Bir kadında ideal boy kaç olmalı szce ?

tatlim ben kucukten de kucukten de zayiftim zaten ama insallah ilerde de oyle olurum :) fizigimin kiymetini ileride anlayacagimi bi cok kisi soylemis haklisiniz zamanla insan kisaliyor dogrusu neyse sukrediyorum zaten artik sagol canim

Bende 1.72 yim 55 kiloyum zayıf olduğum için herkes 1.80 sanıyor ( ben de topuklu giyemiyorum çok istiyorum ama çok uzun oluyorum kendimi dev gibi hissediyorum etrafım daki herkes kısa olduğu içindir belkide. Hatta kuzenimin düğününde babet giydim herkes topuklu ben babet ama şimdi çok pişman oluyorum kısa topulu giyseydim keşke

Canım nıye gıymıyorsun esas bızım boyumuzdakılere yakışıyor boyumuzu uzatmaya ıhtıyacımız yok sexy ve zarif durdugu ıcın gıydıgımızı zeka geriliği o olan yıne anlar cunku boyumuz ıdeal kabul edemeyen cekemeyenlerde olsa cok komık ya:)

Ayrıca bır bılgı bu sezon yuksek okceler cok moda :)
Sırık gıbı olmazsın asla gıy bence cook uzun olup zarıflıktende uzaklasmazsın sekerım:)))

kıskananlar catlasın onların içi leş

Son düzenleme:
Benim yasadigim yerde boy ortalamasi Kadinlarda 1.80-1.85 arasi birde bunlar topuklu giyince kendini cuce sanirsin.. Benim boyum 1.78 ve 62 kiloyum. Ortalama boyun altindayim:))) ama Turkiye de sanki sulak yerde yetismis muamelesi yaparlar hep... Aaaaaa ne kadar uzunsun diyenlerin haddi hesabi yoktur.. Bu tur laflari edenler geneelde boy tribi olan kisa boylulardir.

Benim boyum 156, ben de mı topuklu giymesem acaba , cok mu abartı olur :)
Saka bi yana maşallah kızlar size, kendimi kotu hissettim , hem kısa hem şişmanım , ama hic bir ortamda hic bir yerde hic bir zaman kompleks girmedim, napim Allah bana bu kadar boyu layık gormuş. Tamam tamam kilo benim elimde ona da bi sey yapamıyorum:)

nerde yaşıyosan bende geliyim oraya kendimi normal hissederim en azından türkiyenin boy ortalaması kısa olduğu için onlara hem garip hemde kıskanılacak şekilde görünüyoruz sanırım

Aslında doğru söylüyosun şimdiye kadar beni tanıyan herkes boyumu kıskanmıştır
ama topukluyla kendimi garip hissediyorum. yuksek okcelere gelince cnm ben 4 cm'i giyemiyorum sen bana yuksek okce diyosun önce kısa topkluya alışmam lazım sanırım

Kadınlarda kendilerince herhangi bir özellik olunca hep kıskanıldıklarını düşünürler, buna hiçbir zaman anlama veremedim.
Oysa o kendi marifeti değildir.. Çalışarak kazandığı bir durum değildir.

Erkekler arasında hiç böyle durumlar yok. Biri birşey sorduğunda ya da yorum yaptığında '' aa bak beni kıskanıyor, ondan bu yorumu yapıyor '' diyen bir elin parmaklarını geçmez.
.....

Boyunuz ideal boylardan biri. Onun çok üstüde güzel, altıda çok güzel.
Ayaklarımızın üzerinde durduğumuz sağlıklı olduğumuz süre içinde diğer durumların ne önemi var ?
İnsanların yorumlarının ise hiçbir önemi yok..
İnsan oğlunun fıtratı bu; hep daha fazlasını/farklısını ister.
Saçı kıvırcık olan '' ah düz olsaydı der '' düz olan '' ah kıvırcık olsaydı'' der.

Topuklu giyemeyecek kadar uzun değilsin, için rahat olsun.

Son düzenleme:
keşşşşşşşkeeeee benimde boyum en azından 1.67 falan olaydı (1.60) kocam 1.90 boyunda uzun topukta giyemiyorum sağlık sebeplerinden dolayı!

aynı durumdaymısız canım benim
tatlım bende basta çok sorun ediyordum ama sonradan burda yapılan yorumlar sayesinde kendime güvenim arttı moralim yerine geldi sende oku canım :)

bencede boyunuz ideal ölçülerde bende 1.69 um ve 60 kg kendimi çokta uzun falan hissetmiyorum.başlığı okuyunca boyunuzu 1.80 ve üzeri sandım.

boyun ideal bence.bende keşke 1.70 olabilseydim.bence boyunuz çok iyi topuklu giydiğiniz zamanda çok uzun olmazsınız.çok zarif görünürsünüz bence.

bencede boyunuz ideal ölçülerde bende 1.69 um ve 60 kg kendimi çokta uzun falan hissetmiyorum.başlığı okuyunca boyunuzu 1.80 ve üzeri sandım.
iste canim ne biliyim oyle gbi geliyordu bna hep babet converse veya yere taban ayakkabi giymktn biktim gercekten alcak topuklu giyerek baslayacagim insallah :) becerebilirim bu işii de

1.64'üm kilomda 53 daha uzun olsaydım demedim hiç, benim idealim bu, bence boy kilo dengesi kurulduğu müddetçe sıkıntı yok ama bayanlarda 1.70'den sonrası bana göre fazla yaa, heleki koca topuklarla kule gibi oluyolar, bodur tavuk her dem piliç demişler

a a a kadınların cogu uzun olmak ıcın topuklu ayakkabılar gıyerler sende uzunum dıye sıkayetcısın. gogsunu gere gere gıy topuklu ayakkabılarını. bence 1 71 normal bı boy. 180 uzerı olsan tamam dıcem normalın uzerındesın ama bızım boylarımız normal. ben rahatlıkla topukluda duzde gıyıyorum. yasasınnnnnn hatta 15 cmlık platformlarımı bıle rahat rahat gıyıyorum yazın. esımın boyu 192 tam orantılıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…