bir erkek sirf sen onu kendinde tutuyorsun diye seninle olabiliyorsa, zaten yalnis insandir.. biraktigin an, gidecektir demek..
birakalimda bu soruyu erkekler sorsun kendilerine, onlar bizi kaybetmemeyi düsünsünler, cünkü KADIN dünyanin en degerli varligidir...
SAYGIIII ...herseyden önemli olan SAYGIdir.. saygi yoksa sevmekte cirkinlesir, güvenmekte cirkinlesir... hersey acitir seni.. yani sen saygi duyarsan, ve karsinda karsilik verirse NO PROBLEM....
Kesinlikle katılıyorum. Biraz korku duymalı, elinde tutmaya çalışmalı. Zaten beni seviyor ne yaparsam yapayım benden vazgeçmez deyince havalanıyor istediği gibi hareket ediyor.
Kesinlikle katılıyorum. Biraz korku duymalı, elinde tutmaya çalışmalı. Zaten beni seviyor ne yaparsam yapayım benden vazgeçmez deyince havalanıyor istediği gibi hareket ediyor.
efendidir erkek , yalnızdır , kimsesiz ,çaresiz..
bilmiyordur aileyi ,dinini.. öğrenmek ister ,,, güzel bi aile ortamını , sıcak yuvayı , sevilmeyi,,
bir anda ummadığın anda karşışlaşırsınız Allahın bir hikmeti..
tutmak istersin elinden
ona güzellikleri göstermek istersin... vesile olursun öğrenmesine ..bi dal olursun.. tutunacağı sağlam bir dal.. oda tutar asla asla bırakmaz..
çünkü sen onun artık nefesi güneşisindir...
efendidir erkek , yalnızdır , kimsesiz ,çaresiz..
bilmiyordur aileyi ,dinini.. öğrenmek ister ,,, güzel bi aile ortamını , sıcak yuvayı , sevilmeyi,,
bir anda ummadığın anda karşışlaşırsınız Allahın bir hikmeti..
tutmak istersin elinden
ona güzellikleri göstermek istersin... vesile olursun öğrenmesine ..bi dal olursun.. tutunacağı sağlam bir dal.. oda tutar asla asla bırakmaz..
çünkü sen onun artık nefesi güneşisindir...