canım bence sen standartlardan cok da uzak değilsin 171 normal bir boy. ben 178- 179 um 55 kiloyum gayet memnunum platformlar stilettolarda giyiyorum kimin ne dediğini de umursamıorm ki ben asla küçük topuk giymem genelde 11 cm giyerim. 179+11= 190 eder. ben bile kendimi rahatsız hissetmiyorum allah vermiş işte kıymetini bil topuklu giyip yine senin boyunda olamayanlar var.
uzun boylu olmak guzel ama Turkıyede dezavantajlarıda var tabı. mesela ben 1.73 boyundayım aslında çok uzun değilim ama topuklarla 180 bıle gectığım oluyordu. yanıma hiçbir erkeği yakıştırmıyordum. en az 190 bır adam olmalıkı benı taşıyabılsın dıyordum. 1.85 e kısa diyordum düşünün hala da öyle derım ya neyse....eee Turkıyedesın kolaymı bu.... nıtekım kımselerıde beğenmıyordum. sonunda eşimle tanıştım ve görür görmez vuruldum... boyu mu 1.97
Boyum 1.78,kilom 61.
Boyumu hiçbir zaman sorun etmedim,aksine topuklu giymek gibi bir dertten kurtardığı için çok ama çok mutluyum.
Erkek arkadaşım da 1,76 boyunda,hiç mi hiç sorun olmuyor.
Dışarıda sırf eşi,sevgilisi ya da nişanlısı ondan uzun olsun da topuklu giyebilsin diye bir sürü sürahi ve bardak gibi gezen çiftler görüyorum,neyse herkesin kendi tercihi tabi ama bana "kendinden uzun birini bulsaydın" lafıyla gelen sadece erkeklerin boyuna aşık olan bir çok kız var,kadın milleti olarak erkeğin bizden üstün olmasını çok seviyoruz sanırım ama ben öyle değilim.Sevdiğimin yanında ne fiziksel,ne maddi ne de manevi üstünlük hissetmeliyim,feminist bir yapım var.
:) ne güzel aslında burcun ne canım merAK ettim :)
Başak burcuyum
bendeeee canım :)))
Bura yazmıştım daha önce 1.72 boyundayım topuklu giyemiyorum diye ama burdaki yorumlari okuyunca cesaretlendim bugün gittim topuklu çizme denedim topuklu giymekte çok güzel oluyomuş
yalnız hiç topuklu giymediğim için yürürken zorlandım:26:
Ama başak burcu olmaktan nefret ediyorum,sürekli her şeyin en iyisini bulma çabası,aşırı kararsızlık,sakız seçerken bile 15 dakika harcar mı bir insan ya
Ama başak burcu olmaktan nefret ediyorum,sürekli her şeyin en iyisini bulma çabası,aşırı kararsızlık,sakız seçerken bile 15 dakika harcar mı bir insan ya
cnm benim boyum 1.76 ben platform falan giymek hoşuma gidiyor uzun kadına daha çok yakıştığını düşünüyorum..:))) ama çevremdeki insanlar boyun uzun neden giyiyorsun diyo çok saçma geliyor bana bu sözler:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?