Bir kararsız ben

Kac zamandir ailendesin dort ay gibi bir sure olduysa hakkinda bosanma davasi acip hakli cikabilir eger olmuyorsa ac davayi kurtul adam seni resmen kole gibi kullaniyor zorlami evlendi senle allah askina nu yükü kaldirma kendini curutme bu adamla
Sabah geldim anneme bilmiyorum ki suçlu suçsuzdan ziyada kurtulma isteği bu

mahkeme 1sene dolmayan evlikte boşanmaya izin vermiyor ama tehdit ettiği uzaklaştırma kararı çıkar neyi varsa al:KK17:

Son düzenleme:
Son durumu bildirmek istedim. Eşim çok özür diledi çok fazla rica etti. Ve yeminler etti bi daha yapmayacağına dair zaten ailemede dedim son şans diye ve bilmiyorum onsuz olamayacağımı hissettim içimde bitmeyen şeyler var umarım bu bizim için bir dönüm noktası olacak hepinizin yorumları çok değerliydi teşekkür ederim kızlar

Sizi saçınızdan tutup evin içinde sürükleyen kişiye son bir şans mı veriyorsunuz?
Tüm sayfaları okudum kararlılığınızı takdir ettim, kurtulmak istiyorum yazmıştınız.
Umarım mutlu olursunuz ve "keşke" diye bir konu açmazsınız.

Eşinin yaptıklarına ragmenonsuz olamayacagimi hissettim diyen kadına ne yapılsa az. Ağzını burnunu kırdığı gün açarsin bi konu burada yazıklar olsun böyle ezik Gurursuz kadinlara

Back
X