• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın ve bir erkek oturup kahve içemez mi arkadaşça?

Benim hayat görüşüme göre 2 arkadaşın bir yerlerde oturup çay kahve içmesinde hiçbir sıkıntı yok, mesafeyi iyi ayarlayabildikten sonra, karşındakinin niyeti arkadaşlığı suistimal olmadığı müddetçe kahve de içerim, yemekte yerim.
bence kadın ya da erkek evliyse karşı cinsle arkadaşlıl amaçlı bir yerde baş başa kalmamalı toplu arkadaşça çıkılabilir ama tek kalınmasına doğru bakmıyorum

bence kadın ya da erkek evliyse karşı cinsle arkadaşlıl amaçlı bir yerde baş başa kalmamalı toplu arkadaşça çıkılabilir ama tek kalınmasına doğru bakmıyorum
Saygı duyarım ama eşim ve ben bunda bir sakınca görmüyoruz zira zaten çay kahve içtiğimiz birlikte vakit geçirdiğimiz insanlar ailece de görüştüğümüz kişiler, eşimin görüştüğü birçok arkadaşı mahallesinde çocukluğunun geçtiği insanlar, hayır bensiz cafe de oturamazsın diyemem demem çünkü o zaman çay kahve içtiği arkadaşına hakaret etmiş gibi hissederim kendimi :KK43: başta da dediğim gibi benim dünya görüşüm bu yönde, doğru veya yanlış olabilir ama ben şimdiye kadar bir olumsuzluk yaşamadım.

Kendini biliyorsa kişi evli olmuş bekar olmuş mühim değil inanin...

Sınırları iyi ayarlayabiliyorsa...
Haddini biliyorsa...
Ne gaye ile İlgili konuştuğunun bilincinde ise...

Sorun yok...

Ama ben senin durumuna...
" ben Hayır diyorum " demek istiyorum...

Bunun kararını siz vereceksiniz. Sizin hayata bakışınız nasıl, karşıdaki insanın görüşü nedir bunlar önemli.
Kendi adıma dışarıda kahve içsin istemem. Kıskanırım. (Sanırım aşık oldum. Ben eskiden böyle değildim. :olamaz:. Allah'ım :KK51:)

Yaptiginizi dogru buluyorsaniz yapabilirsiniz. Dedikodu cikar mi cikabilir.
Ben yeni tanistigim biriyle bu kadar hizli samimiyet kurmazdim. Is yerinde devamli birlikte, kahve ismarlama, eve birakma filan bana göre fazla.
Eşimin zaten samimi kız arkadaşı yoktur. Bu saatten sonrada olmaz zaten. Kahve filan icemez yani.

Oyle orumcek kafali biri degilim tabiri caizse, egitimliyim hala da egitimime devam ediyorum. Evliyim. Hayatim boyunca asla bir erkekle samimi arkadas olmadim. Sadece esimle arkadas gibi birseydik, pek de samimi de degildik ustelik, onunla da evlendik. Asla bir bayanla bir erkegin basbasa vakit gecirecek kadar samimi olmasini dogru bulmuyorum. Arkadas olamazlar demiyorum, arkadas grubuyla yemek de yenir, kahve de icilir, sinemaya da gidilir ancak basbasa vakit gecirmek benim gorusume gore uygun degil. Inanin bu dunyanin her yerinde boyle. Bakin ABD de yasiyorum, ozellikle sevgilisi olan, nisanli/evli olan kizlar erkekler burada bile basbasa vakit gecirecek kadar samimi olmuyorlar.

Ama baska birine gonul kaymasi boyle boyle oluyor diye dusunuyorum artik.Cunku benim eski sevgili boyle ilk once arkadadca baslayarak baslamis.Ilk allantimizda onla oldu.Yani aldatilmis oldum.Hic kiskanc degildim.Ama bundan sonra iliskim olursa sagini solunu kolluyacam.Vaktim yok zira daha fazla.

Kimsenin ne dediğinin bir önemi yok. Onlar her zaman konuşacak birşey mutlaka bulur zaten. Önemli olan sevgilinle ilişkinde sorun oluyor mu olmuyor mu? Ha ben olsam dedikoducuların gözüne sokar, o sevgilisini ben sevgilimi çağırırım hep birlikte birşeyler yaparız kısaca tanıştırırım sevgilimle.
En mantıklı yorum, ben de aynı fikirdeyim sizinle

Bence hiç sorun yok, karşı cinsten arkadaşı olabilir insanın. Birlikte kahve de içilir, sinemaya da gidilir.

Kafa dengi biri olduktan ve niyetinden emin olduktan sonra tabi ki...

Ama işyerinde büyük dedikodu çıkar, orası ayrı...

Yani uc sene oncesine kadar neden olmasin derdim ama artik demiyorum.. olaya sadece duygusal olarak da bakmayin.. ben kendi ekibimden olan tiplerle cok iyi anlasiyordum.. dogum gununde hediyeler, kahveler, dert dinlemeler :) sonra baktilar ki ben cok minnosum ufak ufak maddi olarak borc istemeye basladi bir iki tanesi.. arkasi bir hayli tatsiz gelisti.. o gunden beri baya baya otoriter bir sekilde yonetiyorum ekibi.. bu sebepten is yerinde samimiyeti asla onermiyorum..

Sizin sevgiliniz birşey demiyor olabilir ama bakalım karşı tarafın sevgilisi kabul ediyor mu? Bence hassas bir konu. İş arkadaşı olabilir tabiki iş yerinde aralarda vs görüşebilir ama iş çıkışı 2 saat birde ne mana yani? Bence gereksiz. O kadar zamanınız varsa sevgilinize zaman ayırın mesela

E daha ne, şu devirde 2 saat aralıksız muhabbet edilebilecek kaç dost kaldı etrafta? Hele ki dedikodu etmeden...
İyi anlaştığım bir insanı kaybetmek istemem,dozunu ayarlarsınız tabii işinde gücünde insansınız onu size biz öğretmeyiz

Back
X