Bir karar vermeliyim aşk evliliğimi?Mantık evliliği mi?

Aski yakalamisken kacirma.. Herkeze nasip olmaz..
Beraber calisir beraber mal mulk sahibi olursunuz, hem oylesi daha tatli oluyor..
Aileni de ikna edebilirsin bence..
Çok tesekkur ederim yorumunuz icin peki mesafe sorun olmaz mi ben sevdigim insanla evlenirsem ailemden uzaklasmayida göze almis olurum ailem buna tepkili haklilar tanimadigim bir sehire yerlesmek zorluk olmaz mi?? Sevdigim insanla yasayacagim icin ona olan sevgimden dolayi bu konuda bir fikre varamiyorum evlendikten sonra pişman olursam mesafe sorun olursa benim icin ne yapmaliyimm

Bende sizin gibi dusunuyorum gercekten aradigini bulmak cok zor ben bulmusken kaybettmek istemedigim icin bu kadar aileme direniyorum.
Sevdigim insan isinde gucunde cok caliskan cslismayi seven sorumluluk sahibi bundan yana hic bir kuşkum yok beni tek kuşkulandiran ailemden uzaklasmam sevdigim insan elazigda yasiyor ben Mardinde cok uzak degil ama evlendikten sonra ailemden kopma durumu var cunku aileme cok ters bir sehir tanimazlar bilmezler evlendikten sonra ben ne kadar sik gidip gelirim sevdigim insanin maddi durumu cok iyi olmadigi icin sikinti yasamaktan korkuyorum.Ailem bana biz sana demistik derlerse cok uzulurum bu bizim evliligimize yansir

Aynı şehir içinde yaşayanlar bile ayda bir görüşüyor malesef.. Sen artık evlenip kendi aileni kuruyorsun, evinde mutlu huzurlu olduktan sonra bunları pek düşünmezsin gibi geliyor. Aileye anne babaya özlem olur tabiki ama ailesini bırakıp yurt dışına evlenenler ne yapsın hem sizin şehirler yakın

Beterin beteri var diyorsunuz haklisiniz.
Yorumlariniz icin cik tesekkur edrrm.Allah yardimcim olsun.insallah sevdigime kavusunca buraya mutlulugumu yazacagim ...

Beterin beteri var diyorsunuz haklisiniz.
Yorumlariniz icin cik tesekkur edrrm.Allah yardimcim olsun.insallah sevdigime kavusunca buraya mutlulugumu yazacagim ...
Bence önemli olan paradan önce karakter. Sevdiğiniz adam ayrıca iyi sadık dürüst bir insansa mutlu olursunuz ama bunlar yoksa artı maddi durum vur süre sonra acaba öbür taliplerimi degerlendirse miydim demene neden olur

Aradigim kiriterlerde ve karakterde yumusak huylu uysal edepli oturup kalmasini bilen biri Ondan yana hic bir kuskum yok sadık ve sahiplenen biri her evlilikte sorunlar cikar karsilikli sevgimizden dolayi ustesinden gelirim diye dusunuyorum yaniliyormuyum??Ama onu ben taniyor guveniyorum ailem tanimiyor guvenmiyor olurda tanidiktan sonra guven duygusunu asamazlarsa vazgecmek zorunda kalirsam
Kusursuz insan yok yeri gelicek benimde kusurlarim olucak yeri gelicek onunda.Onunla evli olursam bunlar bana dert olmaz.O olmazda baskasiyka evlenirsem o zaman görücü usulu evlilik yaparim buyuk ihtimalle gercekten itici gelir evlilik istegimi kaybederim.cok mu abartiyorum bilmiyorum

Yok hayır abartmiyorsun sonuçta aynı evi aynı yatağı paylasacaksin sevmediğin insanla daha doğrusu aklında biri varken başka biriyle evlenmek zor. Ben de yapamadım zengin taliplerim çokken sevdiğimle evlendim ama herkesi karşıma aldım ,zaman zaman bu kadar sıkıntıya değer miydi dediğim oluyor çünkü ikinci çocuğuma hamileyim mutluyum dediğim halde sözleriyle beni çok yipratiyorlar . Eşin de bu konuda üstüne gelirse çekilmez oluyor. Biliyorum eşim beni çok seviyor ben onu çok seviyorum ama maddiyat da önemli çevrenin baskısı da ben üstesinden gelebilirim diyorsan ki diyorsun evlen öyleyse. Şu an çok daha iyi bir hayatım altımda arabam belki bir kaç tane evim olabilirdi istediğim herşeye anında erisebilir üstelik milletin giptayla baktığı bir evliliğim bir hayatım olabilirdi ailemin baskısına maruz kalmaz çocuklarımı bırakıp çalışmak zorunda kalmazdim ama sever miydim bilmiyorum. Çok zor bir karar çok iyi düşün

Çok düşunüyorum ailem bir dedigimi iki etmez üzerime cok titrer ben onlarin gönlünü kırmak istemiyorum.Sevdigim insanla evlenirsem aileme uzak ve yanliz kalacagim.ailemde bunun icin tepkili.sevdigim insan hep hayatimda olacak ama ailem olamicak bunun hastaligidir,müsibetidir,dogumudur aileme hep hasret kalacagim yilda bir iki kere gidip gorebilirim ancak.Bu evliligimi etkiler mi??

Dayanabilirsen eşin de gidip gelmene veya onların gelmesini sorun etmezse etkilemez. Uzaktayken daha iyi aslında hasrete dayanabilirsen tabi

Tatlım saglıgın varsa en luks yasam senındır tamam ask karın dyurmuyr ama ınsan asık olmadgı adama katlanamaz evlılık sevgılıge benzemez bır hayat byınca egrısı dgrusu varlıgı darlıgı bı suru dıkenlı yol ınsanın gercekten sevmedgı ınsan gul olsa batar ama sevdgı dıken olsa gul gıbı kokar amman dıyım mantık evlılıgı yapma cunku heyecan bıtınce buralarda aglarsın esım ılgısız esım gnlumu almıyr esım bana hakaret edyr dıye

Dayanabilirsen eşin de gidip gelmene veya onların gelmesini sorun etmezse etkilemez. Uzaktayken daha iyi aslında hasrete dayanabilirsen tabi
Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.
Dayanabilicegime emin olamiyorum hasret konusunda dayaniksizim Ama sevdigim insan aileme damat degil erkek evlat olabilecek kisi arayip sorar benim hasret cekme konusunda yanimda olur.Ailemi ikna etmek cok zor olacak elimden geldikce savasacagim insallah aşk icin.

Cok haklisiniz bir omur aşksiz gecmez

Allah yardımcın olsun gönlünde olanı Hayır etsin inş

Olabildiğince mantık evliliğinin de parayla eş değer olmadığını anlatmaya çalışın. Oldu ki istediğiniz gibi biri çıkmadı sevdiğiniz, 2 ay dediniz yanlış hatırlamıyorsam kısa bir süre çünkü bence ama yine de bunu kendiniz yaşayıp görmelisiniz, kişiliğinizden anladığım kadarıyla para derseniz çok pişman olursunuz, şahsen ben sevmeden birinin yanında o niyetle duramıyorum bile çok sıkılıyorum kaçasım geliyor, seve seve ayrılmak çok saçma. İstememelerinin karakterle, zamanla ilgisi olsa "biz sana demiştik" lafını o zaman düşünün derim ama değil ve çok gereksiz çünkü sizin önemsediğiniz bir konu değil. Allah yardımcınız olsun.

Allah razi olsun.Evet para icin birine evet demek benim icin ailemin zoruyla yaptigim bir tercihi ömûr boyu sevgisiz tiksinerek yasamak sizin dediginiz gibi kacmak isteyecegim her defasinda.
Seve seve ayrilmak rabbim yasatmasin ama ikimiz icinde cok aci olacak ikimizde evlilik cagindayiz onun ailesi onun bir an once evlenmesini istiyor benim ailemde ayni sekilde biz daha acimizi yasayamadan baska talipleri degerlendirmek zorunda kalicaz hayat neden bu kadar acimasiz
Ailem bsna karsi"biz sana demistik lafini kullansalar umurumda bile olmaz ben mutlu olacagim icin.parayla mutlu olmam
Bir tek korkum var Ailemden uzaga gitmek zorunda kalacagim.Eger zorlanirsam bunu Aileme belli edemem cunku ailem beni bu konuda uyariyor olmaz gitme diyor.Asil o zaman biz sana demistik derlerse üzülürüm..

Bence direnin. Yani belki hayırlı belki de değil bu kişi ama konunun parayla uzaklıkla alakası yok, elle tutulur tek şey kısa süredir birbirinizi tanımanız şuan. Evli değilim ama çevremden biliyorum sonuçta evlenmek böyle bir şey, çok insan var uzak illere gelin giden, burada en önemli faktör eş, iyi olmalı. Hiç mi kendi ilinizde kalma şansınız yok, sevdiğinizin işi mi orada? Çünkü bu sitede gördüğüm kadarıyla kv ye ne kadar yakın o kadar kötü oluyor

Evet isi ailesi orada benim ailem şart kostu temelli gelip bizim yasadigimiz sehirde yasasin dediler onun ailesi izin vermedi gelebilecek durumuda yok ya ben giderim yada derencim sonunda kavusamassam acimi kalbime gömerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…