- 7 Aralık 2018
- 7.387
- 19.000
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Merhaba hanımlar benim bir kız arkadaş grubum var benle beraber 7 kişilik bir grup. Ortak tanıdığımız olan 3 tane de erkek arkadaşımız var. Aramızdan bir kız buna Hatice diyelim o 3 erkekten biriyle flörtleşiyor fakat kız biraz girişken biri yani konuştuğu bu arkadaşımıza biraz fazla “yürümüş” oğlan da diğer arkadaşımıza bu da Aysel olsun gidip diyor ki Hatice pek benim istediğim gibi bir kız değil ben biraz zor severim. Aysel de Haticeyle arkadaş olmasına rağmen arkadaşını hiç savunmuyor haklısın o öyle deyip geçiyor. Sonra bir arkadaşımız bu oğlanın telefonunu kurcalıyor ve Hatice hakkında bel altı esprilere rastlıyor. Ama oğlan sen benim telefonumu nasıl karıştırırsın deyip üste çıkıyor. Şimdi sorun şu ki bu kız grubundan kimse Haticeyi savunmuyor hatta iki kişi sürekli haticenin arkasından ağza alınmayacak şeyler söylüyor. Ben peki o zaman neden hala arkadaşsınız dediğimde ise o kadar samimi değiliz diyorlar ama gayet de samimiler. Sabaha kadar haticenin ve diğer kızın dedikodusunu yapıp oğlanı savunuyorlar. Dişi kuyruk sallarsa oğlanın böyle konuşması normal, hatice kendini ağırdan satmalıydı aynı anda bir sürü erkekle konuşuyor oğlan haklı bize aynısını yapmaz ama onun davranışlarından dolayı öyle demiştir diyorlar. Aşırı derecede cinsiyetçi söylemleri var ee ne de olsa erkek, kadın olarak geri durması lazımdı vb. Ama kız cinsel içerikli bir konuşma yapmamış sadece şakayla karışık oğlana yürümüş. Kızla arkadaşlıklarını da bitirmiyorlar ve sorun şu ki sürekli benim 3 yıllık ilişkim vardı öpüşmekten ileri gitmedik, benim 6 yıllık ilişkim vardı asla cinsel şeyler konuşmazdık böyle yapanlar orospudur tarzı muhabbetler dönüyor. İçlerinden biri çok çok yakın arkadaşım. Benim arkamdan da böyle konuşuyor musunuz dediğimde ise saçmalama senin duruşun yeter sen öyle misin sanki diyorlar. Ama hayat görüşleri benimkine çok ters. Sizce arkadaşlığımı bitirmeli miyim? Söyledikleri ne derece doğru ne derece yanlış?