• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadına "ne oldu?" diye sormaz mısınız?

Ay valla burnumun ortası enine 3-4mm kesik. Bir de alta doğru sıyrık var. Daha ne olsun? Kafamda sargıyla gelsem farkeder miydi? :KK48:
Cevap cocuk yapti olacagi icin sormamislardir.Belkide dikkat cekmiyor toplum duyarsiz moduna girme hemen sanki dayak yedin her yerin mor sormadilar :)

göze görülür şekildeyse ben sorardım ne oldu burnuna diye ama aklıma kocası yapmıştır diye gelmeyeceği için. öyle düşünsem sormazdım kesinlikle.

Yani kocamın yaptığını düşünerek mi sormadılar diyorsun..

geçmiş olsun

kimsenin sormaması ilginç

ne bileyim ben bir seferinde doktora gittim hemşirenin gözü kanlı mor vs bir şeyler olmuş

ona sordum ne oldu diye gözüne oğlu oyuncak sokmuş

yani gerçek ya da yalan ne fark eder kabak gibi görünüyor bir sıkıntı olduğu

hatta bir seferinde eşim birine sormuş merdivenden düştüm demiş bu merdivenden düşme değil deyince eşim dövdü demiş kadın ama o biraz eşimin işi gereği ona söylemiş muhtemelen

iş arkadaşıma da geçmiş olsun derim

ha bu arada benim burnum o halde olsaydı da ofise kızlar ya bakın şu halime bunlar oldu diye anlatarak girerdim o da ayrı

Sabah ilk saatler yüzüme bakana ben de söyledim. Güldüler geçmiş olsun dedi 2 kişi vardı ortamda. Ondan sonra bu anlattığım şekilde görünmez gibiydim ben de kimseye söylemedim..

İnsanlar aşırı duyarsız kesinlikle. Ben sorardım. Hatta bir gün yolculuk yaptığım otobüste kız kolunu tutuyordu belli acı çekiyordu, hemen sordum bir şey mi oldu yardım edilecek bir şey var mı diye. İnsanlık bu çünkü. Tanımam etmem de. Kaldı ki aynı yerde çalıştığınız iş arkadaşları neden sormasın? Umurlarında değil, aman banane diyor insanlar artık, sonra kendilerine bir şey olunca yardım bekliyorlar. Çok ilginç.

Yani kocamın yaptığını düşünerek mi sormadılar diyorsun..

yok ben öyle olduğunu zaten düşünmem aklıma bile gelmez. ama velev ki öyle düşündüm o zaman sormam diyorum.
iş arkadaşların ne düşündü bilemem. burada bile çeşit çeşit fikir var .

Karşımdaki insanın biraz duruşuna bağlı aslında,eğer eşinden şiddet görebilecek yapıda biriyse sormam üzmek istemem,farketmediğimi düşündürürüm...Ama sizin gibi tabiri caizse dişli birine geçmiş olsun? derim....

Yüzün ortasında kabak gibi yarayı samimi olayım olmayayım sorarım ben.Duyarsızlık sanırım."Bana olmadı ya ammaann pırtt" diyorlar sanırım.

bakan korler vardir bakar ama gormez...ondan yani bence fark etmemisler...yoksa refleks olarak insan soruyor

Cok dikkat ceken bir yara degil mi acaba? Kimse sormamis.

Neyse siz de sormazsiniz aynisi olursa.

bu durum için sormamaları kötü duruyor ama bazen anlatılamayacak şeyler de oluyor, herkes bişey söylüyor diye insan dışarı çıkmak istemiyor. Mesela yüzünüzde bir bölgeyi ağda kaldırsa ve her gören yüzüne bişey sürülmüş dese, erkekler dahil anlatamasanız sonra farkettiklerinde ki o durumu düşünün. Saygılı insanlarmış sormamışlar.

Oncelikle cok gecmis olsun ve gercekten allah baska dert vermesin. Hayat boyu tek derdiniz is arkadaslarinizin burnunuzdaki siyrigi ya da morarmayi sormamasi olsun. Kendi adima konusuyum karsimdaki en yakinim degilse ben de sormam ne oldu diye. Cunku kendime de sorulsun istemem hic kimseyi ilgilendirmez cunku burnumdaki yara. Bence siz biraz ilgi gormek istemişsiniz.

Selam hanımlar.
Önce detay; Oğlum 1 yaşında. Uyuturken baya hoplamalı zıplamalı saatler geçiriyoruz. O mayışıp uyuyana kadar kalkıyor oraya buraya tırmanıyor en sonunda uyku bastırıp uyuyor sonra beşiğine yatırıyorum..
Olay da şu; Geçen perşembe akşamı uyutmak için uğraşırken yine ayağa kalktı ben kafamı yastığa koymuştum o da yatsın bir an önce diye. O an ayağı takıldı tutamadım yüzü yüzüme çok kötü çarptı çok ağladı.
Korktum ama neyse ki ona bir şey olmadı. Ama dişleri benim burnum üst kemiğini yarmış. Eşim söyleyince farkettim o an çocuğa bakarken düşünmedim kendi acımı..

Bu olay perşembe oldu cuma işe geldim. Arkadaş yüzümde kabak kadar yarayla bir Allah'ın kulu "geçmiş olsun ne oldu?" demedi ya. Herhalde eşimin yaptığını düşünüp çekindiler diyeceğim de eşim de aynı şirkette tanıyorlar mülayim pammık gibi adam. Ben daha sertim ona göre :-) Ya da 30-40 kişiye karşı baya görünmezim. :KK48:

Ben olsam kaza da olsa, kadının eşini tanımasam da, şiddet gördüğünü de düşünsem sorarım kadına "ne oldu?" diye.. Açmaya hiç olmazsa dertleşmeye çalışırım yani..
Ben mi çok ucuz kahramanlıklar yapıyorum?
Millet çok mu doğru bir şey yapıyor görmezden gelerek?
Üstüme vazife olmayan şeye mi karışıyorum nedir? Bir deyiverin de kendimi ona göre alıştırayım şu topluma. Boş beklentilere girmeyeyim insanlardan..

Ben olsam muhabbetimiz olmasa bile gecmis olsun hayirdir derdim. Insanlar cok duyarsizlasti ne yazikki

Geçmiş olsun..
evet sorarım ne oldu diye. Çekinecek bir durum yok sonuçta. Koca da vursa yine sorarım hatta yardım edebileceğim birşey var mı diye de sorarım bu durumun karşısında..

Selam hanımlar.
Önce detay; Oğlum 1 yaşında. Uyuturken baya hoplamalı zıplamalı saatler geçiriyoruz. O mayışıp uyuyana kadar kalkıyor oraya buraya tırmanıyor en sonunda uyku bastırıp uyuyor sonra beşiğine yatırıyorum..
Olay da şu; Geçen perşembe akşamı uyutmak için uğraşırken yine ayağa kalktı ben kafamı yastığa koymuştum o da yatsın bir an önce diye. O an ayağı takıldı tutamadım yüzü yüzüme çok kötü çarptı çok ağladı.
Korktum ama neyse ki ona bir şey olmadı. Ama dişleri benim burnum üst kemiğini yarmış. Eşim söyleyince farkettim o an çocuğa bakarken düşünmedim kendi acımı..

Bu olay perşembe oldu cuma işe geldim. Arkadaş yüzümde kabak kadar yarayla bir Allah'ın kulu "geçmiş olsun ne oldu?" demedi ya. Herhalde eşimin yaptığını düşünüp çekindiler diyeceğim de eşim de aynı şirkette tanıyorlar mülayim pammık gibi adam. Ben daha sertim ona göre :-) Ya da 30-40 kişiye karşı baya görünmezim. :KK48:

Ben olsam kaza da olsa, kadının eşini tanımasam da, şiddet gördüğünü de düşünsem sorarım kadına "ne oldu?" diye.. Açmaya hiç olmazsa dertleşmeye çalışırım yani..
Ben mi çok ucuz kahramanlıklar yapıyorum?
Millet çok mu doğru bir şey yapıyor görmezden gelerek?
Üstüme vazife olmayan şeye mi karışıyorum nedir? Bir deyiverin de kendimi ona göre alıştırayım şu topluma. Boş beklentilere girmeyeyim insanlardan..
ben olsam bende beklerdim sormalarini...bazen insanlarinanlamak cok zor oluyor kafa yorumcada icinden cikilmiyor ki kim ne dusunuyor bilemiyorsun ki umursama bence insanlik bu yöne dogru gidiyor.bende senin gibi dusundugum olayi aylar oncesi yasamistim gectigimiz aylarda dusuk yasamistim kvalidem apartmanda ust komsumla karsilasmis ve benim dusuk yaptigimi soylemis o komsumla kac kere karsilastik mesela bir gecmis olsun demedi sizin olaya cok benzemiyor ama aklima geldi demekki cok kafa yirmamak lazim baskalari icin

O yara görünmüyordur bence.
Yoksa insanlar bu kadar da meraksız olamaz heralde. Dedikodu yapmal için mi acaba? Hani olayın gizemi ortadan kalkarsa dedikodusunu yapamayız diyerekten sormuyorlarsa:işsiz:

Ben olsam sorardim.yapabilecegim birsey varmi diye yardimcida olmaya calisirdim.Sizde oyle yapardiniz buyuk ihtimalle o yuzden onlarin sormamasi sizi uzdu..
Insanlar cok duyarsiz maalesef.Herkesi kendimiz gibi gorursek ve beklenti icinde olursak uzulmemiz kacinilmaz.
Bunu bende suan kendime daha cok soyler oldum.
Bu ara bacagim kirik alcida ve evdeyim.Dolayisi ile ayni sizin gibi arkadas bildiklerimin arayip gecmis olsun iyimisin demesini bekledim.
Ama ne oldu birkac tanesi haric geri kalanlar gayet resmi bir gecmis olsun mesaji yolladilar sadece..el gibi..
Yapacak birsey yok..herkes duyarli ve ilgili olamiyor.

Eşinin yaptiğni mi düşünecekler:işsiz:
Burun kemigini mi isiracak:KK57:
nasil fantazi o ya:KK51:

O yara görünmüyordur bence.
Yoksa insanlar bu kadar da meraksız olamaz heralde. Dedikodu yapmal için mi acaba? Hani olayın gizemi ortadan kalkarsa dedikodusunu yapamayız diyerekten sormuyorlarsa:işsiz:

Fotoğraf atabilsem atardım.. Baya baya görünüyor. 1 hafta olacak neredeyse hala bariz belli :KK48:
Olabilir. Arkadan konuşmayı çok severler.:KK48:

Back
X