Bir kadında ideal boy kaç olmalı szce ?

cnm boyun ne uzun ne kısa .tam ortası bır bayan ıcın en ıdeal boy olcusu bence .

bosuna dert edıyorsun bir kac yıl sonra emınım ıyıkıde bu boydayım dıyeceksın

hatta keske bıraz daha uzasaydımda dıyeceksın .

anacıgım sımdı kı nesıl ne yıyıp ıcıp tuketıyo anlamadım ama hepsı boylu poslu

masallah .bu yenı nesılın boyları uzun oluyor genelde .cok nadır yanı kısa

olanlar .o yuzden cnm cok sanslısın bosuna ısyan etme boyunun degerını bıl .

bak soyle de olabılır ; kac yasındasın bılmıyorum ama sanırım suan ergenlık

donemınde yada yenı atlattın fılan sayılır .16-17 yas gıbı ?

o yaslarda kısının vucudu tam anlamıyla tamamlanıp oturmadıgı ıcın

uzun boy gercekten hantal gıbı durabılıyor .cunku vucut gelısmemıs

gogusler yok dumduz oluyorlar ve dolayısıyla kambur duruyorlar .

bu yuzden bu yaslarda boyle bır boy hantal gıbı olabılır .ama soyle

20-21 lı yaslara bı gelde sen o zaman gor boyunun posunun havasını.

Son düzenleme:
benim boyum 1.80 kilomda 77..iyiki boyum uzun yoksa bu kadar yemek yemeye bu kiloya cok sisman olurdum ama beni gorenler kilolu oldugumu dusunmuyo.boy kilo orantisi onemlidir.biraz daha zayf olmak isterdm ama cokta zayf degil cunku uzun boyda cok incede olmuyor.bence boyunuz gayet normal.ben napiyim:) ama ben cok memnunum boyumdan hatta en cok begendgm noktalardan biridir kendimi.ben topukluyla rahat edemedigimden ozel gunler haricinde giymem ama giyincede super olur yani.he bu arada esimde 187 boyunda falan.gayet uyumlu bi ciftiz bence

1.71 ne zamandan beri uzun olmuş ya? Aynı boydayız şimdiye kadar 1.60 boyunda olup 1.65 im diyen insanların "Yok yok kesin sen daha uzunsun 1.71 değilsin" demesi dışında böyle bir şey ne gördüm, ne duydum. Onlar da boylarını salladıkları için tamamen kendilerini rahatlatmaya yönelik söylüyorlardı.

Bakis acisi algida nasil farkliliklar yaratiyor.. (=
Sen millet sana bakip "ay kiza bak cok uzun!" diyormus gibi dusunurken, seninle ayni boyda veya senden uzun olanlar ayni bakislarla kasilastiklarinda insanlarin "vay be kiza bak manken gibi!" dediklerini dusunuyor olabilirler..
Komplekse girmeni gerektirecek, veya dikkat cekecek uzunlukta bir boyun yok bence.
bu arada ben senden uzunum

Son düzenleme:

18 yasındayım bitanem ergenliğe erken girdğim için(12 yaş) vücut yapım oturdu sanki.yani bana öyle geliyo öyle göğüslerm fln küçük değil sadece bacaklarım ince ama inşallah genetik degildir cünkü anneminkilerde bünyesine göre ince tabi evlendikçe daha da toplarım daha güzel olur herhalde zayıf olunca zaten daha uzun duruyorssun ben 171 im deyinc yok be 176 varssındır diyenler oluyor ama ben eminim kaç farklı yerde baktım aynı yani

:))170 boyunda manken yok ki artık en asagısı 176 -179 :)valla öyle güzelim artık komplekss falan yok ben orta boyluyum diyecem ama haksızlık yaptığımı düşünüyorum diğerlerine küçük şehirde yasadığım için mi ne uzun boylu kadın görmek daha azz bu yüzden "171 boyla ben buradaa vaovvw boya bak " gibi oluyorum neyse şükür buna da :)

Çok takmışşsın bu konuyu...Her şeyden önce sağlıklı mısın ,ona bak ? Sonra şunu düşün: Sana o tür yorumları yapanlar unatma ki sorunlu tipler.Uzun olmak isteyen,kısalığı savunup,uzun boya dil uzatan amaaaaa uzamak için koca koca puntlu ayakkabılar giyen,o kötü görüntünün altında bir de senin uzun olduğunu,kötü durduğunu ima edenlerdir ...Ee,uzun boy kötü ise neden uzamaya çalışıyorsun ?O koca ayakkabılarla yürüyemiyorlar bile... :)Velhasıl komedi... Tezatlığa bakar mısın ? :=))) Gez öyle badi badi. :))Kedi uzanamadığı ciğere mındar ,dermiş bunu hiçbir zaman unutma...

Son düzenleme:

aynennn katılıyorum sana ya ne biliyim taktım işte mahallemde en uzun boylu ben okulum da ben :) vsss. arkadaslarımda allahtan benden uzun 3 4 kişi var oradan paçayı yırtıyorum :))) artık övünücem boyumla ameliyatla boy uzatmaya calışanlar bile varmıs allah onların da yardımcısı olsun.

bence de gayet uyumlusunuz bak sen boyuna göre koca bulmussun ne iyi :))) bnm de 180 olsa eşim bizde kurtarırız durumu herhalde

Öyle kötü cümlelerle eleştirenler içi gidenler.Bunun için sevinmelisin bile...Dünyadaki mankenlere bak birkaçı dışında 1.76 'dan aşağı manken yok.Kötü bir şey olsaydı uzun boy, kuğu gibi kızlar manken olamazdı.

:)) evet haklısın ben 171 boyundayım diyorum mesela kızın boyu 160 falan tamam çıtı pıtı bişey ama inat ediyor ben 169um falan diye yanyana geliyoruz bir karış fark var aramızda aşagı yukarı :))he bide yok o zaman sen 180sin diyo kendinin kısa olduğunu kabul etmiyor neyse işte herkesin bir yapısı var öylelerini de pek sallamıyorum yani

aaa kuğu gibi ne güzel benzettin aynen datlummm ayrıca onlar da nasıl topuklu giyiyorlar 180 olsa bile boyları çokta yakışıyor onlara ayrıca mankenlerin de bacakları ince gibi geliyor bana sence de öyle mi yoksa ben öyle görmek istediğim için mi öyle geldi bana :))

Hem de nasıl yakışıyor,görüyorsun Zaten manken dediğin ince olmalı. :)) Bacakları da çok zarif duruyor.Hiç kimse mankene ,senin boyun uzun neden o ayakkabıyı giydin ,demez.Çünkü bulundukları camia da bilinir ki,topuklu en çok uzun boylulara yakışır.Topuklu ayakkabının amacı kibarlık,seksilik katmak,ama maalesef bizim ülkemizde boy uzatma aracı olarak görülüyor.

Son düzenleme:

Aynen yaa sanki sadece kısa boylulular için üretilmiş gibi duruyor işte boy ortalamamız 165 falan ya onun için böyle oluyor . benden uzun arkadaslarım da giyemiyorlar onlar da da aynı sorun ama açtığım konuyu ve verilen cevapları onlara da göstericem onlarda cesaretlensinler bu ara da yanlış anlamazssan canım senin boyun kaç ?

Çok doğru.Ben de 1.82 'yim ve 58-60 civarı kilom.Yaşımı hep olduğumdan küçük sanırlar.Yüz hatları ve çizgilerle ilgili bi durum bu.

Yazmak zor geldi,ben de alıntı yaptım.Boyumuzu,posumuzu kendimiz seçmiyoruz,ama kalp güzelliği tamamen karakterimizle alakalı bi durum.Sen,kendini yaşa,millete kulak asma.Sağlığının kıymetini bil önce,gerisi teferruat. :))

1.71 boy uzun değil ideal bir boydur,kilonda boyunla orantılı zayıflık yok yani.Yaşın 18 ve yiyorum zayıflıyorum demişsin bu zamanların tadını cıkar cunku 20lerden sonra yediğin zaman kilo alıcaksın en azından bende öyle oldu bende 1.70 boyundayım senin yaşındayken 54 kıloydum ve aşırı yiyordum , hiç kilo almıyordum..
5-6 sene gectikten sonra yasım 24 ken aynı yemeyle 63 ü gördüm yaş ilerledikçe daha çok kilo alıyosun..(tabi bazı bayanlar yaşı ne olursa olsun cok yesede kilo almaz onlar şanslı gurup oluyor)
Boyumun 1.75 olmasını isterdim ama allah yakışanı veriyor zaten şükretmek lazım..

Sana onca insan sen de adına teselli ben diyeyim moral verme, seninle bunun hakkında gayet guzel konuşmuşlar. Öncelikle insanların seni beğenmesini beklemen yanlis. Kendinle barışık olmaya çalışman gerek. Yoksa bu kilo degil ki diyetle veresin goz rengi degil ki lens takasın...
Boy sonucta illa ki ya barışacaksın ya barışacaksın... Ben de 175 im seneler boyunca ergenliğim döneminde alay konusu oldum hep derdim keske daha kısa olsaydım diye. Ama simdi barıştım kendimle... Hayat boyle cok daha guzel. Minyon da olsaydım gene mutlu olurdum.
Hayat boyu posu kafaya takacak kadar uzun degil

Hiç Sormayın .ben Uzun boyluyum Ama Hani Çocukken Bazıları hemen Boy Atarya bende Onlardandım Nasıl Dalga Geçerlerdi Sanki Kötü Bişeymiş Gibi şimdide Öyle 1,70 Boyum Var Topuklu Giyme Sırıtır Şunu Giyme Güzel Durmaz Vs. Vs. Şuan Hepsi benim boyumda Veya BendenUzunlar Bu neyin Çabası Hiç Anlamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…