- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Bana bu konu dert yanma amacıyla açılmış gibi gelmiyor nedense.
Fight Club'da şöyle bir söz var: "Acı çekenleri görmek ister misin? Salı günü bir araya gelen testis kanserli hastaları gör. İşte o, gerçek acıdır."
Ben de sana şunu diyeceğim, gerçekten bir derdi olanları görmek ister misin? Eşiyle ve eşinin ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar başlığına bak. "1.70 boymla tpklu giymormmmm" diye ağlamak yerine, aldatılan çocuklu kadınların acısını oku.
Ayrıca bence "boymmm uznnnn(((" diye ağlamak yerine "Tkçe knşamıormmmmm (((" diye ağlamalısın. Şimdi bana "Hzl yzıormm ondnnn" diye yanıt vereceksin, biliyorum. O sesli harfleri olmadan yazı yazınca kazandığın 0.9 milisaniyeyi faydalı nerelere harcıyorsun, merak ettim. Atom parçalamaya mı?
Sinir oluyorum Türkçeyi kötü kullananlara, sinir.
Bana bu konu dert yanma amacıyla açılmış gibi gelmiyor nedense.
Fight Club'da şöyle bir söz var: "Acı çekenleri görmek ister misin? Salı günü bir araya gelen testis kanserli hastaları gör. İşte o, gerçek acıdır."
Ben de sana şunu diyeceğim, gerçekten bir derdi olanları görmek ister misin? Eşiyle ve eşinin ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar başlığına bak. "1.70 boymla tpklu giymormmmm" diye ağlamak yerine, aldatılan çocuklu kadınların acısını oku.
Ayrıca bence "boymmm uznnnn(((" diye ağlamak yerine "Tkçe knşamıormmmmm (((" diye ağlamalısın. Şimdi bana "Hzl yzıormm ondnnn" diye yanıt vereceksin, biliyorum. O sesli harfleri olmadan yazı yazınca kazandığın 0.9 milisaniyeyi faydalı nerelere harcıyorsun, merak ettim. Atom parçalamaya mı?
Sinir oluyorum Türkçeyi kötü kullananlara, sinir.
1.71 boyundasın...
Sarı saçlı ve yeşil gözlüsün...
Zayıfsın...
Ve sen halinden memnun değilsin...
Hey Allahım yarabbim
ya derdim diye bişey yok aslında neden yanlış anlaşılıyorum anlamadım ki etrafımdakiler hep kısa arkadaslarım arasında tek uzun benim herkesin çok uzunsun diye bakmasından yok işte zayıfsın vsss.. konusup eleştirilerinden bıkmıstım.. onun için sadece yasadığım sehir için mi böyle acaba herkes 171 boy uzunlugunu nasıl görüyo diye böyle bi konu açtım yoksa boyum uzun diye hayatı kendime zindan etmiyorum yani yanlş anlamayınTürkçe yazar mısın?
boyun uzun sapsarı doğal sacların var beline kadar
zayıfsın,yeşil gözlüsün
eee??? derdini inan hiç anlamadım
İşte ben de onu diyorum. Keşke "Boyum çok mu uzun" yerine "Türkçemi nasıl düzeltebilirim" diye sorsaydın, o daha vahim durumdaydı ilk mesajlarında. Şu an daha okunabilir, yine imla hataları var ama en azından sesli harfler falan yerinde.ona hiç dikkat etmemistim ama sabahtan klavyem bozuktu ve ekran klavyesini kullanıyodum noktalama işaretleri bile azdı sadece nokta ve virgül vardı ekran klavyesiyle sadece fareden yazmakta zor .ayrıca ben nasıl türkçe konusuyorum diye sormadım .dikkatini çekerse
İşte ben de onu diyorum. Keşke "Boyum çok mu uzun" yerine "Türkçemi nasıl düzeltebilirim" diye sorsaydın, o daha vahim durumdaydı ilk mesajlarında. Şu an daha okunabilir, yine imla hataları var ama en azından sesli harfler falan yerinde.
Kişisel alma, Türkçe konusunda hassasımdır. "nbr cnm sni sviormmm kib bye" Türkçesini kullananları muhatap almam, zira daha düzgün yazamayanların bana kültürel anlamda bir şey katabilecek seviyede olduklarını düşünmem. Okumuş yazmış kişilerin hiçbiri Türkçeye saygısızlık etmez. Bu açıdan "daha sık kitap oku" yazabilirim reçetene. Uzun boy, muhteşem fizik, yeşil göz, sarı saç falan gayet güzel özellikler. Ama sadece fiziğinle mi bir erkeği tavlamak istersin? Fiziğini beğenerek sana yaklaşan erkeklerin kaçı sana layık olabilir ki? Beyni dolu bir kız, beyni dolu bir erkeği kapar.
Neyse, bu benim şahsi görüşüm.
ancak maşallah diyebilrimboy konusunu sıkıntı etme bence.. anlattıklarına göre gayet iyi bir fiziğin var
benim boyum 177 eşiminki de 187 :)
bence senin boyun yeni jenerasyon için kısa bile.
ben 30 yaşındayım ve 15-16 yaşındaki ergenlerin çoğundan kısayım...
Ayol, başlığı okuyunca "bu kız acaba 2m mi ne?" diye düşündüm!
1,70m uzun değil ki! Milletin söylediklerine aldırma sen! Bizim millet işte!
Uzun boylularda bunu ama çok görüyorum: boyları fazla uzun görünmesin diye mi ne, dik yürümüyorlar!
Kamburları varmış gibi duruyorlar!
Sende sakın komplekslere giripte kamburlaşma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?