- 16 Ocak 2021
- 4.261
- 7.683
- 108
- 30
- Konu Sahibi hayalpirist
-
Çocuğunuz gayet büyükmüş ben de küçük de kreşe vermeye çekiniyorsunuz zannettim. Sabah sizinle okula gidecek çıkışta da etüt merkezine gidecek. Etüt merkezleri servisle alıyor zaten çocukları okuldan. Sizinn karar alacağjnız hiçbir durumunuz yokmuş ki klasik çalışan anne ayarlamaları lazım o kadar8 yaşında 3. Sınıfa gidiyor
düzgün bir kreşe verin hem bu yaşlarda öğrenmeye başlar baba olarak oda elini biraz cebine atsın çeyiz sandığıyla getırmediniz sonuçta.
Çocuğunuz gayet büyükmüş ben de küçük de kreşe vermeye çekiniyorsunuz zannettim. Sabah sizinle okula gidecek çıkışta da etüt merkezine gidecek. Etüt merkezleri servisle alıyor zaten çocukları okuldan. Sizinn karar alacağjnız hiçbir durumunuz yokmuş ki klasik çalışan anne ayarlamaları lazım o kadar
Okulunuzdan mutlaka gidenler vardır onlara sorabilirsiniz. Ben de küçükken anneme eziyet ederdim beni al akşam saatlerine kadar durmak istemiyorum diye iyi ki dinlememiş annem harika bir hayat sundu bizez. biraz kulaklarımızı çocukların hassasiyetine kapatmamız lazım. Şu an arkama dönüp baktığımda ne kadar doğru yapmış diyorum. Siz de kızınızın geleceğini düşünüp işe devam edin derimBenim kızım da 7 yaşında, okuldan sonra illa sen al diye olay çıkardığı için çıkmıştım işimden.
Etüt merkezini nasıl ayarlıyoruz? Benim de ihtiyacım olabilir.
Not : Babasından ayrıldım.
Okulunuzdan mutlaka gidenler vardır onlara sorabilirsiniz. Ben de küçükken anneme eziyet ederdim beni al akşam saatlerine kadar durmak istemiyorum diye iyi ki dinlememiş annem harika bir hayat sundu bizez. biraz kulaklarımızı çocukların hassasiyetine kapatmamız lazım. Şu an arkama dönüp baktığımda ne kadar doğru yapmış diyorum. Siz de kızınızın geleceğini düşünüp işe devam edin derim
Yaşadığım yerde bu imkanlar yok köy okulu sonuçta farklı bir yere yerleşip çalışmaya başlasamda bu dengeyi tutturmam biraz zaman alacak gibi mesajınız bana ışık oldu bahsettiğiniz şeyleri araştıracağım teşekkür ederimÇocuğunuz gayet büyükmüş ben de küçük de kreşe vermeye çekiniyorsunuz zannettim. Sabah sizinle okula gidecek çıkışta da etüt merkezine gidecek. Etüt merkezleri servisle alıyor zaten çocukları okuldan. Sizinn karar alacağjnız hiçbir durumunuz yokmuş ki klasik çalışan anne ayarlamaları lazım o kadar
Aynen zaten evde tek duracak yaşta değil bence de en köyü ihtimal ingilizce kursu, spor kursu vs bulun evde durmasındansa kurslarda olması daha iyiBen hiç denk gelmedim gerçekten. Sadece servisler gidip geliyor, benim kızıma komşum bakıyordu, orada rahat edemedi. Ben dönene kadar evde kalmak istiyor ama ben bırakmak istemiyorum. Yaşı daha çok küçük, bir şey olur diye korkuyorum. Belki okul müdürüne danışmalıyım.
Bizim boşanmamız çok olaylı oldu, kavgalar, gürültüler, polis merkezleri filan
Ayrıca evinden mahallesinden ailesinden ayrıldı çocuk. Ben zaten ilk başlarda hyrbrid çalışıyordum, ona alışmıştı, okula da yeni başlayınca tam zamanlı işe gidince zor geldi.
Şimdi evden çalışabileceğim işlere bakıyorum, olursa evde çalışacağım zaten olmazsa tam zamanlı işlere devam. Benim iş bulmam zor olmuyor zaten, Allah'a şükür, dil yol bilirim, deneyimli bir profesyonelimdir.
Ben merkezde çalışmaya gidiyorsunuz diye düşündüm. Yine de bir bakın seçeneklerinize ama nolur babaya vermeyinYaşadığım yerde bu imkanlar yok köy okulu sonuçta farklı bir yere yerleşip çalışmaya başlasamda bu dengeyi tutturmam biraz zaman alacak gibi mesajınız bana ışık oldu bahsettiğiniz şeyleri araştıracağım teşekkür ederim
İnanın vermek hiç istemiyorum şartlar çok zorluyorBen merkezde çalışmaya gidiyorsunuz diye düşündüm. Yine de bir bakın seçeneklerinize ama nolur babaya vermeyin
Aynen zaten evde tek duracak yaşta değil bence de en köyü ihtimal ingilizce kursu, spor kursu vs bulun evde durmasındansa kurslarda olması daha iyi
İnanın vermek hiç istemiyorum şartlar çok zorluyor
Gitmek hiç istemiyor .Hiç güzel bir seçenek değil ama, kızınla konuşsan mesela,
haftasonları alsan onu? nasıl olur? Biraz daha büyüyünce düzenin oturunca geri alırsın?
ama asla velayetini verme.
Gitmek hiç istemiyor .
Bu durumu bende yaşıyorum sık sık gitmek istiyor istediklerini alıyorlar diye ama kalmak istemiyor benim alamadıklarını o alıyor bu durum çocuğun hoşuna gidiyorOy kıyamam ben ona.
Benimki de haftasonu babasına gitti, adam beş kuruş nafaka vermiyor ama çocuğu orda burda gezdirip gözünü boyuyor.
kızımda anne ben babamda kalmak istiyorum orada çok egleniyorum demeye başladı ve dün akşam dönüşte agladı.
ben de çok üzüldüm ama şimdilik anlatamıyorum durumu ona. yapacak birşey yok gibi.
Olsun en azından görüyor vakit geçiriyor gözünü boyaması bile güzel inan o kadar çok hiç görmeyen var ki.. o açıdan bakOy kıyamam ben ona.
Benimki de haftasonu babasına gitti, adam beş kuruş nafaka vermiyor ama çocuğu orda burda gezdirip gözünü boyuyor.
kızımda anne ben babamda kalmak istiyorum orada çok egleniyorum demeye başladı ve dün akşam dönüşte agladı.
ben de çok üzüldüm ama şimdilik anlatamıyorum durumu ona. yapacak birşey yok gibi.
Ya azıcık durumları düzeltsem ben kızıma daha güzel şeyler yaşatırdım da işte. boşanınca epey zorluklara katlanmak zorunda kaldım ve eski eşim bundan acayip memnun.Bu durumu bende yaşıyorum sık sık gitmek istiyor istediklerini alıyorlar diye ama kalmak istemiyor benim alamadıklarını o alıyor bu durum çocuğun hoşuna gidiyor
Olsun en azından görüyor vakit geçiriyor gözünü boyaması bile güzel inan o kadar çok hiç görmeyen var ki.. o açıdan bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?