- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.022
- 438
- Konu Sahibi yasemin3674
Altan üstünden bak hahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuda çok haklısınız en büyük suçlu sadık olmayan erkek tabiki zaten karşı tarafı bütünüyle suçlama gibi bir niyetim yok herkesin iyiliği ya da kötülüğü kendine ama duygusal olarak maalesefki hikayede yanan ben oldum galibaiçimden hiç gitmeyen bir şüphe var aslında aralarında diğer kız arkadaşlarıyla olduğu gibi bir ilişki var ama bazen bakışlar çok şey ifade edebiliyor diyim siz anlayın
![]()
evetSizi ilgilendiren ne bu konuda. Sadece merak dimi?
![]()
![]()
![]()
anlamdım
Anlativersen de bizde sorup durmasak
Eşinizden mi bahsediyorsunuz?bu konuda çok haklısınız en büyük suçlu sadık olmayan erkek tabiki zaten karşı tarafı bütünüyle suçlama gibi bir niyetim yok herkesin iyiliği ya da kötülüğü kendine ama duygusal olarak maalesefki hikayede yanan ben oldum galibaiçimden hiç gitmeyen bir şüphe var aslında aralarında diğer kız arkadaşlarıyla olduğu gibi bir ilişki var ama bazen bakışlar çok şey ifade edebiliyor diyim siz anlayın
![]()
Çalkalayınca köpürüyorsa potansiyel metresdir. Calkala bakalım kopurecek mı.
dışarıdan bir kadın değil sürekli içli dışlı olduğumuz bir ortak arkadaş ve ben asla kadında suç bulmuyorum desem yeri daha doğrusu eğer böyle bir durum varsa eşim daha suçluPotansiyel bir g.vatla evliysen herkes potansiyel kuma olabilir tabi
Dışardaki bütün kadınları o mu bu mu diye süzmek yerine nikalı kocam bir g.vat mı diye düşünsen keşke ablacım
O zaman fazla merak iyi değildir diyeyim size. Hele ki başkalarını hayatını dikizlemek çok yanlış bir davranış. Zamanında bu değeri öğrenseydiniz sizi ilgilendirmeyen şeylere burnunuzu sokmamayı bilirdiniz
bu cok iyiydi yaPotansiyel bir g.vatla evliysen herkes potansiyel kuma olabilir tabi
Dışardaki bütün kadınları o mu bu mu diye süzmek yerine nikalı kocam bir g.vat mı diye düşünsen keşke ablacım
Ya arkadaş bu esmi sevgili mi komşu mi akraba mi kimyani açıkçası anlatmalık bir mesaj , konuşma , buluşma vb bir şey yok bakışlar ve 6.his olarak adlandırdığım duygu desem olur galiba![]()
O zaman fazla merak iyi değildir diyeyim size. Hele ki başkalarını hayatını dikizlemek çok yanlış bir davranış. Zamanında bu değeri öğrenseydiniz sizi ilgilendirmeyen şeylere burnunuzu sokmamayı bilirdiniz![]()
Sessizce takipte kalın. Daha somut şeyler arayın. Uzun telefon görüşmeleri, flörtöz mesajlaşmalar vs vardır belki. Eğer şüpheleriniz doğru çıktığında boşanmayacaksanız hiç girmeyin bu işlerebu konuda çok haklısınız en büyük suçlu sadık olmayan erkek tabiki zaten karşı tarafı bütünüyle suçlama gibi bir niyetim yok herkesin iyiliği ya da kötülüğü kendine ama duygusal olarak maalesefki hikayede yanan ben oldum galibaiçimden hiç gitmeyen bir şüphe var aslında aralarında diğer kız arkadaşlarıyla olduğu gibi bir ilişki var ama bazen bakışlar çok şey ifade edebiliyor diyim siz anlayın
![]()
eşimle tanışmamızı sağlayan iş arkadaşımın en samimi arkadaşıYa arkadaş bu esmi sevgili mi komşu mi akraba mi kim
Dizi fragmanı gibi haftaya bekle
Yakın arkadaşınızın mı potansiyel metres olup olmadığını merak ediyorsunuz?beni ilgilendirmeyen şey kocam ve yakın arkadaşımsa haklısınız evet
Iyide bunu baştan debeni ilgilendirmeyen şey kocam ve yakın arkadaşımsa haklısınız evet