Bir kadında ideal boy kaç olmalı szce ?

tamam güzelim sağolasın.

bence boyunuz gayet normal.
belki de zayif oldugunuzdan . ya da kilonuz da gayet normal ama bu boya gore biraz zayif kaciyor :)

bence boyunuz gayet normal.
belki de zayif oldugunuzdan . ya da kilonuz da gayet normal ama bu boya gore biraz zayif kaciyor :)

:)) evet cnm haklısın kilo almak için tavsiyelerin var mı kız artık valla ugrasıyorum almak için pilavı ekmekle yiyorum falan filan yiyip duruyom hep aynı azıcık göbiş çıkıyo yarına gidiyor.

türkiyede kadınlar her zaman boyunu 5 cm uzun söylerler 165 boyundaki bi kadın 168 170 oldugunu iddia eder hep 150 boyundaki kadın 160 oldugunu ne gerek var halbuki böyle şeylere :))))

türkiyede kadınlar her zaman boyunu 5 cm uzun söylerler 165 boyundaki bi kadın 168 170 oldugunu iddia eder hep 150 boyundaki kadın 160 oldugunu ne gerek var halbuki böyle şeylere :))))

aa yok canım ben anca brz kısaltırım öyle bişey yapcak olsam ama kendim buna inanmayınca niye baskasını kandırıyım :))

172 yim bende 55-59 kilo arası değişiyo kilom iş stresi koşuşturmacalara göre :))) çok uzun değiliz bence ve çekinmedende topuklu giyebiliyorum nişanlımı geçsem bile

aa yok canım ben anca brz kısaltırım öyle bişey yapcak olsam ama kendim buna inanmayınca niye baskasını kandırıyım :))

ama genelde öyle canım çokta gıcık olurum geçenlerde sporda boydan konu açıldı 165 im ben bariz benden baya baya kısa olan bi kadın 170 im dedi o nasıl oluyor ben 165 im dedigimde bozulmuştu çok rastladım vala böyle şeylere kendi arkadaşlarımdanda var hatta sanırım bayanlarda takıntı oluyor egoları tatmin ediyorlar :)

172 yim bende 55-59 kilo arası değişiyo kilom iş stresi koşuşturmacalara göre :))) çok uzun değiliz bence ve çekinmedende topuklu giyebiliyorum nişanlımı geçsem bile

:))) ay canım benim ya.ben topuklu giysem ya eşit oluruz yada ende geçerim heralde sevgilimi daha hç giyip denemek nasip olmadı ama :)

he aynen valla bende de olmustu bi kere öyle ben 170im dedi halbuki kısa benden hayır nasıl bende 171 im ama aramızda baya fark var dedim

bana ne derse beğenirsin sen 180 varssındır kızım diyo :))) yani ne desem boş böylelerine

Son düzenleme:

yaren benım de boyum 1,71 ve eşimin boyuda 176 ben bunu cok dert edıyorum bende topuklu ayakkabıyı cok sevmeme rağmen gıyemıorum acayıp ılgı cekıyo toplulukta herkese yukaıdan bakıorum. eşim yanımdaykende gıyemıorum ben bu konuyu cok takıorum eşimden uzun olmak zoruma gdıyo.babetlerde bıle hemn hemne denk gelıoruz 5-6 cm ara olsada erkeklerın boy uzunluğu bısımıkisi kadar fark edılmıo off bu konuyu cok takıorum ama eşim takmıo hiçç.bende topuklu ayakkaabı gıymek ıstıyorum en azından özel günlerde ama off bu ömrum boyunca hep hasret aklıcam bı duygu herhalde (

neslaa nişanlından uzun olmayı nasıl takmıorsun kafana ben cok takıorum bu durmdan nasıl kurtulabılırım bende topuklu gıymek istiyorum keşkle boyum 165 felan olsaydı o kadar ısterım ki snıırm ahırette olcak. ya artık eşim için boy uzatma ılaclarına bıle bakıorum ama nasıl içirtcem bılemıorum of yaa kendımden uzun koca bulmadım gıttı ayooll

ideal kadın boyu 1.75 diyen arkadaşa cevabım öncelikle..
yanlış bilgilendiriyorsun arkadaşım.. ideal bayan boyu 1.65-1.68'dir..
sana gelince konu sahibesi..
giydiğin ayakkabı düzde olsa topuklu da olsa her türlü yakışır o güzel boyuna..
sen kendine dert etmişsin boşuna.. her türlü giyebilirsin hiç öyle bostan korkuluğu halinde gözükeceğini düşünmüyorum ben..

Çok doğru.Hem sözüm ona uzun olmak istemezler hem de birkaç cm eklerler ,üstüne üstlük de 20 cm e yakın ayakkabı giyerler.Davranışlarınla için aynı olsun be insanoğlu... :)

Çok doğru.Hem sözüm ona uzun olmak istemezler hem de birkaç cm eklerler ,üstüne üstlük de 20 cm e yakın ayakkabı giyerler.Davranışlarınla için aynı olsun be insanoğlu... :)

aynen canım bu açılan konuda dikkatini çektimi bilmiyorum okuduysan yorumları herkes 170 boyunda hahah :) türkiyede yaşıyoruz yahuu her 10 kadından 2 si 170 boyunda,söylemlere göre ise her 10 kadından 9 u 170 boyundayım diyor :))))

Evet baya uzun boylu kızlarımız varmış. :) Ben uzun boya laf edip uzun görünmek için her şeyi yapanları dürüst olmadıkları için yadırgıyorum.Yoksa uzun olmak istemeyebilir,kendi boyundan memnundur amenna ... :) Bi de burası boyla ilgili bi konu burda boyumu soran arkadaşa cevap verdim diye hazımsızlananlar,farzetkiye gidip yazanlar olmuş. :)) Allah yardımcıları olsun,ne diyeyim...

Son düzenleme:
Konu dışına çıkmayınız, kişisel konuları topiklere taşımamalısınız...

Boy 1,58 - 1,59 olur ama düz hesap boyunu 1.60 der kişi bu olabilir. Ama geçenlerde boyunu en az 10 cm fazla söyleyene denk geldim çok abes kaçıyor. Göz var nizam var kimi kandırıyorsun. Allah herkese yakışanı vermiş zaten, boyu kısa olana çıtı pıtı bir hatun olmak, uzun boylu olana da uzunluk yakışır bu kadar basit.

makule37 Sen de tabi ki topuklu giyebilirsin canım, şimdi gençken giymeyeceksin hevesini almayacaksın da ne zaman giyeceksin. Yalnız alışık değilsen çok ince topuklularla başlama. Ben de alışığım hep topuklu giyiyorum uzun oluyorum ama düz ayakkabılarla aynı zariflik yakalanamayabiliyor.

Son düzenleme:
boyun güzelmiş keşke benim boyum da o kadar olaydı :)
benim boyum 158 şöyle 165 bari olaydıda pantolon paçalarını terziye vermekten kurtulaydım ama böyle de güzelim ya Allahım özene bezene yaratmış beni :))

zaten birz alçak topukludan baslayacagım tatlım hiç cesaret edemediğim için nasıl yürürüm naparım bilemiyorum inan ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…