Bir kadında ideal boy kaç olmalı szce ?

bitek kuzenimdeğil cnm çok duydum özellikle nette anket falan açmışlar oralardan okuyorum

ac victoria secret mankenlerini izle valla 2 metre olcagmı bilsem topuklumu yine giyerim kimseyi takma ya minyon seven var uzun boylu seven var sen nasıl her erkegi begenmiyorsan her erkeginde zevkine hitap etmiyebilir uzun boylu kızlar

Son etkinlikler bölümünden görüp gene daldım konuya konu sahibi arkadaşı ikna ettik uzun boyun iyi olduğuna şimdi sana diyorum ey kız arkadaşım yanlış anlama ama o kuzenin ve diğer bizim türk erkekleri yok ben minyon seveyim kucağıma rahat alırım rahat idare ederim diyenlerde güven sorunu var bence. Hatun küçük olsun hem rahat severim hem rahat döverim hükmederim mantığı. Kimse inkar edemez genel geçer doğru var uzunlar gösterişlidir ne giyse gösterir havalıdır. Bu yüzden manken olurlar. Yoksa mankenler kısa ya da orta boylu olurdu uzunlar da off ben neden öyle değilim yaa derdi. O hatunum kısa olsun diyen adamlarla hatunumu kimse görmesin eve kapatayım düşüncesinde olanlar aynı kişiler canım. Sen bence bir victoria's secret defilesi izle ama kuzenini bilemicem o zaten şöyle kaslı iri bir tip değil muhtemelen kızı kaldıramam diye dert yaptığına göre

ac victoria secret mankenlerini izle valla 2 metre olcagmı bilsem topuklumu yine giyerim kimseyi takma ya minyon seven var uzun boylu seven var sen nasıl her erkegi begenmiyorsan her erkeginde zevkine hitap etmiyebilir uzun boylu kızlar

katılıyorum canım aynı sarısın ve esmer sevenler gibi .d.d.d zevk meslesi ya tamamen

:))) off cok güldümm tatlım yaa herkesin de ihtiyacı varms böyle bir konuya . tek ben değilmişimm cidden iyi ki açmısım yani

orası öyle kızlar konu açıldı aklıma gelmişken yazayım dedim:) çünkü anlam veremediğim bi meseledir
mimilcions cum şekerim bilmiom okadaraını

:))) off cok güldümm tatlım yaa herkesin de ihtiyacı varms böyle bir konuya . tek ben değilmişimm cidden iyi ki açmısım yani

ahaha evet ben de tam onu düşünüyodum ne kadar rağbet var bu konuya maşallah boy herkesin sorunuymuş ama herkes uzamak ister bu konu marjinal olmuş

orası öyle kızlar konu açıldı aklıma gelmişken yazayım dedim:) çünkü anlam veremediğim bi meseledir
mimilcions cum şekerim bilmiom okadaraını

Öyle öyleee. Minyonlar da şekerdir gayette gösterişli olabilir isterlerse. Ama tabi ona bakarsan türk erkeklerinin çoğu rus sever gider esmer bir türkle evlenir. Bu bi fantazi de olabilir fetiş de hani kolay hükmedeyim dominantlık teorisi vs. Ama aşkın boyu kilosu yaşı yoktur birsürü eşinden sevgilisinden uzun kadın var ve bence çok havalı duruyor. Benim arkadaşım var çocuğun kendi upuzun kız minyon kaç yıldır da birlikteler ama o da uzun boylu kız sever normalde biliyorum at gibi ne güzel der. Öyle işte bizim erkekleri fazla düşünmeyin akıl ermez

başlığı okuyunca 180-85 falan sandım ama 71 miş artık nerdeyse normal bi boş o uzun hiçte değil mağlesef bende 170 im ama memnun değilim 175 olsaydım en azından

Haha aynen canımm kuzenının karşısına o vc mankeni gibi kız çıksın bak napıyo güzellik sadece boylada alakalı değil ya :)

takılmamak lazım neticede degiştiremiycegin seyleri sevmek benimsemek gerekiyor benimde kuzenim var 190 boyunda ama uzun ince kız istiyorum der digerkuzenimde toplu daha kısa kızlardan hoslanır bende biscolata erkeklerini severim mesela oyle yane

Çok güzel söylemişsin cnm o erkekler victoria's secret'ı görseler bakmıycaklarmi yani dipleri düşmezse bende daha bisey bilmiyorum :)) uzun boylu güzel kızlarda ayni hesap işte

Biscolata erkekleri forever!!! Ahh ahh neyse ağzımı açıp konudışı muhabbete girmeyeyim ben hemen youtube a biscolata reklamı yazıyorum bak aklıma getirdin bye

asiri bir boy degil, ama cok asiri uzun desek ne yapacaktin ki

Sen boyuna posuna kafayı takmışsın ben de türkçeyi kullanma tarzına taktım...Kuzum senin klavyende sesli harflere yer yok mu ?

bende 1.71 im .banada herkes uzun derdi .hatta okulda hep arkada otururdum .yani türkiye ortalamasına göre orta bir boy sayılmaz .tabi avrupada orta hatta kısa bile denilebilir ama burası için ortanın üstü bir boy .ben dışarı çıkınca topuklu giyersem bide çoğu kadından uzun oluyorum .hep çevremdeki insanlardan uzundum .okulda ,yurtta vs .benden uzun olanlarda anca 175 civarı falandı yani .
bu arada herkes 1.70 in üzerindeymiş burda şaşırdım doğrusu .bu kadar çok uzun boylu kadını bir arada görmedim daha önce .
uzun boy iyidir .öyle olmasa mankenler hostesler güzellik kraliçeleri uzun boylu kızlardan seçilmezdi .erkekler içinde uzun boylu uzun bacaklı kadın her zaman seksidir .kimi minyon severim der doğrudur ama çoğunlukla uzun boylu kadınları tercih ederler .ama malum bu ülkede bulmaları zor ondan hak vermek gerek .
senin kafana bunu taktığını sanmıyorum ayrıca biraz iltifat duymak istedin sanırım konuyu açarken .

yoo ben iltifat isteyince sevgilim sağolsun o ihtiyacımı gideriyor topuklu ayakkabı giyemiyorum benim boyum da olup ta giyen varmıy ki diye sormak istedim .çok saçma iltifat duymak için buralarla uğraşacak değilim !

yoo ben iltifat isteyince sevgilim sağolsun o ihtiyacımı gideriyor topuklu ayakkabı giyemiyorum benim boyum da olup ta giyen varmıy ki diye sormak istedim .çok saçma iltifat duymak için buralarla uğraşacak değilim !

tamam işte başka insanlarından iltifatlarını duymak istemişsin .çünkü 1.71 boy topuklu giyer .hatta uzun boylu kadınlar daha çık giyer topuklu daha çok yakışır .bana öyle geldi yinede birşey demek istemiorum uzatmayalım .

peki tamam ben kendimi ovmekten hic hoslanmam zaten beceremem de .kendimi yanlis aktarmisim o zaman k.bakma

peki tamam ben kendimi ovmekten hic hoslanmam zaten beceremem de .kendimi yanlis aktarmisim o zaman k.bakma

kusura bakılcak birşey yok ki .herkes bazen onaylanmak ister doğal birşey bu .ben kötü bir niyetle söylemedim zaten .kimseyi kafana takma ne derlerse desinler uzun boylu olmak avantajdır zaten .. mutlu ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…