Bir kadının potansiyel metres olduğu anlaşılabilirmi , nasıl anlaşılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arada bir araya geliriz en yakın arkadaşım eşi ve kendiside gelir bazen 8-10 kez gerek evde gerek dışarıda oturmuşluğumuz vardır gayette alımlı bir kadın ve yapı olarak cilveli yani herkese karşı sıcakkanlı ama bir araya geldiğimiz zaman anlık olarak eşimle bakışmaları yani eşime yandan yandan bakıp gülümsemesi beni fark edince göz kaçırması eşimle konuşurken değişen ses tonu vs vs böyle diyince ultra takıntılı biri olarak algılanmak istemem asla değilim şüphe etmek anormal bir şey değildir
e yok artık,sırf bu yazdıklarınızdan dolayı mı kadına metres diye iftira atıyorsunuz?? ne kadar çirkin bir düşünce ya...

kocanıza güveniniz yoksa o sizin sorununuz, kadını kendinizden daha güzel görüp kıskanıyorsanız eğer o da sizin sorununuz üzgünüm.

boldladığım yerden dolayı kadını kıskandığınızı ve bilendiğinizi düşünüyorum açıkçası,kusura bakmayın...

Masa da sen ben yan yana otursak, sen bısey anlatsan haliyle saygımdan sana donerim. Dınledıgımı gostermek ıcın.
Kadın da bunu yapıyor. Konu sahıbı, neden suphelendın? Sorumuza cevap vermedi.
Elle tutulur suphe uyandırıcak hıcbısey yok aslında.
Bizle dalga geçti gerim gerim gerdi gitti :kızgın:

Bizle dalga geçti gerim gerim gerdi gitti :kızgın:
İnsallah bır kız kardesımızı sırf yan dondu ve tebessüm etti diye metres damgası yemekten kurtarmısızdır.
Ne basıt yan donunce metres olur mu acaba diye sorgulamak?
Allahtan korkmak gerek.

Gitmemıstır gelir bırazdan😂

İnsallah bır kız kardesımızı sırf yan dondu ve tebessüm etti diye metres damgası yemekten kurtarmısızdır.
Ne basıt yan donunce metres olur mu acaba diye sorgulamak?
Allahtan korkmak gerek.

Gitmemıstır gelir bırazdan😂

Gulumsemekte suç hemen damga hazır tobe tobe

Nasıl teklif geliyor ki, nasıl cesaret ediyorlar çok ilginç. Az önce de başka mesajınızı okumuştum. Orda Allah korusun sizden demiştim. Insanların günahını almayın kötü bir şeydir o.
Ne alaka? Ben metres kavramı benimde bildiğim bu yönde. Evlilik dışı yaşanılan ilişkilere denilmiyor. Evli erkek, bekar kadına ve sadece onunla beraber olması için sponsor oluyor. Bana nasıl geldi teklif. İki adamda İş hayatında arkadaş olarak konuştuğum insanlardı. Ağzımın sıkı olduğuna kanaat getirip, ilerde sorun yaratmayacağımı düşünüp böyle bir şey teklif ettiklerini düşünüyorum. İkisininde ortak özelliği erken yaşta görücü usulüyle evlenip, duygusal boşluğu olan erkeklerdi. Ben niye kabul etmedim. Bir erkek sadece bana ait olmalı ve gizli saklı ilişkilerden hoşlanmıyorum.

Ne alaka? Ben metres kavramı benimde bildiğim bu yönde. Evlilik dışı yaşanılan ilişkilere denilmiyor. Evli erkek, bekar kadına ve sadece onunla beraber olması için sponsor oluyor. Bana nasıl geldi teklif. İki adamda İş hayatında arkadaş olarak konuştuğum insanlardı. Ağzımın sıkı olduğuna kanaat getirip, ilerde sorun yaratmayacağımı düşünüp böyle bir şey teklif ettiklerini düşünüyorum. İkisininde ortak özelliği erken yaşta görücü usulüyle evlenip, duygusal boşluğu olan erkeklerdi. Ben niye kabul etmedim. Bir erkek sadece bana ait olmalı ve gizli saklı ilişkilerden hoşlanmıyorum.
neyyy size metreslik teklifi mi geldi?yolmadınız mı o adamları?

Kocamın çok yakın kız arkadaşı olamaz benimle evliyse en yakın arkadaşı da ben olurum. Normal seviyeli arkadaşlık olur tabii ki toplum içinde yaşıyoruz. Bana göre biri haddini aşıyorsa, huzursuzluk verdiğinin farkında olduğu halde istifini bozmuyorsa art niyetlidir. Tamam medeniyet falan da kendimi de aptal yerine koyamam öyle kocayı da kapı dışına koyarım.

Siz de düşünüp taşınıp, istemediğinizi mi söylediniz peki?

Basbayagi hakaret de bu teklif çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X