bitek kuzenimdeğil cnm çok duydum özellikle nette anket falan açmışlar oralardan okuyorum
mankenlere niye baktıklarını bilmiyorum ama minyon görüncede ağzının suyu akan erkekler var ben kendimi itici buluyorum şahsen az daha ufak tefek olsaydım diyorum..
mesela benim teyzemin oğlu geçende dediki ben minyon ve balık etli hatun severim dedi şöle zorlanmadan kucama alıcam dedi...iri kız sevmiom yaa o mu beni kucana alsın ben mi dedi şakayla..çok kızdım aa sen ne demek istion yaw dedim öyle kızım dost acı söler dedi .i bu gerçekten de doğru
ac victoria secret mankenlerini izlevalla 2 metre olcagmı bilsem topuklumu yine giyerim kimseyi takma ya minyon seven var uzun boylu seven var sen nasıl her erkegi begenmiyorsan her erkeginde zevkine hitap etmiyebilir uzun boylu kızlar
Son etkinlikler bölümünden görüp gene daldım konuyakonu sahibi arkadaşı ikna ettik uzun boyun iyi olduğuna şimdi sana diyorum ey kız arkadaşım yanlış anlama ama o kuzenin ve diğer bizim türk erkekleri yok ben minyon seveyim kucağıma rahat alırım rahat idare ederim diyenlerde güven sorunu var bence. Hatun küçük olsun hem rahat severim hem rahat döverim hükmederim mantığı. Kimse inkar edemez genel geçer doğru var uzunlar gösterişlidir ne giyse gösterir havalıdır. Bu yüzden manken olurlar. Yoksa mankenler kısa ya da orta boylu olurdu uzunlar da off ben neden öyle değilim yaa derdi. O hatunum kısa olsun diyen adamlarla hatunumu kimse görmesin eve kapatayım düşüncesinde olanlar aynı kişiler canım. Sen bence bir victoria's secret defilesi izle ama kuzenini bilemicem o zaten şöyle kaslı iri bir tip değil muhtemelen kızı kaldıramam diye dert yaptığına göre
ac victoria secret mankenlerini izlevalla 2 metre olcagmı bilsem topuklumu yine giyerim kimseyi takma ya minyon seven var uzun boylu seven var sen nasıl her erkegi begenmiyorsan her erkeginde zevkine hitap etmiyebilir uzun boylu kızlar
Son etkinlikler bölümünden görüp gene daldım konuyakonu sahibi arkadaşı ikna ettik uzun boyun iyi olduğuna şimdi sana diyorum ey kız arkadaşım yanlış anlama ama o kuzenin ve diğer bizim türk erkekleri yok ben minyon seveyim kucağıma rahat alırım rahat idare ederim diyenlerde güven sorunu var bence. Hatun küçük olsun hem rahat severim hem rahat döverim hükmederim mantığı. Kimse inkar edemez genel geçer doğru var uzunlar gösterişlidir ne giyse gösterir havalıdır. Bu yüzden manken olurlar. Yoksa mankenler kısa ya da orta boylu olurdu uzunlar da off ben neden öyle değilim yaa derdi. O hatunum kısa olsun diyen adamlarla hatunumu kimse görmesin eve kapatayım düşüncesinde olanlar aynı kişiler canım. Sen bence bir victoria's secret defilesi izle ama kuzenini bilemicem o zaten şöyle kaslı iri bir tip değil muhtemelen kızı kaldıramam diye dert yaptığına göre
:))) off cok güldümm tatlım yaa herkesin de ihtiyacı varms böyle bir konuya . tek ben değilmişimm cidden iyi ki açmısım yani
orası öyle kızlar konu açıldı aklıma gelmişken yazayım dedim:) çünkü anlam veremediğim bi meseledir
mimilcions cum şekerim bilmiom okadaraını
takılmamak lazım neticede degiştiremiycegin seyleri sevmek benimsemek gerekiyor benimde kuzenim var 190 boyunda ama uzun ince kız istiyorum der digerkuzenimde toplu daha kısa kızlardan hoslanır bende biscolata erkeklerini severim mesela oyle yane
bende 1.71 im .banada herkes uzun derdi .hatta okulda hep arkada otururdum .yani türkiye ortalamasına göre orta bir boy sayılmaz .tabi avrupada orta hatta kısa bile denilebilir ama burası için ortanın üstü bir boy .ben dışarı çıkınca topuklu giyersem bide çoğu kadından uzun oluyorum .hep çevremdeki insanlardan uzundum .okulda ,yurtta vs .benden uzun olanlarda anca 175 civarı falandı yani .
bu arada herkes 1.70 in üzerindeymiş burda şaşırdım doğrusu .bu kadar çok uzun boylu kadını bir arada görmedim daha önce .
uzun boy iyidir .öyle olmasa mankenler hostesler güzellik kraliçeleri uzun boylu kızlardan seçilmezdi .erkekler içinde uzun boylu uzun bacaklı kadın her zaman seksidir .kimi minyon severim der doğrudur ama çoğunlukla uzun boylu kadınları tercih ederler .ama malum bu ülkede bulmaları zor ondan hak vermek gerek .
senin kafana bunu taktığını sanmıyorum ayrıca biraz iltifat duymak istedin sanırım konuyu açarken .
yoo ben iltifat isteyince sevgilim sağolsun o ihtiyacımı gideriyor topuklu ayakkabı giyemiyorum benim boyum da olup ta giyen varmıy ki diye sormak istedim .çok saçma iltifat duymak için buralarla uğraşacak değilim !
peki tamam ben kendimi ovmekten hic hoslanmam zaten beceremem de .kendimi yanlis aktarmisim o zaman k.bakmatamam işte başka insanlarından iltifatlarını duymak istemişsin .çünkü 1.71 boy topuklu giyer .hatta uzun boylu kadınlar daha çık giyer topuklu daha çok yakışır .bana öyle geldi yinede birşey demek istemiorum uzatmayalım .
peki tamam ben kendimi ovmekten hic hoslanmam zaten beceremem de .kendimi yanlis aktarmisim o zaman k.bakma
asiri bir boy degil, ama cok asiri uzun desek ne yapacaktin ki
topuklu falan giymeyecektim babete devam edecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?