Bir kargocu sorunu da benden...

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.251
398
Arkadaşlar 1 saat evvel bir kargo aldım. İnternetten alışveriş yapmıştım kargocu gelince hemen parasını teslim ettim sonradan kargoyu açmak aklıma geldi... kargocuya da o anda parasını ödemiş bulundum.. o para üstü getirirken ben hemen kargomu açıp aldığım ürünü denedim ve bana olmadı . Bunun üzerine aldığım firmayı aradım kargocuya ürünü geri vermemi hatalarını hemen telafi edeceklerini söylediler. Ben bunu kargocuya söyledim hemen birilerini aradı ve şimdi arkadaş yukarı gelecek dedi fakat gelen giden olmadı aşşağıya bir indim ki kaçmışlar resmen. Kargo firmasını aradım göya hala geri dönüş yapacaklar..Sizce ne yapmam lazım bu durumda...
SİZ SİZ OLUN SAKIN ÜRÜNÜ AÇIP BAKMADAN PARASINI ÖDEMEYİN

ben de internetten ürün aldım. parasını ödedikten sonra ürünü denedim olmadı. firmayı aradım ertesi günü gelip aldılar. ek hiç bir ücret ödemeden ürünü değiştirip yenisini getirdiler. ama haklısınız yine de ürünü açmadan parasını ödememek gerekir. ben boş bulundum ama neyse ki bir sorun yaşamadım.

tekrar ara en olmadı şubelerine git şikayetini de belirtirsin canım bu kargolar hep böyle zaten bir tane düzgününü görmedim

Öğleden sonra bi daha ara bence.
Yoğun çalıştıkları için gelememişlerdir.

Bende böyle bi sorun yaşamıştım. Kargocular akşam üstü gelmişlerdi.
Tek biz değilizki. Onlarca müşterileri var canım.

senin de kocan gidip elini öptürsün ..

beni de hiç evde bulamazlar, gelmeden anlıyorlarmış ne hikmetse

o şubeyi mi aradın, müşteri hizmetlerini mi?

ama aşağıdaymış zaten arkadaşı akşam geliriz demeleri daha mantıklı değil mi, o zaman

Alıcı ödemeli olarak tekrar kargola, aldığın kişiye.
İnternetten giyim üzerine hiç bişey almam, ben de çok yaşadım, denemeden almam.

ama internetteki de hoş oluyor işte bazen insan şeytana uyuyor : D

ama bakıyorum instagramda bazıları değişim ve iade yapmıyor

para da eft ya da havale

bence bu kadar da olmamalı

tekrar ara en olmadı şubelerine git şikayetini de belirtirsin canım bu kargolar hep böyle zaten bir tane düzgününü görmedim

ARADIM CANIM. KENDİ ANLAŞMALI kargoyla yolladım şuan ...ödemeli olarak ilk kez yaşadım bu durumu..

evet ama adam aşşağodaydı 2 saniye beklemeden basmış gitmiş nasıl bir şeydir bu ya..
senin de kocan gidip elini öptürsün ..

beni de hiç evde bulamazlar, gelmeden anlıyorlarmış ne hikmetse

o şubeyi mi aradın, müşteri hizmetlerini mi?
aradım ikisini de ikiside farklı farklı konuşuyor..

hep alışveriş yaptığım bir yerdi. ilk kez böyle bir sorun yaşadım..

parayı getiren olsa. kaj ona zaten verirdiki. denemiş olurdu
hayır canım parayı getiren adam dedi bana bekleyin gelicez hemen diye . Arabadan arkadaşını seslemeye gitti bende o an bir açıp bakayım dedim salaklık yaptım anlıcan hemen gelir gelmez açmadım

hayır canım parayı getiren adam dedi bana bekleyin gelicez hemen diye . Arabadan arkadaşını seslemeye gitti bende o an bir açıp bakayım dedim salaklık yaptım anlıcan hemen gelir gelmez açmadım
ya o bendede var bazen.
açamıyosun o an işin oluyor vs.

gecen yıl evidea dan ürün aldım. ürünüm eksik geldi.
2hafta inlettim ortalıgı. kalpli silikon muffin için. oda 1tane idi eksik olan

iyi de yani, bu durumda gönderen suçlu, kargo firması değil ki... sizin muhatabınız gönderendir. eksik/kusurlu gönderen sonuçta gönderici... ayrıca kargo aldığınızda imza atmadan ve ödeme yapmadan, kargo teslim edilmez size. kargolar aracıdır. siz gönderenle mutahap olacaksınız. he eğer çağırdığınız halde gelmiyor ve telefonlarına ulaşamıyosanız o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…