tatlim ben kucukten de kucukten de zayiftim zaten ama insallah ilerde de oyle olurum :) fizigimin kiymetini ileride anlayacagimi bi cok kisi soylemis haklisiniz zamanla insan kisaliyor dogrusu neyse sukrediyorum zaten artik sagol canim
Bende 1.72 yim 55 kiloyum zayıf olduğum için herkes 1.80 sanıyor( ben de topuklu giyemiyorum çok istiyorum ama çok uzun oluyorum kendimi dev gibi hissediyorum etrafım daki herkes kısa olduğu içindir belkide. Hatta kuzenimin düğününde babet giydim herkes topuklu ben babet ama şimdi çok pişman oluyorum kısa topulu giyseydim keşke
Benim yasadigim yerde boy ortalamasi Kadinlarda 1.80-1.85 arasi birde bunlar topuklu giyince kendini cuce sanirsin.. Benim boyum 1.78 ve 62 kiloyum. Ortalama boyun altindayim:))) ama Turkiye de sanki sulak yerde yetismis muamelesi yaparlar hep... Aaaaaa ne kadar uzunsun diyenlerin haddi hesabi yoktur.. Bu tur laflari edenler geneelde boy tribi olan kisa boylulardir.
Canım nıye gıymıyorsun esas bızım boyumuzdakılere yakışıyor boyumuzu uzatmaya ıhtıyacımız yok sexy ve zarif durdugu ıcın gıydıgımızı zeka geriliği o olan yıne anlar cunku boyumuz ıdeal kabul edemeyen cekemeyenlerde olsa cok komık ya:)
Ayrıca bır bılgı bu sezon yuksek okceler cok moda :)
Sırık gıbı olmazsın asla gıy bence cook uzun olup zarıflıktende uzaklasmazsın sekerım:)))
kıskananlar catlasın onların içi leş
Topuklu giyemeyecek kadar uzun değilsin, için rahat olsun.
1,70 Topuklu İçin Çok Uzun mu Canım ? ....
Bende 1.72 yim 55 kiloyum zayıf olduğum için herkes 1.80 sanıyor( ben de topuklu giyemiyorum çok istiyorum ama çok uzun oluyorum kendimi dev gibi hissediyorum etrafım daki herkes kısa olduğu içindir belkide. Hatta kuzenimin düğününde babet giydim herkes topuklu ben babet ama şimdi çok pişman oluyorum kısa topulu giyseydim keşke
Kesinlikle değil.
mrb canlarım oncelkle acıklıyım ben 1.71 boyndym kilom 55 dısardn bkıldgnda bacaklarım fln ınce zayıfım hep okulda cevremde mahallemde en uzun boylu bn oldum yada ıste ılk 3e gırmısımdr hep ne kadar ıstemesem de .
bı davete fln gıderkn topuklu ayakkabı faln gıyemyrm utanıyorum herks cok uzunmusum gıbı bakıyo herkn bu kız daha uzayckmı demesınden bıktım szceee cok mu uzunm kızlar hayran olmama ragmn topuklu gıyemyckmym .offff fıkrınızı soylrsnz cok svnrm
iste canim ne biliyim oyle gbi geliyordu bna hep babet converse veya yere taban ayakkabi giymktn biktim gercekten alcak topuklu giyerek baslayacagim insallah :) becerebilirim bu işii debencede boyunuz ideal ölçülerde bende 1.69 um ve 60 kg kendimi çokta uzun falan hissetmiyorum.başlığı okuyunca boyunuzu 1.80 ve üzeri sandım.
mrb canlarım oncelkle acıklıyım ben 1.71 boyndym kilom 55 dısardn bkıldgnda bacaklarım fln ınce zayıfım hep okulda cevremde mahallemde en uzun boylu bn oldum yada ıste ılk 3e gırmısımdr hep ne kadar ıstemesem de .
bı davete fln gıderkn topuklu ayakkabı faln gıyemyrm utanıyorum herks cok uzunmusum gıbı bakıyo herkn bu kız daha uzayckmı demesınden bıktım szceee cok mu uzunm kızlar hayran olmama ragmn topuklu gıyemyckmym .offff fıkrınızı soylrsnz cok svnrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?