Bir kadın yalnız da mutlu olamaz mı?

Cnm bir bayan kendi ayaklari uzerinde durdugu vakit ondan mutlusu olamaz kendimdende ornek veriyorum gayet mutluyum yasamak icin bir erkege ihtiyac oldugunu dusunmuyorum kafam dinc rahatim ozgurum Ayrica sana surekli laf sokanlar once kendilerine baksin takma salla gitsin sonucta senin hayatin ve senin dogrularin sevgilisi olanlar evli olanlar cokmu mutlu sanki ! bana da vuruyorlar lafi merak etme takmiyorum bile gulup geciyorum rahat ol sen

İnsandan insana kadından kadına değişir bu durum

Benim çevremde yalnızlığa tahammülü olmayan kadınlar çok.

Sevgilisiz gezdiği dönem buluttan bile nem kapan bir sevgili yapınca havalara uçan

Yanında bir erkek olunca her şeyim tamam sanan olmayanlara acıyan gözlerle bakan çok.

Eşi ilgisizde olsa sevgisizdi olsa boşanmanın zorlukları yüzünden o evliliğe devam edende çok.

Yani kimse bana her kadın yalnızken mutludur veya ayakta durabilir demesin inanmam çünkü

Sadece başlıktaki sorunuza cevap veriyorum : "Maaaaaaaaaaaaaaaaaaalesef" Treni kaçırmayın derim. Sonra evlilik programlarına gitmek zorunda kalırsınız :)

Olabilir, hatta evlilerden daha fazla mutlu olabilir.

Ayrıca sizi mutsuz eden yalnızlıktan ziyade insanların size söylediği sözler, sorduğu sorular, bakışı zannedersem...

Ya hu bırakın şu insancıkları... Birinin eşi olur işi olmaz, birinin işi olur eşi olmaz, kimisinin de her ikisi olur mutlu olmaz, kimisi mutlu da olabilir farklı sorunları olur, kısaca dört dörtlük bir hayat yok, her daim bir beklenti var.

Sayfalardır yazışmışız, bir nevi kadın olma hallerine üzerine fikir jimnastiği yapmışız. Lehte ya da aleyhte fikir belirten herkese teşekkür ederim. Bütün mesajları tek tek okudum. Çok şaşırdığım, garipsediğim görüşler de oldu, çok faydalandıklarım da.

Hayatın binbir türlü hali var. Hepimiz elimizden geldiğince, aklımız yettiğince ve en önemlisi kaderimiz elverdiğince aynı şeyin peşinde koşuyoruz: Mutluluk... Bu dünyada ne kadar insan varsa o kadar da birbirinden farklı dünya var. İnşallah hepimiz kendi dünyamızda, evli ya da bekar, genç ya da yaşlı, çocuklu ya da çocuksuz o peşinden koştuğumuz şeyi yakalayabiliriz. Bu arada başka dünyalara saygı duymayı da ihmal etmememiz gerekiyor tabii...

Sağ olun... :)

erkeksizde mutlu olunur hemde bal gibi..çevrende kaç mutlu birliktelik görüyorsun?

Aynı fikirdeyiz şekerim ve aynı durumda Yalnızken sahip olduğum huzur ve mutluluğu sürdüremeyeceğim bir ilişki
is-te-mi-yo-rum. Yeni boşanan bir arkadaşım var mesela, yalnız bir yere gidince sıkılmıyor musun diyor bana. Niye sıkılayım ki diyorum, en sevdiğim en güvendiğim varlıkla birlikteyim, kendimle diyorum. Evlilik, koca, sevgili takıntısı olan kadınları çok "sığ" buluyorum. Dünyanın bambaşka güzelliklerini keşfediyorum. Herkes kendine has bir hayat yaşar ve nasipten öte köy yoktur.

Belki bir gün ruhumuza gönlümüze göre biri çıkar, baş üstüne. Belki Rabbim başka görevler yazmıştır bize, baş üstüne...
Tek duam sağlık ve huzur... Gerisi baş üstüne.

Sanki bekarların hiç mi üzüntüsü yok ,hayattaysan mutlaka üzülecek olaylar vardır

Bence kadınlar duygusal yönden bir erkeğe ihtiyaç duyuyor ....şahsen yani öyle düşünüyorum. Ama hazır hissetiginde olur. Bu. Yoksa yalnız mutlu olunacağına inanmıyorum :)hayat sevdiginle paylasinca guzelll

Konu nerelere gitmiş yanlızken mutlu olunur ama çevredeki evli çocuklu insanları görünce iç te geçirilir benin ili tane halam var öyle çok görücüleri çıktı ki hiç birine evet demediler(okumuyorlar çalışmıyorlar)onları bildiğim için çok iyi anlıyorum sizi hayat illa siyah yada beyaz değildir ve herkesin hikayesi farklıdır o yüzden kural koymak yanlış bence herkes ister daha genç ken hayatta atılmayı gençliğin tadını çıkarmayı ondan sonra hayatının aşkıyla evlenip evlatları olmasını özetle MUTLU olmayı ama herşey kader kısmet bu hayatta insan gerçek mutluğu önce içinde bulmalı şöyle olursa mutlu onlunur demek yanlış bence eğer insan hayatını güzelleştirmek için çaba sarfetmişse ardında keşkesi yoksa mutlu olunur

Aynen oyle evlenene kadar laf getirtip evde kalmasin da. Ailelerin en buyuk korkusu kizin evlenememesi.

Boşanan kadınlar bu konuda çok rahatlar çok ilginç.
Evlenip boşandım ya ailem yalnız yaşamama müsaade ediyorlar. Bir kere babamın evinden çıktım ya o yeter.
Bekar iken imkanı yok izin vermezlerdi şimdi rahatım.
Türkiye' de bir kadın için ne olursa olsun bireyselleşmenin yolu evlenmekten geçiyor, şu veya bu şekilde.

sen mutluysan gerisi kimin umrunda.. :)

Bu konuda kesin bir tanı koyulmaz. Koyulmamalı...evli olmanında bekar olmanında dezavantajları var.
İyi birine düştüysen mutlu kötüye düştüysen mutsuz olursun.
Bekarsan uygun denk biri çıkmadıysa zaman zaman canın sıkılır bu duruma. Kolay değildir yalnızlık.

Ben de evlendim yalniz yasiyorum esim yurtdisinda. Mezun olduktan sonra evlenmeyip ailemin yaninda ise gidip gelseydim depresyonlardan cikamazdim kisitlamalardan. Simdi evli kadinsin yani. Onceden nerde gorulmus bekar kuzin tek kaldigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…