- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Yani hadi ozel olarak is cikisi bir kahve icelim demedin de hic mi disarda isi olmuyor insanların? Ayri ayri masalarda mi oturup kahve iciyorlar boyle durumlarda... ben arada tuzlaya tershanelere gidiyorum is arkadasimla, yol zaten en az 2 saat, her gittiğimizde mutka kofte yiyoruz, ustune kahve iciyoruz sonra bi de utanmadan eve biraktiriyorum kendimi, olmayacak seylermis demek ki hayret....
Ya bir de eskiden yani 10 yıl kadar önce dahi bu kadar herkeste araba yoktu
Meslektaşlar hiç tanımadığımız kişiler ilçeden ile gelirken falan hadi bırakalım derlerdi de biner gelirdik
Geçen asansöre bindik çaycı birilerine kahve götürüyor çok güzel koktu vs dedik
Neyse indik asansörden ben orada sıramı bekleyeceğim
Sonra asansörde orada odası olan birisi varmış sıranıza varsa size de kahve söyleyeyim dedi söyledi içtik
Eşim dalga geçti millet ne konuşmuştur diye gittim Adamın odasına söyledi kahveleri içtik Mesleki konularda sohbet ettik ve ben sıram gelmiştir deyip kalktım
Hiç eşimi aldatacağım yani bu davranışının öyle yorumlanacağı aklıma bile gelmedi
ptım hatta burada da birkaç yorumumda bahsettim (kanıtlanır yani isterseniz) o yüzden araba kullanmıyorum. Hoşunuza gidecekse hala korkumu atamadım, buradan yürüyebilirsiniz bak :)