Arkadaşlar 1 saat evvel bir kargo aldım. İnternetten alışveriş yapmıştım kargocu gelince hemen parasını teslim ettim sonradan kargoyu açmak aklıma geldi... kargocuya da o anda parasını ödemiş bulundum.. o para üstü getirirken ben hemen kargomu açıp aldığım ürünü denedim ve bana olmadı . Bunun üzerine aldığım firmayı aradım kargocuya ürünü geri vermemi hatalarını hemen telafi edeceklerini söylediler. Ben bunu kargocuya söyledim hemen birilerini aradı ve şimdi arkadaş yukarı gelecek dedi fakat gelen giden olmadı aşşağıya bir indim ki kaçmışlar resmen. Kargo firmasını aradım göya hala geri dönüş yapacaklar..Sizce ne yapmam lazım bu durumda...
SİZ SİZ OLUN SAKIN ÜRÜNÜ AÇIP BAKMADAN PARASINI ÖDEMEYİN
tekrar ara en olmadı şubelerine git şikayetini de belirtirsin canım bu kargolar hep böyle zaten bir tane düzgününü görmedimArkadaşlar 1 saat evvel bir kargo aldım. İnternetten alışveriş yapmıştım kargocu gelince hemen parasını teslim ettim sonradan kargoyu açmak aklıma geldi... kargocuya da o anda parasını ödemiş bulundum.. o para üstü getirirken ben hemen kargomu açıp aldığım ürünü denedim ve bana olmadı . Bunun üzerine aldığım firmayı aradım kargocuya ürünü geri vermemi hatalarını hemen telafi edeceklerini söylediler. Ben bunu kargocuya söyledim hemen birilerini aradı ve şimdi arkadaş yukarı gelecek dedi fakat gelen giden olmadı aşşağıya bir indim ki kaçmışlar resmen. Kargo firmasını aradım göya hala geri dönüş yapacaklar..Sizce ne yapmam lazım bu durumda...
Öğleden sonra bi daha ara bence.
Yoğun çalıştıkları için gelememişlerdir.
Bende böyle bi sorun yaşamıştım. Kargocular akşam üstü gelmişlerdi.
Tek biz değilizki. Onlarca müşterileri var canım.
Şubedeki kişi arıyana kadar bence onlar ordan ayrılmışlardırda. Beklememişlerdir.ama aşağıdaymış zaten arkadaşı akşam geliriz demeleri daha mantıklı değil mi, o zaman
Alıcı ödemeli olarak tekrar kargola, aldığın kişiye.
İnternetten giyim üzerine hiç bişey almam, ben de çok yaşadım, denemeden almam.
Şubedeki kişi arıyana kadar bence onlar ordan ayrılmışlardırda. Beklememişlerdir.
Kargocu degilim ben. taşlarsınız falan
tekrar ara en olmadı şubelerine git şikayetini de belirtirsin canım bu kargolar hep böyle zaten bir tane düzgününü görmedim
Öğleden sonra bi daha ara bence.
Yoğun çalıştıkları için gelememişlerdir.
Bende böyle bi sorun yaşamıştım. Kargocular akşam üstü gelmişlerdi.
Tek biz değilizki. Onlarca müşterileri var canım.
aradım ikisini de ikiside farklı farklı konuşuyor..senin de kocan gidip elini öptürsün ..
beni de hiç evde bulamazlar, gelmeden anlıyorlarmış ne hikmetse
o şubeyi mi aradın, müşteri hizmetlerini mi?
Alıcı ödemeli olarak tekrar kargola, aldığın kişiye.
İnternetten giyim üzerine hiç bişey almam, ben de çok yaşadım, denemeden almam.
evet kargoyu getiren adam söyledi bana şimdi arkadaş yardımcı olacak diye..kız parayı getiren kargocu dememiş mi aşağıdaki arkadaş gelcek diye
ben mi anlayamadım acaba
bilemiyorum yağni
parayı getiren olsa. kaj ona zaten verirdiki. denemiş olurdukız parayı getiren kargocu dememiş mi aşağıdaki arkadaş gelcek diye
ben mi anlayamadım acaba
bilemiyorum yağni
hayır canım parayı getiren adam dedi bana bekleyin gelicez hemen diye . Arabadan arkadaşını seslemeye gitti bende o an bir açıp bakayım dedim salaklık yaptım anlıcan hemen gelir gelmez açmadımparayı getiren olsa. kaj ona zaten verirdiki. denemiş olurdu
Haaaa. isimlerini al şikayet et. müdürlüklerini ara.evet ama adam aşşağodaydı 2 saniye beklemeden basmış gitmiş nasıl bir şeydir bu ya..
evet kargoyu getiren adam söyledi bana şimdi arkadaş yardımcı olacak diye..
parayı getiren olsa. kaj ona zaten verirdiki. denemiş olurdu
aradım çok ilgisizler ama telefona dahi bakmıyorlar şuan.Haaaa. isimlerini al şikayet et. müdürlüklerini ara.
ya o bendede var bazen.hayır canım parayı getiren adam dedi bana bekleyin gelicez hemen diye . Arabadan arkadaşını seslemeye gitti bende o an bir açıp bakayım dedim salaklık yaptım anlıcan hemen gelir gelmez açmadım
iyi de yani, bu durumda gönderen suçlu, kargo firması değil ki... sizin muhatabınız gönderendir. eksik/kusurlu gönderen sonuçta gönderici... ayrıca kargo aldığınızda imza atmadan ve ödeme yapmadan, kargo teslim edilmez size. kargolar aracıdır. siz gönderenle mutahap olacaksınız. he eğer çağırdığınız halde gelmiyor ve telefonlarına ulaşamıyosanız o ayrı.Arkadaşlar 1 saat evvel bir kargo aldım. İnternetten alışveriş yapmıştım kargocu gelince hemen parasını teslim ettim sonradan kargoyu açmak aklıma geldi... kargocuya da o anda parasını ödemiş bulundum.. o para üstü getirirken ben hemen kargomu açıp aldığım ürünü denedim ve bana olmadı . Bunun üzerine aldığım firmayı aradım kargocuya ürünü geri vermemi hatalarını hemen telafi edeceklerini söylediler. Ben bunu kargocuya söyledim hemen birilerini aradı ve şimdi arkadaş yukarı gelecek dedi fakat gelen giden olmadı aşşağıya bir indim ki kaçmışlar resmen. Kargo firmasını aradım göya hala geri dönüş yapacaklar..Sizce ne yapmam lazım bu durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?