Bir kalem yüzünden........

Konu sahibi bunu birden söylemedi ki. Adam bundan daha öncede söyleniyormus. Tamam, küfür hakaret yok fakat "bir kalem kadar degerimiz yok" demeside insanin sartellerini attirabilir.

Hatta tekrar okudugumda, esi tartismayi baslatmis bir kalem icin. Adamin suratindüsmüs. Halbuki orda "tamam askim bir daha kullanmam" deseydi sorun olmayacakti.

Benim fikrim değişmiyor üzgünüm özel kalem diye okudukça gülme geliyor hala, olayın özünün de kalem olmadığı belli konunun devamı gelecektir

dr. patoloji durmadan eşinle ilgili konular açıyorsun.
şu adamı kurtar kendinden sen de rahatla çocugun da...

Ayni olayda adam uzulup kirilip hakaret etmeden tartisilmis olsaydi haksizsiniz gonlunu alin derdim
Ama simdi haklisiniz diyorum, demekki istemedigi bi sey oldugu an hakaret edebiliyormus esiniz
Konu neyden cikarsa ciksin, adamin icinde bu hakaretler varmis demekki

Haha iyi tamam o zaman. Konuyu kapatalim kiz :)

Yani bi yanım evet insanların özel eşyaları olmalı diyor, evliysek b.ku çıkmamalı bunu hep savunurum ama özel kurşun kalem diyince cidden bir hoş oluyorum hani dolma kalem falan olur okuma bayramında falan hediye edilmiştir amenna

siz birbirinize sinir olmuşsunuz, kalem bahane.
bence.
normal olan; canım kalem senden kıymetli mi sevdiysen kullan.
tamam aşkım fark etmedim, bir daha kullanmam.
tarzı birşeylerdir.

bencecanı yandığı kalbi kırıldığı için o da sizn canınını acıtmak istemiş evlendiğim güne vss..diyerek ayıp etmiş ama laf olsun diye söylemiş de olabilir onu kendiniz soracaksınız...ne kadra ciddiydin diye ayrıca sizdede hata var kalem alt üstü sizinde dediğiniz gibi ozaman zaafınıza yenilmeseydiniz eşinize malzeme vermişsiniz bence bir daha aynı hatayı tekrarlamayın ağzına laf vermeyin..

O kadar saçma bir durum ki daha sonraki konuşmamızda evet sadece bir kalem ama benden esirgemen zoruma gitti diyor hayır anlamadığım neden onun istediği olmak zorunda ben bu evlilik için defalarca çok şey yaptım diyor ne yapıyorsun dersen evin kredisini ödüyorum faturaları ödüyorum pazarı yapıyprum daha ne istiyorsun diyor.

Kiminin zaafi kalemdir, kiminin defter kiminin bilgisayar kiminin ne bileyim kürdan?
Sizde olmayan bi zaafi sacma ve olamaz diye dusunmek garip geliyor bana da.
Konu bence kaleme olan ilginin sacma olup olmayisi uzerine degil de esinin ettigi hakaretlerin haksiz oldugu konusunda yorumlanmaliydi.

Valla adam özel günü düsünmş okadar abartmasaydınız aynılarından sonra yine alırdınız..

şimdi çoğu kişi çok saçma altı üstü kalem diyebilir ama seni en iyi ben anlarım. en son saydığımda 250 kalemim vardı şimdi daha çoktur. bir sürü defterim silgim var ayrıca bir odamı kütüphane yaptım romanlarımın sayısını bilmiyorum. ama eşlerimiz bu tutkumuzu bazen anlamıyo. onlara göre basit bir kalem alıp kullanırlar. ama bize göre bir servet

Onun inadı ve kaprisi yüzünden bütün hafta sonumuz rezil oldu ben anneannede onun yüzünü görmemek için kaçtım oraya şimdide küsüz bu böyle sürecek konuşmayacağım aptalca bir kalem yüzünden o laflara maruz kalmamalıyım bu sefer bitirirse de bitirsin evlendiğimizden beri beni terk edip gitmekle tehdit etti ama artık sökmüyor Allah sonumu hayır etsin.

Esiniz o kalemi kullansaydı sizde gidip kendinize aynisindan alsaydiniz keşke ,esinizin sözleri çok ağır olmuş karşılıklı ozur dileyin bence

Ama sorun burda obje degilki. Yani konu kalem degil zaten, konu burda aslinda evlilikte iletisim ve saygi. Evet, kaleme deftere hasasiyet göstermek sacma olabilir ama atiyorum bu kim bilir cocuklugundan gelen birsey olabilir. Aile defter yada kalem almakta zorlanmis olabilir.

Her nasilsa iste, konu sahibi bu konularda hasas. Esi bunu biliyor ve buna ragmen tartisma cikartiyor. Hani orda farkli kalemi alabilirdi esi diyorum. Sonucta konu sahibi onu normal bir sekilde uyardi.

Aslında çok basit değil mi? "Sevgili eşim X ben seni çok seviyorum, seninle hayatımı bile paylaşıyorum ama ben böyle ufak tefek takıntıları olan bir insanım ve kalemimi benden başka kimse kullanmasın istiyorum"
Saçma bir istek olabilir. Ama mavi kalem yerine kırmızı kalemi kullanmak eşin yaşam kalitesini düşürmeyeceğine, evliliği ona zindan etmeyeceğine göre bence gayet görmezden gelinip ses çıkartılmayacak bir istek.
Olay zaten kalem falan değil. Kalem sadece buz dağının görünen yüzü.

Bekarım ama evliliklerde bile çiftler arasında bir sınır olması gerek diye düşüyorum.
Evlenince tek insan olmuyorsun ki sonuçta.
Biz olmak başka tek karakter gibi davranmak başka.
Adama o kadar yüz verirsen o da sana yaratık deme hakkını kendinde bulur ki hakettiğini alır yani benden.
Kadın çabaladıkça adam bir de kendini naza çekmiş enteresan.

konu sahibinin eski konularına bir göz atın.
adamı da kendini de kurtarmalı ama yapmıyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…