Bir kadın ve erkek arkadaş olabilir mi?

Eğer gönlünüzü gerçekten kaptırmaya başlarsanız, o zaman ne yaparsınız?

neden olmasın liseden hatta ilkokuldan bildiğim halada görüştüğüm erkek arkadaşlarım var hatta kardeşlerim onlar benim çoğu hemcinslerimden daha iyi anlaşıyoruzda

Benim en yakin dostumdu.
8 yıllık iliskimiz var. 9 ayi nisanlilik.
Ben eger birebir cok diyalog varsa bir yerden sonra ilişkinin kayacagini düşünüyorum.
Bir de sizin bir sey hissedip hissetmediginizi belki aileniz hissetmistir.
Su an kayinvalidem arkadaşlığimizin ilk evresinde dikkat et öyle cok yakin olmayın derdi.

Kadın erkek arkadaş olur. Güzel ülkemde sapık oranını düşününce, mesafe olması her daim iyidir. Duygusal boşluk, biraz ilgi, biraz şefkat beklentisi insanı etkiler. Sen hüzünlenip onla teselli olurken bu duygularını onun yanında mutluluk olarak düşünüp ona aşıkta olduğunu sanabilirsin. Bu aslında psikolojik olarak içindeki boşluğu X kişisiyle dolduruyorsun. O kişiden kötülük gördüğün an o kişi senin için dünyadaki en kötü kişi de olacaktır. Burada değişen o değil, duygularındır.

Boşluktan ne yapacağınızı şaşırmışsınız,kime ilgi duysam diye aranıyorsunuz.
Üniversiteden çok yakın erkek arkadaşlarım var,çokta samimi görüşürüz. Herkes evlendi eşli görüşüyoruz artık. Hiçte ilgi vs olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…