Bir kadının başka kadının namusu hakkında konuşması

Başkasının ardından konuşan sizinde arkanızdan konuşur. En yakın arkadaşınızda dahil çıkarın hayatınızdan. Yaptıkları şey çok adice. Karaktersizlik.

Haticeyle asla ama asla konuşmayın. Mutlaka siz zararlı çıkarsınız. Hatice sizin arkadaşlarıyla ilişkisini kıskandığınızı, b.k attığınızı, abarttığınızı, saçmaladığınızı ve ya diğer arkadaşların dediğine kulak verip sizin için kötü şeyler düşünebilir. Yaşanmaz demeyin maalesef yaşanıyor. Ayrıca haklı olduğunuzu düşünse bile arkadaşlarıyla işin sonunda uzlaşıp doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış sözünün hayat bulmuş hali olabilirsiniz. Ya da her şey sizin lehinize bile olsa insanlar kötü anılarını çağrıştıran iyi insanlarla da aralarına mesafe koyabiliyorlar. Her halükarda olumsuzlukla sonuçlanacaktır. Ayrıca Hatice bunu kendi keşfedip deneyimlemeli. Siz bu konuyla ilgili mevzu olursa kendi fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin aynı düşünmek zorunda değilsiniz. Öyle edepliyim böyle namusluyum diyene de He hee! diyip geçersiniz. Ya da Tv programlarında da görüyoruz herkes namus timsali gibi dolaşıyor ortada sonra kaynım bana k....ydı, ben kaynıma ... derken komşu çıkageldi... bu çocuk kimden bilmiyorum diye çıkıyorlar. Herkes içinde yaşasın edebinin reklamını yapmasın. Yoksa böyle burdan bakınca pek bi sahte görünüyor! dersiniz.
Kendinize vizyon sahibi, dünyayı, kitapları, doğayı, tarihi konuşabileceğiniz faydalı arkadaşlar edinin derim

böyle kadınlar her yerde varlar. aksi gibi kimse fark etmiyor ve seviyorlar bu insanları. ben de ünideyken 3 yakın kız arkadaştık bi arkadaşımız yatay geçiş yaptı. arada yanımıza gelirdi sevgilisinden kıskanan diğer arkadaşım kızın arkasından böyle sinkaflı konuştu ve ben o gün onu kafamdan sildim. zaten benim hakkımda da böyle konuştuğunu hissettim açıkçası. yavaşça uzaklaştım bana sinirlenmesin diye ama kurtulamadım. en sonunda tamamen iletişimimi kestim ama bana yapmadığı kötülük kalmadı.

şöyle söyleyeyim arkamdan iftira ve yalan atmayı bırak ayrıldığım sevgilim ve aldattığı kadınla benim arkamdan samimi olmak gibi şeyler.

bazı kadınlar çok garip. içlerindeki hırsı öfkeyi nefretin sebebini çözemiyorum. kendi hallerine bırakıyorum ben içten kuruyorlar.

sana anlattım ki başına abuk şeyler gelirse şaşırma. bu kafadaki insanlardan herşey beklenir.

Bu WhatsApp grupların da ki saçma sapan dedikodular fikir vermeler şöyle yap böyle yapma demeler yüzünden çevremde çok fazla birbirine yazık edip biten ilişkilere şahit oldum. Yani kız erkek farketmez mesela aralarında iyi anlaşıyorlar ama arkadaşları birinin aklına nifak tohumu düşürüyor, o sana niye böyle yapmıyor veya sana burada böyle demek istemiş olabilir mi gibi saçma sapan durumlar ortaya çıkıyor. Millete iş lazım yemin ediyorum bizim millette çok var bu maalesef. Ve şunu da söyleyeyim ben arkadaşlarımı dinleseydim şu anda eşimle evli olmazdım Şu anda eşim memur şehir şehir gezmek durumundayız ama ben bunu göze almışım ve eşimi sevdiğim için dedikodulara kulağımı tıkamışım. Şu anda onunla evliyim çok mutluyum çünkü onu çok iyi tanıyorum ve güvendim. Tavsiyem sevdiğiniz kişiye gerçekten tüm kalbinizle güveniyorsanız arkadaş çevrenizi çok fazla dinlemeyin fikir önceliğini ailenize annenize babanıza verin..

Ne, 3 yıl 6 yıl görüşüp konu oralara gelmemiş mi? Yemedim. Namusu bacak arasında zannedip, namuslu rolü yapıyorlar bence. Kız erkek karışık gruplarda bu gibi olaylar normal hatta bazen erkekler bile dedikodu çıkartıyor kendi kız gruplarındaki kişi için, yaşadım biliyorum. Görüşmeye gerek yok bence, bu durumu farkettiğim ilk anda hepsiyle görüşmeyi kesmiştim. Bence sizde akıl ve ruh sağlığınız için yapın bunu...
Her zaman söylüyorum, kadının düşmanı her zaman kadındır genelde...

Bu WhatsApp grupların da ki saçma sapan dedikodular fikir vermeler şöyle yap böyle yapma demeler yüzünden çevremde çok fazla birbirine yazık edip biten ilişkilere şahit oldum. Yani kız erkek farketmez mesela aralarında iyi anlaşıyorlar ama arkadaşları birinin aklına nifak tohumu düşürüyor, o sana niye böyle yapmıyor veya sana burada böyle demek istemiş olabilir mi gibi saçma sapan durumlar ortaya çıkıyor. Millete iş lazım yemin ediyorum bizim millette çok var bu maalesef. Ve şunu da söyleyeyim ben arkadaşlarımı dinleseydim şu anda eşimle evli olmazdım Şu anda eşim memur şehir şehir gezmek durumundayız ama ben bunu göze almışım ve eşimi sevdiğim için dedikodulara kulağımı tıkamışım. Şu anda onunla evliyim çok mutluyum çünkü onu çok iyi tanıyorum ve güvendim. Tavsiyem sevdiğiniz kişiye gerçekten tüm kalbinizle güveniyorsanız arkadaş çevrenizi çok fazla dinlemeyin fikir önceliğini ailenize annenize babanıza verin..
Bence çok faydalı gerekli şeyler bu WhatsApp grupları.
Adeta doğal seleksiyon için bir araç işlevi görüyor.
Bu gruplardaki yaşam formlarının lafına göre hareket ediyorsa zaten evlenip üremesinler bi zahmet :/
Doğal seleksiyon sonucu elenip gitsinler...
Hem whatsapp grup tipleri farkında olmadan o ayırdıkları erkek arkaşada büyük bir iyilik yapmış oluyorlar. Sonuçta başkasının fikrine göre hayatını dizayn eden düşünmekten aciz bir kızdan kurtulmuş oluyorsun yani bu büyük bir iyilik... /

Evet bu konuda çok çok haklısınız benim de bir ilişkim bu sebepten bitti bana gelip onu kötülerler ona gidip beni kötülerler falan. Türk toplumunun ciddi anlamda hobi, eğitim , kendini geliştirme gibi konularda eksikliği olduğu için can sıkıntılarını başkalarının hayatlarıyla kapatmaya çalışıyorlar

Back
X