Bir karar almam lazım fikirlerinize ihtiyacım var

hayalpirist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
162
102
53
30
Öncelikle merhaba konuyu uzatıp değerli vaktinizde almak istemiyorum lakin fikirleriniz benim için çok önemli yaşadıklarımı yaşamış nice kadın vardır ve onların deneyimlerine talibim. Yaklaşık 4,5 senedir eşimden ayrıyım resmi olarak da bitti. Bu süreçte kızım benimle kaldı ve çok zor zamanlar geçirdik köyde kaldık maddi anlamda çok zorlandık manevi olarak da . Bir yandan üniversite okudum kendimi geliştirmek istedim bu süreçte çalışamadım kızım küçük dedim bakacak kimse yok dedim . Lakin artık bir şeyler yapmam çalışmam gerekiyor kızıma bakacak ailem tarafımdan kimsem yok annemi kaybettim kalan aile üyerimin tamamı çalışıyor. Babasına vermek istemiyorum bakmıyor zaten öylesine alıyor annesine götürüyor yetmezmiş gibi şuanda beraber olduğu insanla kızımı almaya gelip gidiyor . Muhtemelen yaşadığım durumu göstermek için hal böyle olunca kızımı onlara verme konusunda ikilemde kalıyorum . Çevrem sen annesiysen oda babası baksın diyorlar (nenesi bakıyor) . Üzülüyorum bırakmak istemiyorum ama başka çaremde yok fikirleriniz deneyimleriniz benim için çok kıymetli . Sizlerle paylaşmak istedim. Cevapların her biri için teşekkür ederim
Kızım 8 yaşında bu arada bunu belirtmemişim kusura bakmayın

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba konuyu uzatıp değerli vaktinizde almak istemiyorum lakin fikirleriniz benim için çok önemli yaşadıklarımı yaşamış nice kadın vardır ve onların deneyimlerine talibim. Yaklaşık 4,5 senedir eşimden ayrıyım resmi olarak da bitti. Bu süreçte kızım benimle kaldı ve çok zor zamanlar geçirdik köyde kaldık maddi anlamda çok zorlandık manevi olarak da . Bir yandan üniversite okudum kendimi geliştirmek istedim bu süreçte çalışamadım kızım küçük dedim bakacak kimse yok dedim . Lakin artık bir şeyler yapmam çalışmam gerekiyor kızıma bakacak ailem tarafımdan kimsem yok annemi kaybettim kalan aile üyerimin tamamı çalışıyor. Babasına vermek istemiyorum bakmıyor zaten öylesine alıyor annesine götürüyor yetmezmiş gibi şuanda beraber olduğu insanla kızımı almaya gelip gidiyor . Muhtemelen yaşadığım durumu göstermek için hal böyle olunca kızımı onlara verme konusunda ikilemde kalıyorum . Çevrem sen annesiysen oda babası baksın diyorlar (nenesi bakıyor) . Üzülüyorum bırakmak istemiyorum ama başka çaremde yok fikirleriniz deneyimleriniz benim için çok kıymetli . Sizlerle paylaşmak istedim. Cevapların her biri için teşekkür ederim
Koyede kaliyorum demissin ordan bakacak komsu vs yokmu,calisinca bu isi ucrete bindirirsiniz en azindan daha az miktar alir bu kisi

Kimsenin annesi bakmıyor ki yeğenlerimi bir buçuk yaşında kreşe verdik kaldı ki sizinki gayet büyük. işe giderken bırakacaksınız iş çıkışı da alacaksınız sonuçta babasına verseniz ne değişecek bu sefer de o kreşe verecek. Siz kreş parasını ödetmeye bakın nafaka artırım davası ile.

cocugunuzu vermeyin kimse anne kokusu etmez açsanız da toksanız da beraber.. anne yoksa kimse yok.. lütfen ne olursa olsun vermeyin evlat hep size muhtaç 30 yaşındayım annemde annem derim 🙏🏻🙏🏻 benim annem babam boşandı ben küçükken babam bana bakamayacak biriydi sırf annemi rahatsız etmek için beni kaçıracağını söylemiş blöf yani annemle ikimiz çok ağladık çok üzüldük korktuk şimdi düşünüyorum zaten alamazdı annemiz olmak cok korkuttu beni yapmayın lütfen bırakmayın yavrunuzu baba kim ki anneciğinin yanında 😔😔

cocugunuzu vermeyin kimse anne kokusu etmez açsanız da toksanız da beraber.. anne yoksa kimse yok.. lütfen ne olursa olsun vermeyin evlat hep size muhtaç 30 yaşındayım annemde annem derim 🙏🏻🙏🏻 benim annem babam boşandı ben küçükken babam bana bakamayacak biriydi sırf annemi rahatsız etmek için beni kaçıracağını söylemiş blöf yani annemle ikimiz çok ağladık çok üzüldük korktuk şimdi düşünüyorum zaten alamazdı annemiz olmak cok korkuttu beni yapmayın lütfen bırakmayın yavrunuzu baba kim ki anneciğinin yanında 😔😔
😞😞gözlerim dolu dolu okudum annesizliği bilirim bu yaşta hala arıyorum annemi 😔

😞😞gözlerim dolu dolu okudum annesizliği bilirim bu yaşta hala arıyorum annemi 😔
Belliki çok iyi bir annesiniz ve çıkış yolları arıyorsunuz ne olursa olsun aç kalsanız bile emin olun yavrunuz yanınızda olursa açlıkta bile anne kokusu doyurur.. 🙏🏻🙏🏻 umarım bir parça da olsa destek olabilmişimdir Allah yardımcınız olsun inşallah

Belliki çok iyi bir annesiniz ve çıkış yolları arıyorsunuz ne olursa olsun aç kalsanız bile emin olun yavrunuz yanınızda olursa açlıkta bile anne kokusu doyurur.. 🙏🏻🙏🏻 umarım bir parça da olsa destek olabilmişimdir Allah yardımcınız olsun inşallah
Allah razı olsun düşünceleriniz için çaresizliğimi anlatamıyorum biliyorım benden de zor durumda olan insanlar var ama bir çıkmazın içindeyim kızım oradaki maddi rahatlığı gördükçe oraya daha çok kayıyor ben onların sağladıklarını sağlayamıyorum 😔😔

Zaten çocuğunuz okuyormuş küçükte değil o kadar kendi kendine bile yetebilir bence beraber kalın kızınızı kimseye vermeyin okuldan dönünce siz gelene kadar kendi kendini idare etmesini öğretin şimdiki nesil çok fena eminim kendine kendine yetecek kapasitesi vardır.

Maalesef kimse yok

Olmazsa olmasın
Ben mi anlamadim

Sabah hep beraber çıkıyorsunuz
kızınız okula siz ise

Sonra kızınız eve donuyor (buraya biraz dikkat edersiniz servis mi yürüyerek mi evde tek kaldığında dikkat etmesi gerekenler vs vs )

Kızınızı verecek kadar ne var ortada anlamadim

Cocugunuz okula gitmiyor mu ? 8 yasinda. Cocugumu vermeyi, aklimin ucundan bile gecirmem. Bazi okullar calisan annelere ozel +2 saat daha cocugu okulda tutuyor. Calismaniza engel degil.

düzgün bir kreşe verin hem bu yaşlarda öğrenmeye başlar baba olarak oda elini biraz cebine atsın çeyiz sandığıyla getırmediniz sonuçta.

Back
X