• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kargocu sorunu da benden...

kargo şirketlerinin durumu şubeye göre değişiyor bazıları çok ilgileniyorlar

bazıları resmen göz göre göre yalanın dibine vuruyor

ama en iyisinden bile çok yalan duydum, onları öyle kabul ediyorum artık :D

iyi de yani, bu durumda gönderen suçlu, kargo firması değil ki... sizin muhatabınız gönderendir. eksik/kusurlu gönderen sonuçta gönderici... ayrıca kargo aldığınızda imza atmadan ve ödeme yapmadan, kargo teslim edilmez size. kargolar aracıdır. siz gönderenle mutahap olacaksınız. he eğer çağırdığınız halde gelmiyor ve telefonlarına ulaşamıyosanız o ayrı.

iyi de yani, bu durumda gönderen suçlu kargocu değil ki... sizin muhatabınız gönderendir. ayrıca kargo aldığınızda imza atmadan ve ödeme yapmadan, kargo teslim edilmez size. kargolar aracıdır. siz gönderenle mutahap olacaksınız.
gönderen kişiyi anında aradım kargocunun yanında oda zaten hep bu şirketle iş yapıyor yani tanıyorlar beyfendi de hemen karşı ödemeli olarak yollayın halledelim dedi bunuda kargocu çocuk duydu. Ayrıca imza vs atmadım ben kağıtlarda duruyor masamda..bu arada aradığım halde gelmiyorlar... hatta telefonu açmıyorlar

kargo şirketlerinin durumu şubeye göre değişiyor bazıları çok ilgileniyorlar

bazıları resmen göz göre göre yalanın dibine vuruyor

ama en iyisinden bile çok yalan duydum, onları öyle kabul ediyorum artık :D

kesinlikle senle aynı düşünüyorum . Şuan kargoyu iş yerimden teslim alıyorum ve sanayi bölgesi yani takmıyorlar öyle diyim ben sana..

Şikayetvar a yaz canım orası hukuken takip ediliyor nede olsa mutlaka bir dönüşü olur yardımcı olunur.. ;)

Hiç biri ücreti ödemeden açmanı kabul etmiyor canım elime günde onlarca kargo geliyor hep aynı yani

parasını vermeden açamıyorsunuz maalesef ama ne saçma kuryeyi ilgilendiren bişey yokki karşı taraf ödemeli göndericekler topu topu

Back
X