• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın ve bir erkek oturup kahve içemez mi arkadaşça?

Isım erkeklerle neden çünkü işimi yapan kadın çok az ..
Napicam görüşmelere cami imamını falan mi surukleyeyim :işsiz:
Ya da mahrem biri mi bulayım.
Evde oturan biri için mantıklı da
Çalışan napsın Allah askina:KK14:

Daha yeni bir İmam Hatip'te öğretmenlik yapan bir hanım konu açtı, öğretmenler odasında montunu çıkardığı için diğer erkek öğretmenler tarafından tacize uğradığını. Sonra Türkiye'de neden tecavüzler, tacizler artıyor?

Isım erkeklerle neden çünkü işimi yapan kadın çok az ..
Napicam görüşmelere cami imamını falan mi surukleyeyim :işsiz:
Ya da mahrem biri mi bulayım.
Evde oturan biri için mantıklı da
Çalışan napsın Allah askina:KK14:
Ben burada kendi doğrularımı söylüyorum islami bakımdan. Ne yaparsan yap, kendi bileceğin iş. Gerçekleri görmezden gelip kolayı seçer hep insan.

“Kim Allah’a ve âhiret gününe iman ediyorsa, yanında mahremi olmayan bir kadınla yalnız kalmasın; çünkü bu takdirde üçüncüleri şeytandır.”
(Ahmed b. Hanbel, Müsned, 1/222; 3/339)
Dedikodu olmasından çok Allah'ın emri en önemlisi bence, benim görüşüm bu.

Cehennem zebaniligine kpss ile atandınız herhalde !!!
Mune Mune ..
Nerden çıkıyor bu ayetler ,hımmmm seni munafik seni bilmemneciler :olamaz:

Şu mesajınız üzerine soruyorum yanlış anlaşılma olmasın. Bir çekim hissetmediğinize emin misiniz, tamam karşı cinsten arkadaş edinmek konusunda hiçbir problem yok benim de var. Ama sizde sanki biraz Esra Erol tabiriyle "elektrik alma" durumu da var gibi hissediyorum.

Çocuk yakışıklı ama benim tipim değil, çekici gelmiyor :) Daha önceki konumda bahsettiğim iş arkadaşı tehlike arzediyordu mesela benim için. Böyle oturup konuşsak etkilenebilirdim. Ama bunda o durumu hissetmedim.

Ben burada kendi doğrularımı söylüyorum islami bakımdan. Ne yaparsan yap, kendi bileceğin iş. Gerçekleri görmezden gelip kolayı seçer hep insan.

Size islami acıdan soran olmadi.
Ayrıca forumda bunları yazmak yasak.
Bir ikincisi herkesin yasi başı ,aklı fikri var !
Gerçekleri gormezden gelmek ne demek ?
Cahide sultan 'ın sayfasına geri dönün!!!

Size islami acıdan soran olmadi.
Ayrıca forumda bunları yazmak yasak.
Bir ikincisi herkesin yasi başı ,aklı fikri var !
Gerçekleri gormezden gelmek ne demek ?
Cahide sultan 'ın sayfasına geri dönün!!!
Benim düşüncelerim ve özgürüm düşüncelerimi söylemekte git ne yaparsan yap kadın! Battı mı?

Neden ineyim ki adamla? Merdivenleri kullanırım. Benim bahsettiğim fark ettiyseniz sizin bu dediğinizi de kapsıyor. Dolmuşta teksem ineceğim yere kadar beklerim tabiki kendi kararımla kalmadım sonuçta mecburum değil mi? Siz nasıl düşünürseniz keyfiniz bilir, benim düşüncelerim bu yönde.

belli çok okumuşsunuz araştırmışsınız öyle yazmışsınız bu hadisi/ayeti. googledan copy paste yapıp mantık süzgecinden geçirmeden şak diye paylaşıyorsunuz.

benden iyi bilirsiniz,ayetler/hadisler indirildiği döneme göre değerlendirilir değil mi? o zaman hangi kadın çalışıyordu da erkeklerle aynı ortamda bulunma zorunluluğu yaşıyordu? kim dolmuşa biniyordu? e o zaman Hz.Muhammed hep deveyle seyahat edermiş,sünnet demekki. deve mi kullanacaksınız? o zaman göre doğru olanlar bu zaman göre değil demek ki. yaşadığınız zamandan kendinizi soyutlarsanız ne güzel,dediğiniz gibi yaşarsınız. bakalım bana helal edecek misiniz hakkınızı,merak ettim.

belli çok okumuşsunuz araştırmışsınız öyle yazmışsınız bu hadisi/ayeti. googledan copy paste yapıp mantık süzgecinden geçirmeden şak diye paylaşıyorsunuz.

benden iyi bilirsiniz,ayetler/hadisler indirildiği döneme göre değerlendirilir değil mi? o zaman hangi kadın çalışıyordu da erkeklerle aynı ortamda bulunma zorunluluğu yaşıyordu? kim dolmuşa biniyordu? e o zaman Hz.Muhammed hep deveyle seyahat edermiş,sünnet demekki. deve mi kullanacaksınız? o zaman göre doğru olanlar bu zaman göre değil demek ki. yaşadığınız zamandan kendinizi soyutlarsanız ne güzel,dediğiniz gibi yaşarsınız. bakalım bana helal edecek misiniz hakkınızı,merak ettim.
Aa yazabilmişsin saatler sonra :KK48: Araştırın öyle konuşalım. Hiç boş boş size anlatamam bunları. İslam evrenseldir, Kur'an-ı Kerim şu anımızı ve kıyamet kopacağı zamana kadar son kitaptır. İlla konuşacaksınız siz haklısınız ya değil mi hep? Nasıl yaşarsanız yaşayın, geberince görürsünüz doğruyu yanlışı hadi güle güle.

Konu nereden nereye geldi. Ben cevap verme gereksinimi bile görmedim fetva veren hanımefendiye, siz niye ciddiye alıyorsunuz arkadaşlar. Yırtık dondan çıkar gibi hayatın her alanında büyük günahlarımızı yüzümüze vurup, ardından modern hayatın ve yandaşlığın balından kaymağından faydalanan tipler değil mi bunlar. Laf anlatmaya değmez, geçiniz.

Aa yazabilmişsin saatler sonra :KK48: Araştırın öyle konuşalım. Hiç boş boş size anlatamam bunları. İslam evrenseldir, Kur'an-ı Kerim şu anımızı ve kıyamet kopacağı zamana kadar son kitaptır. İlla konuşacaksınız siz haklısınız ya değil mi hep? Nasıl yaşarsanız yaşayın, geberince görürsünüz doğruyu yanlışı hadi güle güle.

Sen şimdi cennete gideceğine inanıyorsun öyle mi :işsiz:

ay ne iticisin. başka da cevabım yok. seninle kuranı kerim vs tartışmam ilgi alanım değil. ama tavsiyem internetten değil gidip kitap olarak okuman. belki copy paste yapamadığın taktirde beynine bir şeyler girer.

Konu nereden nereye geldi. Ben cevap verme gereksinimi bile görmedim fetva veren hanımefendiye, siz niye ciddiye alıyorsunuz arkadaşlar. Yırtık dondan çıkar gibi hayatın her alanında büyük günahlarımızı yüzümüze vurup, ardından modern hayatın ve yandaşlığın balından kaymağından faydalanan tipler değil mi bunlar. Laf anlatmaya değmez, geçiniz.

Hakikaten nerden çıktı bilmiyorum :D
Konuya yorumum içebilir,yiyebilir,yola çıkabilir,geç saatlere kadar çalışabilir,oturup iki tek atabilir,dertlesebilir .
Çoğu zaman kadınlardan çok daha iyi arkadaşlık yapabilir erkekler .
Neden çünkü bizim gibi dertleri yoktur
Saçınızı başınızı gözünüzü fiziginizi başarınızı kıskanmazlar.
Ama aradaki çizgiyi iyi çizmek gerekir.
Siz kendinizden eminsiniz ,karşı tarafta eminse,sonunda saçmalamayacak bir tipse gayet tabi arkadaşlık yapılır .
Tarafların sevgililerin,eşlerinin arıza çıkarmaması durumunda tabi :)

Elbette gidebilir.
Zaten sabahtan akşama kadar beraberiz. İş çıkılı kahve içince mi sorun oluyor.
Açıkçası ben arkadaşlarıma bu kadın bu da erkek gözüyle hiç bakmıyorum. Cinsiyetsizmiş gibi geliyor bir noktadan sonra.

Yani annemden babamdan sevgilimden çok bu insanları görüyorum, bir çekim olsa illaki başbaşa kalmadan da olur değil mi. Ben de sizin gibi düşünüyorum, erkek değil insan olarak kabul ediyorum hepsini. Bana da kadın değil insan gözüyle bakan erkekleri arkadaş olarak seçiyorum. Bu arkadaşta da böyle bir açık fikirlilik sezdiğim için sıkıntı görmedim açıkçası...

Bize deil erkek arkadasina sorabilirsin...
Blki senin icin skinti deil ama blki onun sevgilisi skinti yapacak...

Boylece bir iliski bile bitebilir...

Cok iyi arkadas olduysanjz sevgililerinizi tanistirinda skinti olmasin:110:

Yani annemden babamdan sevgilimden çok bu insanları görüyorum, bir çekim olsa illaki başbaşa kalmadan da olur değil mi. Ben de sizin gibi düşünüyorum, erkek değil insan olarak kabul ediyorum hepsini. Bana da kadın değil insan gözüyle bakan erkekleri arkadaş olarak seçiyorum. Bu arkadaşta da böyle bir açık fikirlilik sezdiğim için sıkıntı görmedim açıkçası...

İki kişinin arasında bir şey olacaksa olur. illa özel çay kahve içmeye gerek yok.

Back
X