- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
belki çekinmişlerdir. kocan dışardan mülayim de görünse kimse gerçeği bilemez. bence kafaya takma.
Kabulleneceğim mecburen. Ama ben aynı şey olsa hala tepkisiz kalıp görmezden gelir miyim bilemiyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki çekinmişlerdir. kocan dışardan mülayim de görünse kimse gerçeği bilemez. bence kafaya takma.
Cevap cocuk yapti olacagi icin sormamislardir.Belkide dikkat cekmiyor toplum duyarsiz moduna girme hemen sanki dayak yedin her yerin mor sormadilar :)Ay valla burnumun ortası enine 3-4mm kesik. Bir de alta doğru sıyrık var. Daha ne olsun? Kafamda sargıyla gelsem farkeder miydi?![]()
göze görülür şekildeyse ben sorardım ne oldu burnuna diye ama aklıma kocası yapmıştır diye gelmeyeceği için. öyle düşünsem sormazdım kesinlikle.
geçmiş olsun
kimsenin sormaması ilginç
ne bileyim ben bir seferinde doktora gittim hemşirenin gözü kanlı mor vs bir şeyler olmuş
ona sordum ne oldu diye gözüne oğlu oyuncak sokmuş
yani gerçek ya da yalan ne fark eder kabak gibi görünüyor bir sıkıntı olduğu
hatta bir seferinde eşim birine sormuş merdivenden düştüm demiş bu merdivenden düşme değil deyince eşim dövdü demiş kadın ama o biraz eşimin işi gereği ona söylemiş muhtemelen
iş arkadaşıma da geçmiş olsun derim
ha bu arada benim burnum o halde olsaydı da ofise kızlar ya bakın şu halime bunlar oldu diye anlatarak girerdim o da ayrı
Yani kocamın yaptığını düşünerek mi sormadılar diyorsun..
Selam hanımlar.
Önce detay; Oğlum 1 yaşında. Uyuturken baya hoplamalı zıplamalı saatler geçiriyoruz. O mayışıp uyuyana kadar kalkıyor oraya buraya tırmanıyor en sonunda uyku bastırıp uyuyor sonra beşiğine yatırıyorum..
Olay da şu; Geçen perşembe akşamı uyutmak için uğraşırken yine ayağa kalktı ben kafamı yastığa koymuştum o da yatsın bir an önce diye. O an ayağı takıldı tutamadım yüzü yüzüme çok kötü çarptı çok ağladı.
Korktum ama neyse ki ona bir şey olmadı. Ama dişleri benim burnum üst kemiğini yarmış. Eşim söyleyince farkettim o an çocuğa bakarken düşünmedim kendi acımı..
Bu olay perşembe oldu cuma işe geldim. Arkadaş yüzümde kabak kadar yarayla bir Allah'ın kulu "geçmiş olsun ne oldu?" demedi ya. Herhalde eşimin yaptığını düşünüp çekindiler diyeceğim de eşim de aynı şirkette tanıyorlar mülayim pammık gibi adam. Ben daha sertim ona göreYa da 30-40 kişiye karşı baya görünmezim.
Ben olsam kaza da olsa, kadının eşini tanımasam da, şiddet gördüğünü de düşünsem sorarım kadına "ne oldu?" diye.. Açmaya hiç olmazsa dertleşmeye çalışırım yani..
Ben mi çok ucuz kahramanlıklar yapıyorum?
Millet çok mu doğru bir şey yapıyor görmezden gelerek?
Üstüme vazife olmayan şeye mi karışıyorum nedir? Bir deyiverin de kendimi ona göre alıştırayım şu topluma. Boş beklentilere girmeyeyim insanlardan..
ben olsam bende beklerdim sormalarini...bazen insanlarinanlamak cok zor oluyor kafa yorumcada icinden cikilmiyor ki kim ne dusunuyor bilemiyorsun ki umursama bence insanlik bu yöne dogru gidiyor.bende senin gibi dusundugum olayi aylar oncesi yasamistim gectigimiz aylarda dusuk yasamistim kvalidem apartmanda ust komsumla karsilasmis ve benim dusuk yaptigimi soylemis o komsumla kac kere karsilastik mesela bir gecmis olsun demedi sizin olaya cok benzemiyor ama aklima geldi demekki cok kafa yirmamak lazim baskalari icinSelam hanımlar.
Önce detay; Oğlum 1 yaşında. Uyuturken baya hoplamalı zıplamalı saatler geçiriyoruz. O mayışıp uyuyana kadar kalkıyor oraya buraya tırmanıyor en sonunda uyku bastırıp uyuyor sonra beşiğine yatırıyorum..
Olay da şu; Geçen perşembe akşamı uyutmak için uğraşırken yine ayağa kalktı ben kafamı yastığa koymuştum o da yatsın bir an önce diye. O an ayağı takıldı tutamadım yüzü yüzüme çok kötü çarptı çok ağladı.
Korktum ama neyse ki ona bir şey olmadı. Ama dişleri benim burnum üst kemiğini yarmış. Eşim söyleyince farkettim o an çocuğa bakarken düşünmedim kendi acımı..
Bu olay perşembe oldu cuma işe geldim. Arkadaş yüzümde kabak kadar yarayla bir Allah'ın kulu "geçmiş olsun ne oldu?" demedi ya. Herhalde eşimin yaptığını düşünüp çekindiler diyeceğim de eşim de aynı şirkette tanıyorlar mülayim pammık gibi adam. Ben daha sertim ona göreYa da 30-40 kişiye karşı baya görünmezim.
Ben olsam kaza da olsa, kadının eşini tanımasam da, şiddet gördüğünü de düşünsem sorarım kadına "ne oldu?" diye.. Açmaya hiç olmazsa dertleşmeye çalışırım yani..
Ben mi çok ucuz kahramanlıklar yapıyorum?
Millet çok mu doğru bir şey yapıyor görmezden gelerek?
Üstüme vazife olmayan şeye mi karışıyorum nedir? Bir deyiverin de kendimi ona göre alıştırayım şu topluma. Boş beklentilere girmeyeyim insanlardan..
O yara görünmüyordur bence.
Yoksa insanlar bu kadar da meraksız olamaz heralde. Dedikodu yapmal için mi acaba? Hani olayın gizemi ortadan kalkarsa dedikodusunu yapamayız diyerekten sormuyorlarsa![]()