Gerçi sizin yaşadıklarınızı duyunca çok da imkansız demiyorum ama şuanlık şüpheleneceğim bir durum yok.Zamanla belki,neden olmasın :)Belli olmaz o işler belki seviyordur. Kimbilir.
Erkek arkadaşım vardı bir ara kavga ettiğimiz tek konu arkadaşımla olan ilişkim olurdu.Bir tek ona laf söyletmem yani:)Arkadasim sen asik olmussun yada oluyorsun. Ya git itiraf et. Sevgili olunYa da yol yakinken don yarin hayatina biri girer gozune gozune sokar dayanamazsin
Evet evet, onlardan biri de bendim.Telefonuna bakarsın sürekli mesaj arama varmı diye. Türlü bahaneler uydurup salak saçma mesajlar atarsınız
Evet evet, onlardan biri de bendim.
Bi ara küsmüştük dayanamadim ve 'rüyamda seni gördüm, kertenkeleler basmişti her tarafini. Kafama takildi iyi misin?' diye saçmaliğin daniskasi mesaj atmiştim. Gönderildi yazisindan sonra telefonu kirmak istemiştim sanki kirarsam mesaj ona ulaşmadan yari yolda iptal olacakmiş gibi
Ama iyiki de yazmişim, arkadaşimla evlendim bi de ondan çocuğum olacak şimdi
Güzel anilar..Eşim de bana atardi. Hatta mesaj aynen şu hiç unutmam. Üzerini ört üşüyorum. ..
Ben tabi ekrana yapistim. N harfini m diye okudum allam ne kadanda salak bi mesaj demiştim. Sonra kafa dank etti. Ay böyle şeyler işte ya. Bizim de 4 yaşında bi bebemiz var. Sizin ki de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Arkadasim sen asik olmussun yada oluyorsun. Ya git itiraf et. Sevgili olunYa da yol yakinken don yarin hayatina biri girer gozune gozune sokar dayanamazsin
Oha çok romantik yaaaa bide benim Ada'ma bak aşktan kankalığa terfi ettik. Herkes gider Mersin'e biz gideriz tersineEşim de bana atardi. Hatta mesaj aynen şu hiç unutmam. Üzerini ört üşüyorum. ..
Ben tabi ekrana yapistim. N harfini m diye okudum allam ne kadanda salak bi mesaj demiştim. Sonra kafa dank etti. Ay böyle şeyler işte ya. Bizim de 4 yaşında bi bebemiz var. Sizin ki de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ben de insan olarak seviyorum sadece.Geleceğe yönelik bir korku sadece :)
Konu sahibi okumuyor gibi yaziyoruz ama :) konu sahibi bana cok melankolik geldi. Ya baya leyla mecnun olacaklar yada saglam darbe yiyecek. Dilerim ilk seçenek olur.+1
Konu sahibesi kafasini duvarlara vurmaz umarim.
Bir kadınla erkek tabi ki de arkadaş olabilir. Çoook arkadaşım oldu, uzun süreli sabah akşam konuştuğumuz. Hiç bir zaman birşey olmadı. Ama eşim de arkadaşımdı, en son ikimiz de eski sevgililerimizi anlatıp içerken sevişmeye başladık. Böyle de şeyler olabiliyor :)2 yıldır hayatımda olan bir erkek arkadaşım var,sadece arkadaşım yani.
Süreye bakınca hayatımda nasıl böyle yer edinebildiğine anlam veremesemde paylaşımlarımıza bakınca normal karşılıyorum.
Şöyle söyleyeyim ikimizde birini çok sevmiş,ayrılmış ve ardından seneler geçmesine rağmen toparlanamayan insanlardık.Nasıl olduysa birbirimizi toparladık.Birimiz düşse diğeri de önce onunla düşüp sonra ayağa kaldırdı.En ufak sorunda birbirimize kapı olduk.
Çok vakit geçirmiyoruz ama her gün konuşuyoruz.
Benim sorunum şu ki bu derece değerli bir arkadaşıma aşık olmaktan korkuyorum.Annemler arkadaşlığımı bildiği için sürekli "Fazla konuşma,konuşa konuşa aranızda duygusal bağ oluşur" diyor.Bunu dediğinden beri hep düşünüyorum.İlgim bazen farklı yöne mi kayıyor diye.
Aşık hallerimi de bildiğimden şuan böyle bir sorun yok ama ya ilerde imkansız bir sevginin içine düşersem?
Gerçekten de bir kadınla erkek arkadaş olamaz mı?
ateş ve barut.. kısa ve net2 yıldır hayatımda olan bir erkek arkadaşım var,sadece arkadaşım yani.
Süreye bakınca hayatımda nasıl böyle yer edinebildiğine anlam veremesemde paylaşımlarımıza bakınca normal karşılıyorum.
Şöyle söyleyeyim ikimizde birini çok sevmiş,ayrılmış ve ardından seneler geçmesine rağmen toparlanamayan insanlardık.Nasıl olduysa birbirimizi toparladık.Birimiz düşse diğeri de önce onunla düşüp sonra ayağa kaldırdı.En ufak sorunda birbirimize kapı olduk.
Benim sorunum şu ki bu derece değerli bir arkadaşıma aşık olmaktan korkuyorum.Annemler arkadaşlığımı bildiği için sürekli "Fazla konuşma,konuşa konuşa aranızda duygusal bağ oluşur" diyor.Bunu dediğinden beri hep düşünüyorum.İlgim bazen farklı yöne mi kayıyor diye.
Aşık hallerimi de bildiğimden şuan böyle bir sorun yok ama ya ilerde imkansız bir sevginin içine düşersem?
Arkadas olmak istendikten sonra neden olmasin arkadasligin cinsiyeti olmamali diye dusunuyorum. bir kedi, bir kitapta size arkadaslik eder.2 yıldır hayatımda olan bir erkek arkadaşım var,sadece arkadaşım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?