Bir kadın ve erkek arkadaş olabilir mi?

pukina1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
232
146
53
2 yıldır hayatımda olan bir erkek arkadaşım var,sadece arkadaşım yani.
Süreye bakınca hayatımda nasıl böyle yer edinebildiğine anlam veremesemde paylaşımlarımıza bakınca normal karşılıyorum.
Şöyle söyleyeyim ikimizde birini çok sevmiş,ayrılmış ve ardından seneler geçmesine rağmen toparlanamayan insanlardık.Nasıl olduysa birbirimizi toparladık.Birimiz düşse diğeri de önce onunla düşüp sonra ayağa kaldırdı.En ufak sorunda birbirimize kapı olduk.
Çok vakit geçirmiyoruz ama her gün konuşuyoruz.
Benim sorunum şu ki bu derece değerli bir arkadaşıma aşık olmaktan korkuyorum.Annemler arkadaşlığımı bildiği için sürekli "Fazla konuşma,konuşa konuşa aranızda duygusal bağ oluşur" diyor.Bunu dediğinden beri hep düşünüyorum.İlgim bazen farklı yöne mi kayıyor diye.
Aşık hallerimi de bildiğimden şuan böyle bir sorun yok ama ya ilerde imkansız bir sevginin içine düşersem?
Gerçekten de bir kadınla erkek arkadaş olamaz mı?

Son düzenleme:

Neden olamasın ki? bence sen böyle şeyleri aklına getirme tabi onu şu an gerçekten arkadaş olarak görüyorsan. Benimde 4 senelik bir erkek arkadaşım, dostum var. Sevgilisi olunca bizden biraz uzaklaştı hatta sinir olmuştum ama aynı şeyi bir kız arkadaşımda yapsan aynı tepkiyi verirdim. Bence duygusal bir boşlukta olduğun için böyle düşünüyorsun.. :)

Olur neden olmasin.
Benim liseden beri sadece arkadas oldugum arkadasim var. Ikisine de asla 1 mg ilgi duymadim.

Hic ilgi duymadigim biriyle arkadas olabilirim. Ilgi duydugum biriyle arkadas olamam sanirim.
Ben de insan olarak seviyorum sadece.Geleceğe yönelik bir korku sadece :)

Kesinlikle duygusal bir boşluk sonucu böyle hissediyorum ya da hissetmekten korkuyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Bi kadin ve erkek arkadaş olabilirler.
Ama ben de bi zamanlar çok sevdiğim ve tipki sizinki gibi görüştüğüm arkadaşimla şuan evliyim
Neler varmış neler :)
Aslında düşününce çok güzel olmalı,mutluluğunuz daim olur umarım :)

Kesinlikle duygusal bir boşluk sonucu böyle hissediyorum ya da hissetmekten korkuyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için :)
ne demek :) hayatınızı ona odaklamayın bence farklı arkadaşlarınızla da zaman geçirin umarım iyi gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…