- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
mrb canlarım oncelkle acıklıyım ben 1.71 boyndym kilom 55 dısardn bkıldgnda bacaklarım fln ınce zayıfım hep okulda cevremde mahallemde en uzun boylu bn oldum yada ıste ılk 3e gırmısımdr hep ne kadar ıstemesem de .
bı davete fln gıderkn topuklu ayakkabı faln gıyemyrm utanıyorum herks cok uzunmusum gıbı bakıyo herkn bu kız daha uzayckmı demesınden bıktım szceee cok mu uzunm kızlar hayran olmama ragmn topuklu gıyemyckmym .offff fıkrınızı soylrsnz cok svnrm
tamam canim sagol yoo bence senn boyun da kisa deglcanım boyum cok ıyı tasa etme bende 1.68 ım esım 1.84 baya kısa kalıyorum uzuzn olmak guzel valla
tamam canim sagol yoo bence senn boyun da kisa degl
2-3 cm var aramizda o da pek farketmez herhalde topuklu giyorsundur sen demi canim
:)olsun valla bnm sevglm kske az daha uzun olsaydi 178 falan . erkekte uzun boy super oluyo tabi cokk zayf olmazssa eger bende brz kilo alirsam oldugumcanım topuklu daha cok gıyıyorum sporda gıyıyorum ama esım cok uzuzn duruyor
:)olsun valla bnm sevglm kske az daha uzun olsaydi 178 falan . erkekte uzun boy super oluyo tabi cokk zayf olmazssa eger bende brz kilo alirsam oldugum
kadar uzun durmam .gbi geliyor
canım şükret bence bende senin gibi olmak için nelerimi vermezdim. bende 1.56 boyundaym utanıorm cevremde beden egitimnde son sıralardayım. zaten boyum uzasın die uzamax almayı bile düşündüm fakat ergenligim bittigi için gerek duymadım. ameliytları bile araştrdım uzamak için ama kemigin delinip demir geçilmesi gnde 1 mm uzatılması o bacaklar mosmor oluo ben riski alamamcok da mutsuzm kısa oldugum için şükür et bence
mrb canlarım oncelkle acıklıyım ben 1.71 boyndym kilom 55 dısardn bkıldgnda bacaklarım fln ınce zayıfım hep okulda cevremde mahallemde en uzun boylu bn oldum yada ıste ılk 3e gırmısımdr hep ne kadar ıstemesem de .
bı davete fln gıderkn topuklu ayakkabı faln gıyemyrm utanıyorum herks cok uzunmusum gıbı bakıyo herkn bu kız daha uzayckmı demesınden bıktım szceee cok mu uzunm kızlar hayran olmama ragmn topuklu gıyemyckmym .offff fıkrınızı soylrsnz cok svnrm
bendeee::))))))))))))))))))))):)) işte ben o tepkilere sinir oluyorum hiç eleştiriye gelemiyorumtatlım
cevrendeki bayanlardan uZun oldugunu dgorunce rahatszlik vermiyo mu canim s(na ben o durmd(n cok rahatsz oluyorum .bu arada sagol canim:)Boyun çok güzel bence. Benim boyum 1.74 eşimde uzun olduğu için topuklu da giyiyorum ve çokta hoşuma gidiyor. Boyunla mutlu olmalısın bence. Gayet iyi
boyum neredeyse 180, çevremdekilerden uzun olmak rahatsız etmiyor, aksine farklı ve dikkat çekici olduğum için mutlu oluyorum, özgüvenim tavan yapıyor
topukluyu da gocunmadan giyiyorum, biliyorum ki uzun bacaklarda topuklu ayrı bi şaheserlik oluşturuyor
erkeklerin de çoğu uzun boya ayrı bir hayranlık duyarlar
sırf boyun sayesinde yapabileceğin işler olduğunu bilmek de 20li yaşlara girerken kendimi özel hissettirmişti, misal modellik, mankenlik, hosteslik gibi ki gerçek mesleğime başlayana kadar iyi bir kazanç sağlamıştım mankenlik yaparak:)
o nedenle de aslında gurur duyman gereken bir yanından, neden rahatsızlık duyuyorsun ki
boy-kilo oranın da gayet güzel gibi görünüyor, ne giysen sana çok yakışıyordur e daha ne istiyorsun:))
canım benim helal olsun valla ne güzel öz güveni yerinde olmak kimse karsına gecip alay edbilecek cesareti bulamaz .
iyi de tatlım uzun boy dalga geçilecek, alay edilecek bişey değil ki:) bilakis az bulunan ve güzel bi özellik
dikkat edersen güzellik yarışmalarında bile 1.70 boyun altını almazlar
o dalga geçenler seni kıskandıkları için öyle diyolardır, kafana takma gül geç kıskançlıklarına:)
canım şükret bence bende senin gibi olmak için nelerimi vermezdim. bende 1.56 boyundaym utanıorm cevremde beden egitimnde son sıralardayım. zaten boyum uzasın die uzamax almayı bile düşündüm fakat ergenligim bittigi için gerek duymadım. ameliytları bile araştrdım uzamak için ama kemigin delinip demir geçilmesi gnde 1 mm uzatılması o bacaklar mosmor oluo ben riski alamamcok da mutsuzm kısa oldugum için şükür et bence
sana bisiy diyim bu konu cok tehlikeli yani bi arap arkadasim 135 civariydi boyu demir ekletti diz kapaklarina zamanla az az uzatilacakti ve o demir kemik arasina eklendiginde iltihap oldi cikardilar 6 ay beklemesi gerekiyormus iltihab hic eksik olmadi kiz simdi diger dinizi kirdirmak istemiyor ayni olur diye ama sonuc ne oldu biliyomusun boyu kisayken saglikli olan arkadasim ameliyet sonrasi topal kaldi sakin yapma derim allahta bize bu boylari layik görmüski vermis sagligin yerindemi?? sükret haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?