlıyorum naparsın işteÇok şükür ben elimde tuzluk her konuya atlamıyorum senin gibi. Sen ev terliği modunda takılmaya devam et ben de kahve ısmarlamaya :)
Konuda çok agresif davranmışsınız okuduğum bölümün de bana verdiği yetkiye dayanarak kendinizi içten içe suçladığınızı rahat bi şekilde söylebilirim kendinizi suçlu hissetmenizin sebebi ne peki
Tanışmasını demiyorum da
çıkıp kahve içtiğinizi sizi eve bıraktığını biliyor mu?
Peki o zaman. Bu durumu dert etmenizi gerektirecek bir durum yok öyleyseBiliyor. Kıskandı tabii önce ama çocuğun uzun zamandır devam eden bir ilişkisi olduğunu anlattığımda ikna oldu. Zaten kendisi de üniversiteden kız arkadaşlarıyla görüşür arada, empati yapmasını sağladım ve "evet haklısın benim de hiç art niyetim yok onlara karşı, demek ki sadece arkadaşlık olabiliyor" dedi.
Şunu da söylemek istiyorum evlenmeden önce çok samimi olduğum yakın arkadaşlarım vardı ve eşim o kadar kıskanç olduğu halde tüm yakın erkek arkadaşlarımı düğünüme çağırmamı kendisi teklif etmişti çünkü onlara güveniyordu. Yeni tanıştığınız ve bir maziniz olmadığı bir insanla bu denli samimi olmanız ve iş yerindekilerin böyle bir tutum sergilemesi normal ama kesinlikle sizi suçlamıyorum neden yaptınız diye ben olsam ben de yapardım. Sadece vicdanınızı rahatlatmak açısından eğer gerçekten bu beyfendi ile sadece yakın arkadaş olmak istediğinizi düşünüyorsanız baş başa görüşmeleri kesmeniz iyi olabilir belki siz sadece arkadaş diyorsunuz ama karşı taraf böyle düşünmüyor olabilir ve erkekler daha ilkel varlıklardır bunu unutmayın en ufak ilgi de Gönülleri kayabilir iki gün sonra sevgilisini sizin yüzünüzden bırakırsa bi ton tantana değmeyecek insanlarla uğraş
Peki o zaman. Bu durumu dert etmenizi gerektirecek bir durum yok öyleyse![]()
kadın erkek arkadaşlığı normal bana göre. ama iş yerinden değil. okuldan arkadaşınız olsa anlarım da iş yerinden arkadaşla bu şekilde samimiyet normal değil. özel hayata taşımamalısınız. yanlış anlaşılır.
Kimsenin ne dediğinin bir önemi yok. Onlar her zaman konuşacak birşey mutlaka bulur zaten. Önemli olan sevgilinle ilişkinde sorun oluyor mu olmuyor mu? Ha ben olsam dedikoducuların gözüne sokar, o sevgilisini ben sevgilimi çağırırım hep birlikte birşeyler yaparız kısaca tanıştırırım sevgilimle.
Yoo hiçte vazgeçmen gerekmiyor :)Evet kaygım tam olarak bu konuda işte. Mesela ben bu çocukla bir dernekte ya da okulda tanışsaydım biz gerçekten iki iyi arkadaş olurduk sevgilileri de tanıştırırdık hiç mesele olmazdı. Ama iş yerinde olması meraklı bakışları üzerimize çeker mi.
Yani çok iyi anlaşabileceğim bir arkadaştan iş yerinde tanıştığımız için vazgeçmem gerekiyor sonuç olarak :)
Evet kaygım tam olarak bu konuda işte. Mesela ben bu çocukla bir dernekte ya da okulda tanışsaydım biz gerçekten iki iyi arkadaş olurduk sevgilileri de tanıştırırdık hiç mesele olmazdı. Ama iş yerinde olması meraklı bakışları üzerimize çeker mi.
Yani çok iyi anlaşabileceğim bir arkadaştan iş yerinde tanıştığımız için vazgeçmem gerekiyor sonuç olarak :)
Onların ne düşündüğünün pek bi önemi yok senin duygularının yanında, nasıl istersen öyle yap sevgilinle sorun olmasın yeterki.İşte bir yanım da böyle diyor :) Sizin zihniyetinizdeki insanları çok seviyorum
Şimdi arkadaşınızın sevgilisi adına düşünmeyin. Ülkede öyle hastalıklı kıskanç insanlar var ki erkek arkadaşının yakın kız arkadaşı olmasını bırakın tek bir normal kız arkadaşı bile olamaz. Kendiniz sevgilinizin bir kız arkadaşı olduğunda ne yakınlıkta durmasını istiyorsanız o yakınlıkta durun. Bence bir kız ve erkek çok rahat arkadaş olabilir, benim kızdan çok erkek arkadaşım var ve hepsiyle abi kardeş ilişkisindeyiz. Şirketteki insanları da kafanıza çok takmayın derim, dedikodu yapacak konuşacak olan her türlü konuşur, başka konu bulur sizin hakkınızda yine konuşur. Kimsenin özel hayatı onları ilgilendirmez. Tek naçizane önerim yöneticisi durumundaysanız altınızdaki tüm çalışanlara onunla eş davranın, yakın arkadaş olursanız ve onun yaptığı hataya diğerlerine nazaran daha yumuşak davranırsanız o zaman adaletsiz olur, o zaman çok konuşurlar.Ama hayat erkek arkadaşımın düşüncelerinden ibaret değil ki. Tamam o da önemli de, ben o konuyu hallettim ve "iş yerim açısından sıkıntı olur mu sizce" diye sormak istedim konumda.. Ve arkadaşımın sevgilisi açısından. O kızla empati yapıp yorumlamanızı bekledim :)
ay bi erkekle ne kadar iyi arkadaş olabilirsiniz? büyük boşluklarınız var heralde. tavrınız saçma geldi bana. sanki anneni buldun da ondna vazgeç diyoruz.