Bir kadının potansiyel metres olduğu anlaşılabilirmi , nasıl anlaşılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mesele metres olmak degil de metres kalmak. arkadas oyle bir anlatmis ki, neredeyse metreslere aciyayazdim. 😂
Arkadaşın metres kavramı yokki

Daha ortada metres yok metres kalabilsin

Neydi konu ya öyle kadına kocası bugün ne yaptin diye sorsa mesela kocasına da bize yaptığı gibi konuyor acaba

Siz de düşünüp taşınıp, istemediğinizi mi söylediniz peki?

Basbayagi hakaret de bu teklif çünkü.
başka konuda 2 kez boşanan bir üyeye sakın 3. kez evlenme artık kendi kendine yaşa hakkın yok gibi birşeyler yazdı.isterse 7 kere evlenir.evlenmek gayet yasal ahlaki bir müessese ama ya diğeri?

Arkadaşın metres kavramı yokki

Daha ortada metres yok metres kalabilsin

Neydi konu ya öyle kadına kocası bugün ne yaptin diye sorsa mesela kocasına da bize yaptığı gibi konuyor acaba
ben konu sahibi icin degil de metreslik teklifi alan hanimefendi icin yazmistim. haklisiniz konuda bir metres yok.👍

neyyy size metreslik teklifi mi geldi?yolmadınız mı o adamları?
Birincisi çok antipatikti. Onla direk selamı kestim. Ama diğerine ne yalan söyleyeyim üzüldüm. Diyarbakırlıylı. Lojistik firması vardı. Zamanla adam dünyayı görmüş, kendini geliştirmiş. Karısı hala köylü kalmış. Çocuklarından başka ortak hiçbir noktaları yok. Töreleri gereği boşanamıyorlar da. Allah yardımcıları olsun 🙏🏻

başka konuda 2 kez boşanan bir üyeye sakın 3. kez evlenme artık kendi kendine yaşa hakkın yok gibi birşeyler yazdı.isterse 7 kere evlenir.evlenmek gayet yasal ahlaki bir müessese ama ya diğeri?
Evet çarşaf çarşaf fotoğraflarla kendine yepis yeni bir sayfa açmış, okuyup görmüş bulundum.

Bence metreslik sadece maddi olarak kadının durumunu karşılamak değil , maddi olmayan tarafları da buna ne derseniz deyin sex açlığı,ilgi açlığı,doyumsuzluk bir türlü bence bunları da kadınla karşılamak ... Ben 20 yaşında iken manyağın biri kendini bana bekar olarak tanıtmıştı tabi moronun teki beni kendi gibi saftirik sanmış olmalı ki keklemeye çalışıyordu 😁😁 ben o zaman küçüktüm üni öğrencisi idim, bayağı zengin ve siyasi olan ,kariyerli ama beynen 💩 adamı rezil etmiştim ulu orta bir yerde daha ilk gorusmemizde ve asla aramızda hicbirsekilde fiziken ve kalben birşey olmamıştı,bunun foyasini önceden çıkarıp suratına tukurmustum yerin dibine sokarak ama eşine ulaşamadım daha doğrusu ulaşıp üzülmesini istememiştim ve bu sap beni tavlamaya çalıştığı zamanlar yeni 1 ,2 aylık evli imiş . Böyle namussuzlar var maalesef. İçimin yağları erimisti onu o halde insanların içinde sokmak .

Birincisi çok antipatikti. Onla direk selamı kestim. Ama diğerine ne yalan söyleyeyim üzüldüm. Diyarbakırlıylı. Lojistik firması vardı. Zamanla adam dünyayı görmüş, kendini geliştirmiş. Karısı hala köylü kalmış. Çocuklarından başka ortak hiçbir noktaları yok. Töreleri gereği boşanamıyorlar da. Allah yardımcıları olsun 🙏🏻
ne kadar da erkeklerin dilinden anlayan bir BAYAN ...

Öyledir kesin.

Adam kadına hiç engel olmamış, otur evinde çocuklarını büyüt dememiş, kendi de istediği gibi gezip tozmamistir hatta.

Zavallı adamcağız. 😪

Bu bencilce bir düşünce , kadının köylü kaldığını ve töre gereği birlikte olduklarını nasıl inandiniz ?
Eğer burada sizin ilginizi çekmiş olan gelisim ve maddi durum ise bir sürü bekar olup bu durumda olan adam varken ? Niye illa evli ... Ben bunu anlayamıyorum.

Metres : bir erkekle aralarında nikâh olmaksızın karı koca yaşamı süren kadın.
Kocanız sizin dışınızda bir kadınla yaşıyor olsaydı fark ederdiniz diye umuyorum, bu durumda potansiyel metres değil de potansiyel kişiliksiz nasıl anlaşılır onun üzerine kafa yormak gerek🤔
Böyle okuyunca farkettim de bu tabirin erkek için olanı yok Türkçede. Nikahsız birliktelik yaşayan kadın a metres denmiş de erkeğe? Kimse ona bi isim, sıfat aramamış düşünmemiş. Cinsiyetçiliğin en dibi.

Kac kişi teklif etti

Köylü karısı olunca size mi göz koymuş

O köylü kadına kurban olsun

Böyle okuyunca farkettim de bu tabirin erkek için olanı yok Türkçede. Nikahsız birliktelik yaşayan kadın a metres denmiş de erkeğe? Kimse ona bi isim, sıfat aramamış düşünmemiş. Cinsiyetçiliğin en dibi.
Edecek çok ağır laflar var diyor susuyorum k mahluklara 🤭

Umarım fake sinizdir ve gerçek değilsinizdir. Hayatta her türlü insan var ancak karısı yanındayken, evine aldığı arkadaşım dediği kadına sizin cevabınıza göre yazıyorum, sizden çekinmeden kaçamak bakış bile atmadan doğrudan bakan kocanıza ahlaksız ve şer...siz demekten çekinip, tüm suçu kadına yükleyip, kocama kaçamak bakış attı bundan potansiyel kocama metres olma ihitimali var diye konu açan sizin, o kocayı boşayacağını düşünmüyorum, boşa heyecan yapmayın. Ayrıca güvenmediğiniz insanlara hayatınızda yer vermek, aynı masayaya oturup , aynı ortama girmek zorunda değilsiniz. Dediğiniz kadar samimi bir arkadaşınızsa o kadınla aynı ortamda olmak istemediğinizi ve uyuşamadığınızı ve ısınamadığınızı söyleyebilirsiniz. Ama öncelikle güvenmeniz gereken kişinin eşiniz olduğunu da unutmayın.

Bence fake bu zaten konu sahibi de anladı bıraktı gitti konuyu.insallah trollenmis oluruz kizlar.gece gece beynim gitti gitti geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X