- 12 Şubat 2009
- 1.401
- 1.699
- 658
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kadın ya da erkek evliyse karşı cinsle arkadaşlıl amaçlı bir yerde baş başa kalmamalı toplu arkadaşça çıkılabilir ama tek kalınmasına doğru bakmıyorumBenim hayat görüşüme göre 2 arkadaşın bir yerlerde oturup çay kahve içmesinde hiçbir sıkıntı yok, mesafeyi iyi ayarlayabildikten sonra, karşındakinin niyeti arkadaşlığı suistimal olmadığı müddetçe kahve de içerim, yemekte yerim.
Saygı duyarım ama eşim ve ben bunda bir sakınca görmüyoruz zira zaten çay kahve içtiğimiz birlikte vakit geçirdiğimiz insanlar ailece de görüştüğümüz kişiler, eşimin görüştüğü birçok arkadaşı mahallesinde çocukluğunun geçtiği insanlar, hayır bensiz cafe de oturamazsın diyemem demem çünkü o zaman çay kahve içtiği arkadaşına hakaret etmiş gibi hissederim kendimibence kadın ya da erkek evliyse karşı cinsle arkadaşlıl amaçlı bir yerde baş başa kalmamalı toplu arkadaşça çıkılabilir ama tek kalınmasına doğru bakmıyorum
Kalkıyor kalkıyor Mune'nin ban minibüsü kalkıyooorrrr, polemiğe mi girdiniz, dini içerik mi yazdınız, hakaret uygunsuz üslup mu var?
Minibüsümüz klimalı olup ücretsizdir, hadi doluşun bakalım![]()
Valla sıkı tutunun, kiblere bakıyorum teker teker yaktım sizi :)))aha uçtuk yine![]()
Valla sıkı tutunun, kiblere bakıyorum teker teker yaktım sizi :)))
ne kadar dogrubize düşen arkadaşlarımızı doğru seçmek sadece,
Teşekkür ederim, herkesle merhabalaşılabilir ama herkesle dostluk kurulmaz, bizim prensibimizdir bu.ne kadar dogru
İşin özü
+1
En mantıklı yorum, ben de aynı fikirdeyim sizinleKimsenin ne dediğinin bir önemi yok. Onlar her zaman konuşacak birşey mutlaka bulur zaten. Önemli olan sevgilinle ilişkinde sorun oluyor mu olmuyor mu? Ha ben olsam dedikoducuların gözüne sokar, o sevgilisini ben sevgilimi çağırırım hep birlikte birşeyler yaparız kısaca tanıştırırım sevgilimle.