Bir kadında ideal boy kaç olmalı szce ?

1.71 boyundasın...
Sarı saçlı ve yeşil gözlüsün...
Zayıfsın...

Ve sen halinden memnun değilsin...

Hey Allahım yarabbim

ona hiç dikkat etmemistim ama sabahtan klavyem bozuktu ve ekran klavyesini kullanıyodum noktalama işaretleri bile azdı sadece nokta ve virgül vardı ekran klavyesiyle sadece fareden yazmakta zor .ayrıca ben nasıl türkçe konusuyorum diye sormadım .dikkatini çekerse

he ayrıca ben önce dert ediyodum boyumu evet ama sonraki yorumlarımda okuduysan eğer bosuna dert etmişim şükürler olsun falan da dedim .yani hala da problem olarak görmüyorum..

Türkçe yazar mısın?

boyun uzun sapsarı doğal sacların var beline kadar
zayıfsın,yeşil gözlüsün

eee??? derdini inan hiç anlamadım
ya derdim diye bişey yok aslında neden yanlış anlaşılıyorum anlamadım ki etrafımdakiler hep kısa arkadaslarım arasında tek uzun benim herkesin çok uzunsun diye bakmasından yok işte zayıfsın vsss.. konusup eleştirilerinden bıkmıstım.. onun için sadece yasadığım sehir için mi böyle acaba herkes 171 boy uzunlugunu nasıl görüyo diye böyle bi konu açtım yoksa boyum uzun diye hayatı kendime zindan etmiyorum yani yanlş anlamayın

İşte ben de onu diyorum. Keşke "Boyum çok mu uzun" yerine "Türkçemi nasıl düzeltebilirim" diye sorsaydın, o daha vahim durumdaydı ilk mesajlarında. Şu an daha okunabilir, yine imla hataları var ama en azından sesli harfler falan yerinde.

Kişisel alma, Türkçe konusunda hassasımdır. "nbr cnm sni sviormmm kib bye" Türkçesini kullananları muhatap almam, zira daha düzgün yazamayanların bana kültürel anlamda bir şey katabilecek seviyede olduklarını düşünmem. Okumuş yazmış kişilerin hiçbiri Türkçeye saygısızlık etmez. Bu açıdan "daha sık kitap oku" yazabilirim reçetene. Uzun boy, muhteşem fizik, yeşil göz, sarı saç falan gayet güzel özellikler. Ama sadece fiziğinle mi bir erkeği tavlamak istersin? Fiziğini beğenerek sana yaklaşan erkeklerin kaçı sana layık olabilir ki? Beyni dolu bir kız, beyni dolu bir erkeği kapar.

Neyse, bu benim şahsi görüşüm.

benim türkçe öğretmenim bile senden daha az eleştiri yapıyordu sınavlarda :) , ayrıca bence sende karsındakine olan tavrını ve çıkışlarını kontrol et beni tanımıyorsun etmiyorsun madem nasihat vereceksin düzgünce kırmadan söyleyebilirsin ben anlarım .neyse tamam sağol yine de .

Boyun gayet guzel bir boy. Ben 1.70 olmak cok istemisimdir hep. İlerde iyiki boyum bu kadar uzun diyecegine eminim. Ayrica topuklu ayakkabi giy. Bayana bence topuklu cok yakisiyor. Hele senin biyundaki birine yakisir cok. Bizim sirket sahibi kadinin boyu 1.80 kadin birde topuklu giyor ben daha kadini gorunce bile hos durusuna selvi boyuna hayran hayran bakarim. Boyun super :))
Hep biraz yasin ilerledikce insanin vucut sekli dhaa bir degisiyor. O zaman senin boyun daha guzel gelir sanada.

ancak maşallah diyebilrim boy konusunu sıkıntı etme bence.. anlattıklarına göre gayet iyi bir fiziğin var

benim boyum 177 eşiminki de 187 :)
bence senin boyun yeni jenerasyon için kısa bile.
ben 30 yaşındayım ve 15-16 yaşındaki ergenlerin çoğundan kısayım...

Bence boy kilo orantısı önemlidir. Boyuna göre kilon uygunsa işte o idealdir.

Şu ideal boy muhabbetini anlamıyorum ben. Boyun uzunluğu veya kısalığı kadının vücut güzelliğini zerre etkileyen birşey değil bana göre 140-190 gibi ortalamanın çok dışında rakamlar değilse. Önemli olan bacakların uzunluğu, belin inceliği, vücudun orantılı olması, posture gibi başka detaylar bence. İlla standart bir boy belirleyip kıstas haline getirmek çok gereksiz.

Son düzenleme:
ancak maşallah diyebilrim boy konusunu sıkıntı etme bence.. anlattıklarına göre gayet iyi bir fiziğin var

sağol bitanem benim artık rahat rahat boy uzunluğumdan bahsedebilirim cekinmeden topuklu mu giyicem burada yorum yapan bütün ablalarıma arkadaslarıma cok tesekkür ederim .hayatta hiç bir şeyi kafaya takmamayı kendine güvenip dik durmayı öğrendim diyebilirim .artık bana yani benim boyumla ilgili olumsuz ve aşagalıyacı bakanlar bile oluyor etrafımda ondan kafama takıyordum ama bakıyorum da boşa kafa yormusum canım

Ayol, başlığı okuyunca "bu kız acaba 2m mi ne?" diye düşündüm!
1,70m uzun değil ki! Milletin söylediklerine aldırma sen! Bizim millet işte!
Uzun boylularda bunu ama çok görüyorum: boyları fazla uzun görünmesin diye mi ne, dik yürümüyorlar!
Kamburları varmış gibi duruyorlar!
Sende sakın komplekslere giripte kamburlaşma!

benim boyum 177 eşiminki de 187 :)
bence senin boyun yeni jenerasyon için kısa bile.
ben 30 yaşındayım ve 15-16 yaşındaki ergenlerin çoğundan kısayım...

:))) hımm ohh iyi iyi kısa diyen birileride var bana :))

:))) he he evet bazen yapıyordum öyle yapmayacagım kız artık sözz :)) dimdik durucamm

bence boyun tam ideal.. 165-170 kadınlara yakısıyor fazla uzunda olmak ıstemezdım fazla kısada..

Hayır ortalamaya göre fazla ama aşırı uzun bir boy değil. Kilo alırsan biraz daha toparlarsın ve fazla uzun ince bir görünümün olmamış olur ama fazla bir kilo almana da gerek yok anca 3 4 kilo.

Kadın için ideal boy ideal kilo yoktur ..
Herkesin duruşu,kemik yapısı vucudu farklı oldugundan değişkendir değerler..

Bir de; Ben 1,56 boyumla babet giyen conversi ayagından cıkarmayan bırıyım..
Topuklu ayakkabı ile yürümeyi beceremediğindeb boyum hep dalga konusu olmuş..
Ama ben duz taban ayakkabıdan vazgecmem ..
Elalemın ne dedıgı değil, benım kendımı nasıl hıssettıgım onemlıdır ..

Kısaca : Topuklu ıle kendınızı rahat ve guzel hıssedıyorsanız giyin ..
Laf atan olursada cvbı yapıstırın ; Herkes kendıne baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…