2 yıldır hayatımda olan bir erkek arkadaşım var,sadece arkadaşım yani.
Süreye bakınca hayatımda nasıl böyle yer edinebildiğine anlam veremesemde paylaşımlarımıza bakınca normal karşılıyorum.
Şöyle söyleyeyim ikimizde birini çok sevmiş,ayrılmış ve ardından seneler geçmesine rağmen toparlanamayan insanlardık.Nasıl olduysa birbirimizi toparladık.Birimiz düşse diğeri de önce onunla düşüp sonra ayağa kaldırdı.En ufak sorunda birbirimize kapı olduk.
Çok vakit geçirmiyoruz ama her gün konuşuyoruz.
Benim sorunum şu ki bu derece değerli bir arkadaşıma aşık olmaktan korkuyorum.Annemler arkadaşlığımı bildiği için sürekli "Fazla konuşma,konuşa konuşa aranızda duygusal bağ oluşur" diyor.Bunu dediğinden beri hep düşünüyorum.İlgim bazen farklı yöne mi kayıyor diye.
Mesela başka bir kızla olan arkadaşlığını kıskanıyorum.Durduk yere tavır yapıp gönlümü almasını istiyorum.Aşık hallerimi de bildiğimden şuan böyle bir sorun yok ama ya ilerde imkansız bir sevginin içine düşersem?
Gerçekten de bir kadınla erkek arkadaş olamaz mı?
Ben de insan olarak seviyorum sadece.Geleceğe yönelik bir korku sadece :)Olur neden olmasin.
Benim liseden beri sadece arkadas oldugum arkadasim var. Ikisine de asla 1 mg ilgi duymadim.
Hic ilgi duymadigim biriyle arkadas olabilirim. Ilgi duydugum biriyle arkadas olamam sanirim.
Kesinlikle duygusal bir boşluk sonucu böyle hissediyorum ya da hissetmekten korkuyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için :)Neden olamasın ki? bence sen böyle şeyleri aklına getirme tabi onu şu an gerçekten arkadaş olarak görüyorsan. Benimde 4 senelik bir erkek arkadaşım, dostum var. Sevgilisi olunca bizden biraz uzaklaştı hatta sinir olmuştum ama aynı şeyi bir kız arkadaşımda yapsan aynı tepkiyi verirdim. Bence duygusal bir boşlukta olduğun için böyle düşünüyorsun.. :)
Ama demesenize öylee :)Sanırım siz yavaş yavaş ilgi duyuyorsunuz bu arkadaşa
Ben eşimle arkadastim hatta eski sevgilim için onun omuzunda ağladım.
Meğer beni seviyomus çakal. Evliyiz işte hala kankayiz
Hayatında yerim hep fazla olsun istiyorum.Umarım böyle bir şey olmazSiz sadece arkadas kalmak istemiyorsunuz gibi... Bence de iyice kapilacaksiniz zamanla.
Ben eşimle arkadastim hatta eski sevgilim için onun omuzunda ağladım.
Ne güzel bir hikaye bu böyle :)Ben eşimle arkadastim hatta eski sevgilim için onun omuzunda ağladım.
Kanka ayagi .... ayagi dememisler bosunaEh cok cakalmis o da usulca yaklasmis
Neler varmış neler :)Bi kadin ve erkek arkadaş olabilirler.
Ama ben de bi zamanlar çok sevdiğim ve tipki sizinki gibi görüştüğüm arkadaşimla şuan evliyim
ne demek :) hayatınızı ona odaklamayın bence farklı arkadaşlarınızla da zaman geçirin umarım iyi gelir :)Kesinlikle duygusal bir boşluk sonucu böyle hissediyorum ya da hissetmekten korkuyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?