- 27 Mart 2021
- 26
- -7
- 1
- Konu Sahibi yasemin3674
gözler kalbin aynası ...Sadece bakışlarından mı şüphelendiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözler kalbin aynası ...Sadece bakışlarından mı şüphelendiniz?
ben anlamiyorum su evli erkeklerin telefonlarini sifrelemelerini. ne sakliyosun yani. bence iliskiyi zora sokan seylerden biri. sifreni koy ama esin bilmek zorunda. suphe duymasi da gayet normal oluyor bu durumda.flört dönemimizden beri telefonu pin kodunu asla söylemez sonradan edindiği bir alışkanlık değil ve eğer böyle bir durum varsa şu ana kadarda yakalamadım o sebeple dediğinizi uygulamam zor zaten bu soruyu sorma amacım bir kaç düşüncemi mümkün olduğunca düşünmekten vazgeçmek burada yazılan uyuyorsa böyle bir durum var anlamına gelmiyor tabiki
Yalan nedir bilmez onlar...gözler kalbin aynası ...
Yalan nedir bilmez onlar...gözler kalbin aynası ...
metres yapmadım sadece acaba diyorum ve sormak istedim kanıtsız ne eşime ne de kadına asla bir isim veremem tabiki zaten tek amacım böyle bir durum varsa boşanmak herkes yoluna baksın yaniEe niye durduk yerde kadını metres yaptınız o halde?
Şüphelendiğiniz birşey yoksa sizde mi sıkıntı var? Sağlıksız kıskançlığınız mı var takıntılı mısınız?
En samimi arkadaşım dedin az önceeşimle tanışmamızı sağlayan iş arkadaşımın en samimi arkadaşı
Aynı anda aynı şeyi yazmışizYalan nedir bilmez onlar...
dalga geçilecek bir durum yok benceŞırfıntı düsünceler is coming agshshjs
potansiyel metres mi?Tabikide kimseye karşı tanımadan asla bir önyargı girişiminde bulunmam ama bu sorunun cevabını açıkçası merak ediyorum . içimde biraz şüphecikler geziniyor da umarım yanılıyorumdur![]()
benim samimi arkadaşımın çok yakın ve sürekli beraber olduğu bir arkadaşıEn samimi arkadaşım dedin az önce
Bide bunu yazmışın bu kim
Eşinin bilmem kiminin kimisi![]()
İşte buna yakılır...Yalan nedir bilmez onlar...
Detay vermiyorsun napsın millet? Detay versen neyden suphelendın mesela diye soruyoruz bı saattir?dalga geçilecek bir durum yok bence
Sizinle arkadaş olanın vay haline.direk metres damgasını yapıştırırsınız sizçok doğru aynen öyle ama ispat bulursam tabikide tabikide boşanacağım, şüphelerimle yaşamayacağım tabiki ama belki zihnim yanlış düşünüyordur bana öyle geliyordur diye birde sizden duymak istedim buradaki yorumların uyması durumu kafamda kesinleştirmez çünkü ispat yok . eşimde aşırı çapkın değil aslında ama işte :)
Dalgayı siz geçiyorsunuz.dalga geçilecek bir durum yok bence
metres yapmadım sadece acaba diyorum ve sormak istedim kanıtsız ne eşime ne de kadına asla bir isim veremem tabiki zaten tek amacım böyle bir durum varsa boşanmak herkes yoluna baksın yani
haklısınız o an düşünememişimPotansiyel metres ne kadar çirkin bir tamlama.
Dalga geçtiğimi nereden anladınız kadın kadını korur ki sizin tarafınızdan olup hinlik cinlik ile sırfıntı düsünucez tabi ki karşı taraf için cümle açılımı bu,sakindalga geçilecek bir durum yok bence
neden peşin hükümlüsünüzYakın arkadaşınıza metres diyebiliyorsunuz pes
yakın arkadaşımın arkadaşıYakın arkadaşınıza metres diyebiliyorsunuz pes