Öncelikle merhaba konuyu uzatıp değerli vaktinizde almak istemiyorum lakin fikirleriniz benim için çok önemli yaşadıklarımı yaşamış nice kadın vardır ve onların deneyimlerine talibim. Yaklaşık 4,5 senedir eşimden ayrıyım resmi olarak da bitti. Bu süreçte kızım benimle kaldı ve çok zor zamanlar geçirdik köyde kaldık maddi anlamda çok zorlandık manevi olarak da . Bir yandan üniversite okudum kendimi geliştirmek istedim bu süreçte çalışamadım kızım küçük dedim bakacak kimse yok dedim . Lakin artık bir şeyler yapmam çalışmam gerekiyor kızıma bakacak ailem tarafımdan kimsem yok annemi kaybettim kalan aile üyerimin tamamı çalışıyor. Babasına vermek istemiyorum bakmıyor zaten öylesine alıyor annesine götürüyor yetmezmiş gibi şuanda beraber olduğu insanla kızımı almaya gelip gidiyor . Muhtemelen yaşadığım durumu göstermek için hal böyle olunca kızımı onlara verme konusunda ikilemde kalıyorum . Çevrem sen annesiysen oda babası baksın diyorlar (nenesi bakıyor) . Üzülüyorum bırakmak istemiyorum ama başka çaremde yok fikirleriniz deneyimleriniz benim için çok kıymetli . Sizlerle paylaşmak istedim. Cevapların her biri için teşekkür ederim
Kızım 8 yaşında bu arada bunu belirtmemişim kusura bakmayın