Bir kadında ideal boy kaç olmalı szce ?

canım boyum cok ıyı tasa etme bende 1.68 ım esım 1.84 baya kısa kalıyorum uzuzn olmak guzel valla

canım boyum cok ıyı tasa etme bende 1.68 ım esım 1.84 baya kısa kalıyorum uzuzn olmak guzel valla
tamam canim sagol yoo bence senn boyun da kisa degl
2-3 cm var aramizda o da pek farketmez herhalde topuklu giyorsundur sen demi canim

bence ideal boy diye bir kavram yoktur. boy oranıda yanınızdaki kişiye göre değişir. yani siz 1.71 seniz yanınızdaki 1.45 ise karşıdan bakan 1.90 lık adam o 1.45 liğe kısa der. ama karşıdan bakan 150 lik insan sana uzun der. yani ne ideal boy diye bişey vardır nede uzunum topuklu giyemiyorum demek mantıklı.

canım topuklu daha cok gıyıyorum sporda gıyıyorum ama esım cok uzuzn duruyor
:)olsun valla bnm sevglm kske az daha uzun olsaydi 178 falan . erkekte uzun boy super oluyo tabi cokk zayf olmazssa eger bende brz kilo alirsam oldugum
kadar uzun durmam .gbi geliyor

Sakın öyle şeylere girişme canım ben 1.50 boyundayım ergenliğe girdim de kemik uzatma falan bende düşndüm salakça ama gerçekten gerek yok. Sen topuklu giysen rahatça zaten 1.60 olursun bu da kısa bir boy değil bende kendimle barışığım olgunlaştıkça sende kendini olduğun gibi seveceksin ben 1.80 boyunda biriyle evlendim yanii düişün. Kesinlikle boy nedeniyle muttsuz olma Allah gönül güzelliği versin eminim yüzün fiziğin çok güzeldir, şekerdir. Minyon hatun her zaman piliç bak 30 yaşıma giricem kimse inanmıyor bu süper birşey.

Arkadaşım 1.71 boy o kadar abartılı uzun değil topuklu giysen 1.75 hadi 80 ol yine abartılı olmuyorsun giyebilirisn yani baksana mankenlere Çağlaya falan nasıl uzun boylular ama topukluda giyiyorlar kimse yadırgamıyor Allah boy vermiş işte neden sorun ediyorsun herkes bir yerinden yakınıyor işte. Kendini sev canım saygı duy bedenine kendne güvenin olsun giydiğin kıyafeti ayakkkabıyı güzel taşı birşey diyeceklerine voovv derler benimde boyum kısa 1.50 ama üzerimde taşıdığım kıyafetimle makyajımla yine de övgü almasını bilirim.

ben 174 boyundayım. söyleyince uzun gibi geliyor ama eşimin yanında ufacıktefecik kalıorum, 1.93 çünkü o
canın istiyosa, topuklunu da giyeceksin tabiki; aynı boyda bi erkek arkadşın bile olsa, topuklu giymelisin. çünkü sen istiyosan, iş bitmiştir. bence çook uzun falan da değilsin; 1.80 üstü olanlar benim gözümde çok uzun kavramını taşır.

Destina_88
canim bu 1.90lik erkekleer nerde bni niye bulmuyorlar :)
saka yapiyorum tatlim yani 170 cm orta boy mu oluyor

Boyun çok güzel bence. Benim boyum 1.74 eşimde uzun olduğu için topuklu da giyiyorum ve çokta hoşuma gidiyor. Boyunla mutlu olmalısın bence. Gayet iyi

Boyun çok güzel bence. Benim boyum 1.74 eşimde uzun olduğu için topuklu da giyiyorum ve çokta hoşuma gidiyor. Boyunla mutlu olmalısın bence. Gayet iyi
cevrendeki bayanlardan uZun oldugunu dgorunce rahatszlik vermiyo mu canim s(na ben o durmd(n cok rahatsz oluyorum .bu arada sagol canim:)

boyum neredeyse 180, çevremdekilerden uzun olmak rahatsız etmiyor, aksine farklı ve dikkat çekici olduğum için mutlu oluyorum, özgüvenim tavan yapıyor
topukluyu da gocunmadan giyiyorum, biliyorum ki uzun bacaklarda topuklu ayrı bi şaheserlik oluşturuyor
erkeklerin de çoğu uzun boya ayrı bir hayranlık duyarlar
sırf boyun sayesinde yapabileceğin işler olduğunu bilmek de 20li yaşlara girerken kendimi özel hissettirmişti, misal modellik, mankenlik, hosteslik gibi ki gerçek mesleğime başlayana kadar iyi bir kazanç sağlamıştım mankenlik yaparak:)
o nedenle de aslında gurur duyman gereken bir yanından, neden rahatsızlık duyuyorsun ki
boy-kilo oranın da gayet güzel gibi görünüyor, ne giysen sana çok yakışıyordur e daha ne istiyorsun:))

canım benim helal olsun valla ne güzel öz güveni yerinde olmak kimse karsına gecip alay edbilecek cesareti bulamaz .

canım benim helal olsun valla ne güzel öz güveni yerinde olmak kimse karsına gecip alay edbilecek cesareti bulamaz .

iyi de tatlım uzun boy dalga geçilecek, alay edilecek bişey değil ki:) bilakis az bulunan ve güzel bi özellik
dikkat edersen güzellik yarışmalarında bile 1.70 boyun altını almazlar
o dalga geçenler seni kıskandıkları için öyle diyolardır, kafana takma gül geç kıskançlıklarına:)

tamam bitanem :)

sana bisiy diyim bu konu cok tehlikeli yani bi arap arkadasim 135 civariydi boyu demir ekletti diz kapaklarina zamanla az az uzatilacakti ve o demir kemik arasina eklendiginde iltihap oldi cikardilar 6 ay beklemesi gerekiyormus iltihab hic eksik olmadi kiz simdi diger dinizi kirdirmak istemiyor ayni olur diye ama sonuc ne oldu biliyomusun boyu kisayken saglikli olan arkadasim ameliyet sonrasi topal kaldi sakin yapma derim allahta bize bu boylari layik görmüski vermis sagligin yerindemi?? sükret haline

ay inanmıyorum canım yaa ALLAHIM SEN KORU :S:s:s
çok kötü oldum şuan

Orta boylusun . Ortalamaya göre uzun. Uzunluk olarak bakıldığında normal, uzun sayılmazsın.
Rahatça topuklu giyebilirsin. 1.80'e kadar yolu var bu işin . 1.75 üstündeki kadınlara uzun gözüyle bakılıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…