- Konu Sahibi dr_patoloji
-
"ben senin için nelere göz yımdumda dokunma bir eşyaya dedim diye bir dayak yemediğim kalmadı dedim ve oda bana yaratık,....karı gibi laflar etmeye başladı" sıralama böyle, eşinin lafları yenilir yutulur değil ama konu sahibi bir de özür dilemiş sanırım
Konu sahibi bunu birden söylemedi ki. Adam bundan daha öncede söyleniyormus. Tamam, küfür hakaret yok fakat "bir kalem kadar degerimiz yok" demeside insanin sartellerini attirabilir.
Hatta tekrar okudugumda, esi tartismayi baslatmis bir kalem icin. Adamin suratindüsmüs. Halbuki orda "tamam askim bir daha kullanmam" deseydi sorun olmayacakti.
Benim fikrim değişmiyor üzgünüm özel kalem diye okudukça gülme geliyor hala, olayın özünün de kalem olmadığı belli konunun devamı gelecektir
Haha iyi tamam o zaman. Konuyu kapatalim kiz :)
Haklsınız ama bizim evliliğimizde hiç bu tarz konuşmalar olmadısiz birbirinize sinir olmuşsunuz, kalem bahane.
bence.
normal olan; canım kalem senden kıymetli mi sevdiysen kullan.
tamam aşkım fark etmedim, bir daha kullanmam.
tarzı birşeylerdir.
şimdi çoğu kişi çok saçma altı üstü kalem diyebilir ama seni en iyi ben anlarım. en son saydığımda 250 kalemim vardı şimdi daha çoktur. bir sürü defterim silgim var ayrıca bir odamı kütüphane yaptım romanlarımın sayısını bilmiyorum. ama eşlerimiz bu tutkumuzu bazen anlamıyo. onlara göre basit bir kalem alıp kullanırlar. ama bize göre bir servetBugün herşey güzeldi ben kızla beraber yatak döşek yatıyordum.bugün eşim işten gelince bana sevgililer günü hediyesi almış kızın eline tutuşturdu verdi çok güzel minimini bir kolye çok beğendim ve bunuda ona söyledim. Neyse rutin yemek.....vb derken yatma vakti geldi.eşim ders çalışıyor geceleri (ben de acayip kalem deftere düşkünüm önümden ekmeğimi alsınlar sesimi çıkarmam ama kırtasiye deyince işler değişiyor napim zaafım da bu) benim yaz döneminde çalışacağım hocada kurşun kalemden başka bişey kullandırtmayacak bu yüzden özel bir kurşun kalem aldım kendime o da gitmiş kütüphanede zibilyon tane kalem varken onları kullanmaya başladı iki gece önce fark ettim aldım onu başka kalem koydum. Bu akşam yine baktım onu almış kullanma o kalemi ben kendime aldım özel olarak dedim.aman Allahım sanki adam öldürdüm surat birden düştü işte kalem kadar değerimiz yok bunu da anladım.....Vs çok şaşırdım. Küçük emraha bağlama kullanma kalemimi kıymetli bu eşyalar benim için dedim. Buraya kadar sakinim çünkü bir taraftan kızı hazırlıyorum uykuya. Başladı yine deme malım kıymetli diye beş liralık defterin lafını edersin(yine tez için ayırdığım ve çok severek aldığım defteri sırf beğendi diye bir kıza verdiği için üzülmüştüm onun suratıma vurulması bu) şu kalem kadar değerimiz yok bilmem ne bir an benimde şalter attı ben senin için nelere göz yımdumda dokunma bir eşyaya dedim diye bir dayak yemediğim kalmadı dedim ve oda bana yaratık,....karı gibi laflar etmeye başladı seninle dünya görüşlerimiz farklı seninle evlendiğim ve tanıdığım güne lanet olsun....Vs dedi ki en çok bunlar koydu. benim de sinirim bozuldu ağlamaya başladım hala içeride söyleniyor vallahi beynim durdu hatalıysam söyleyin gider özür dilerim ama bu kadar büyütecek ne vardı.offfff
Yani bi yanım evet insanların özel eşyaları olmalı diyor, evliysek b.ku çıkmamalı bunu hep savunurum ama özel kurşun kalem diyince cidden bir hoş oluyorum hani dolma kalem falan olur okuma bayramında falan hediye edilmiştir amenna
Mesele kalem değil, ben de size katılıyorum.
Geçmişten gelen şeyler var, birikmiş kırgınlıklar, tahammülsüzlükler...
Eşi merhametli, anlayışlı biri olsa idi, konu sahibi tüm kalem koleksiyonunu verir, üstüne bundan mutluluk duyardı.
Aslında çok basit değil mi? "Sevgili eşim X ben seni çok seviyorum, seninle hayatımı bile paylaşıyorum ama ben böyle ufak tefek takıntıları olan bir insanım ve kalemimi benden başka kimse kullanmasın istiyorum"
Saçma bir istek olabilir. Ama mavi kalem yerine kırmızı kalemi kullanmak eşin yaşam kalitesini düşürmeyeceğine, evliliği ona zindan etmeyeceğine göre bence gayet görmezden gelinip ses çıkartılmayacak bir istek.
Olay zaten kalem falan değil. Kalem sadece buz dağının görünen yüzü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?