Bir kadının potansiyel metres olduğu anlaşılabilirmi , nasıl anlaşılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu konuda çok haklısınız en büyük suçlu sadık olmayan erkek tabiki zaten karşı tarafı bütünüyle suçlama gibi bir niyetim yok herkesin iyiliği ya da kötülüğü kendine ama duygusal olarak maalesefki hikayede yanan ben oldum galiba :KK43: içimden hiç gitmeyen bir şüphe var aslında aralarında diğer kız arkadaşlarıyla olduğu gibi bir ilişki var ama bazen bakışlar çok şey ifade edebiliyor diyim siz anlayın :KK43:
:KK64: :KK64: :KK64: :KK64:anlamdım

Anlativersen de bizde sorup durmasak

bu konuda çok haklısınız en büyük suçlu sadık olmayan erkek tabiki zaten karşı tarafı bütünüyle suçlama gibi bir niyetim yok herkesin iyiliği ya da kötülüğü kendine ama duygusal olarak maalesefki hikayede yanan ben oldum galiba :KK43: içimden hiç gitmeyen bir şüphe var aslında aralarında diğer kız arkadaşlarıyla olduğu gibi bir ilişki var ama bazen bakışlar çok şey ifade edebiliyor diyim siz anlayın :KK43:
Eşinizden mi bahsediyorsunuz?
Konuyu duyduğunuz şüpheler üzerinden acsaydınız bir faydası olurdu en azından.

Potansiyel metres diye yazınca, geçmiş olsun artık toparlanmaz.

Potansiyel bir g.vatla evliysen herkes potansiyel kuma olabilir tabi

Dışardaki bütün kadınları o mu bu mu diye süzmek yerine nikalı kocam bir g.vat mı diye düşünsen keşke ablacım
dışarıdan bir kadın değil sürekli içli dışlı olduğumuz bir ortak arkadaş ve ben asla kadında suç bulmuyorum desem yeri daha doğrusu eğer böyle bir durum varsa eşim daha suçlu

O zaman fazla merak iyi değildir diyeyim size. Hele ki başkalarını hayatını dikizlemek çok yanlış bir davranış. Zamanında bu değeri öğrenseydiniz sizi ilgilendirmeyen şeylere burnunuzu sokmamayı bilirdiniz :KK66:

yani açıkçası anlatmalık bir mesaj , konuşma , buluşma vb bir şey yok bakışlar ve 6.his olarak adlandırdığım duygu desem olur galiba :KK45:
Ya arkadaş bu esmi sevgili mi komşu mi akraba mi kim

Dizi fragmanı gibi haftaya bekle

beni ilgilendirmeyen şey kocam ve yakın arkadaşımsa haklısınız evet
O zaman fazla merak iyi değildir diyeyim size. Hele ki başkalarını hayatını dikizlemek çok yanlış bir davranış. Zamanında bu değeri öğrenseydiniz sizi ilgilendirmeyen şeylere burnunuzu sokmamayı bilirdiniz :KK66:

Sessizce takipte kalın. Daha somut şeyler arayın. Uzun telefon görüşmeleri, flörtöz mesajlaşmalar vs vardır belki. Eğer şüpheleriniz doğru çıktığında boşanmayacaksanız hiç girmeyin bu işlere

Bu iş karşılıklı olur, hiç potansiyel olmayan biri de şeytana uyabilir. Allah kimseyi şaşırtmasın. Delil lazım, potansiyeli olmaz bu işin ispatı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X