Etraftan duyduğum sözler hep birbirine benziyor. "Sen mi körsün, etrafındaki erkekler mi? Niye hala sevgilin yok? Niye hala evlenmedin? Böyle nereye kadar gidecek?"...
Bilmiyorum. Bildiğim tek şey şu, ben sevmeden bir adamın elini bile tutamam!...
İyi bir işim, güzel bir hayatım var. Mutluyum. Sevdiğim ve sevildiğimi hissettiğim bir ilişkimin olmasını elbette istiyorum ama tabir yerindeyse yok diye de "Aranmıyorum". Herkesin sevgilisi mi olmak zorunda? Sevgilisi veya kocası olmayan kadın "Eksik" kadın mı? Şu hayatta nasip, kısmet ve hayırlısı diye bir şey yok mu? Tanıştığım her erkeğe "Müstakbel" gözüyle mi bakmalıyım? Varsayalım ki aradığım gibi birini bulamayıp hiç evlenmezsem, yarın öbür gün illa mutsuz ve yalnız mı öleceğim? Bilmem kaç tane çocuğu olup da, yapayalnız kalan, yaşayan insanlar yok mu? Evlenip de mutsuz olan bu kadar kadın başka bir galaksiden mi? 'Sevebileceğim gibi biri çıkarsa ancak' demek bu kadar mı yanlış? Hayat illa belli formüllerle mi yaşanmalı ve mutluluk illa o formüllere mi bağlı?
Offf diyorum artık sadece. Offf...
Sadece başlıktaki sorunuza cevap veriyorum : "Maaaaaaaaaaaaaaaaaaalesef" Treni kaçırmayın derim. Sonra evlilik programlarına gitmek zorunda kalırsınız :)
erkeksizde mutlu olunur hemde bal gibi..çevrende kaç mutlu birliktelik görüyorsun?Etraftan duyduğum sözler hep birbirine benziyor. "Sen mi körsün, etrafındaki erkekler mi? Niye hala sevgilin yok? Niye hala evlenmedin? Böyle nereye kadar gidecek?"...
İyi bir işim, güzel bir hayatım var. Mutluyum. Sevdiğim ve sevildiğimi hissettiğim bir ilişkimin olmasını elbette istiyorum ama tabir yerindeyse yok diye de "Aranmıyorum". Herkesin sevgilisi mi olmak zorunda? Sevgilisi veya kocası olmayan kadın "Eksik" kadın mı? Şu hayatta nasip, kısmet ve hayırlısı diye bir şey yok mu? Tanıştığım her erkeğe "Müstakbel" gözüyle mi bakmalıyım? Varsayalım ki aradığım gibi birini bulamayıp hiç evlenmezsem, yarın öbür gün illa mutsuz ve yalnız mı öleceğim? Bilmem kaç tane çocuğu olup da, yapayalnız kalan, yaşayan insanlar yok mu? Evlenip de mutsuz olan bu kadar kadın başka bir galaksiden mi? 'Sevebileceğim gibi biri çıkarsa ancak' demek bu kadar mı yanlış? Hayat illa belli formüllerle mi yaşanmalı ve mutluluk illa o formüllere mi bağlı?
erkeksizde mutlu olunur hemde bal gibi..çevrende kaç mutlu birliktelik görüyorsun?[/Sanki bekarların hiç mi üzüntüsü yok ,hayattaysan mutlaka üzülecek olaylar vardırerkeksizde mutlu olunur hemde bal gibi..çevrende kaç mutlu birliktelik görüyorsun?[/Sanki be
erkeksizde mutlu olunur hemde bal gibi..çevrende kaç mutlu birliktelik görüyorsun?
Aynen oyle evlenene kadar laf getirtip evde kalmasin da. Ailelerin en buyuk korkusu kizin evlenememesi.
sen mutluysan gerisi kimin umrunda.. :)Etraftan duyduğum sözler hep birbirine benziyor. "Sen mi körsün, etrafındaki erkekler mi? Niye hala sevgilin yok? Niye hala evlenmedin? Böyle nereye kadar gidecek?"...
Tanri Havva'nin karşısına Adem'i koydu. Ayse'yi koymadi.
Boşanan kadınlar bu konuda çok rahatlar çok ilginç.
Evlenip boşandım ya ailem yalnız yaşamama müsaade ediyorlar. Bir kere babamın evinden çıktım ya o yeter.
Bekar iken imkanı yok izin vermezlerdi şimdi rahatım.
Türkiye' de bir kadın için ne olursa olsun bireyselleşmenin yolu evlenmekten geçiyor, şu veya bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?