Bir kadının potansiyel metres olduğu anlaşılabilirmi , nasıl anlaşılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
flört dönemimizden beri telefonu pin kodunu asla söylemez sonradan edindiği bir alışkanlık değil ve eğer böyle bir durum varsa şu ana kadarda yakalamadım o sebeple dediğinizi uygulamam zor zaten bu soruyu sorma amacım bir kaç düşüncemi mümkün olduğunca düşünmekten vazgeçmek burada yazılan uyuyorsa böyle bir durum var anlamına gelmiyor tabiki
ben anlamiyorum su evli erkeklerin telefonlarini sifrelemelerini. ne sakliyosun yani. bence iliskiyi zora sokan seylerden biri. sifreni koy ama esin bilmek zorunda. suphe duymasi da gayet normal oluyor bu durumda.

Ee niye durduk yerde kadını metres yaptınız o halde?
Şüphelendiğiniz birşey yoksa sizde mi sıkıntı var? Sağlıksız kıskançlığınız mı var takıntılı mısınız?
metres yapmadım sadece acaba diyorum ve sormak istedim kanıtsız ne eşime ne de kadına asla bir isim veremem tabiki zaten tek amacım böyle bir durum varsa boşanmak herkes yoluna baksın yani

çok doğru aynen öyle ama ispat bulursam tabikide tabikide boşanacağım, şüphelerimle yaşamayacağım tabiki ama belki zihnim yanlış düşünüyordur bana öyle geliyordur diye birde sizden duymak istedim buradaki yorumların uyması durumu kafamda kesinleştirmez çünkü ispat yok . eşimde aşırı çapkın değil aslında ama işte :)
Sizinle arkadaş olanın vay haline.direk metres damgasını yapıştırırsınız siz

metres yapmadım sadece acaba diyorum ve sormak istedim kanıtsız ne eşime ne de kadına asla bir isim veremem tabiki zaten tek amacım böyle bir durum varsa boşanmak herkes yoluna baksın yani

İyide illa ki şüphelendiğiniz birşey olmalı.
Durduk yere bu hisse kapılmadınız herhalde.manyak değilseniz. Nelerden şüphelendiğinizi yazın ki olabilir yada siz kuruntu yapıyorsunuz denilebilsin

dalga geçilecek bir durum yok bence
Dalga geçtiğimi nereden anladınız kadın kadını korur ki sizin tarafınızdan olup hinlik cinlik ile sırfıntı düsünucez tabi ki karşı taraf için cümle açılımı bu,sakin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X