- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi insomnia41
-
Bilemedim ya açıkçası tavrını sevmedim sadece ben değil diğer oğlu,eşim ve kp.kutlamamış ama sadece bize söyleniyo.Kutlayasım varsa bile kaçtı bi de şimdiye kadar annesinin doğum gününü hiç kutlamadı ki eşim, o yüzden de bilmiyodum doğum gününü. Bir de "ben bilmiyodum,oğlun da unuttu ama eşin unutmamalıydı ona söylen" diye de çıkıverdi ağzımdan
Başlık yanlış gelin vakkası derken? Gerçi Türkçe'de vakka diye bir kelime yok ama neyseBaşlık yanlış gelin Vakkası.
kadın söykediğine söylendiğine pişman olmuştur baya bi terslemişsiniz gönlünü alın bence çok üzülmüştürBilemedim ya açıkçası tavrını sevmedim sadece ben değil diğer oğlu,eşim ve kp.kutlamamış ama sadece bize söyleniyo.Kutlayasım varsa bile kaçtı bi de şimdiye kadar annesinin doğum gününü hiç kutlamadı ki eşim, o yüzden de bilmiyodum doğum gününü. Bir de "ben bilmiyodum,oğlun da unuttu ama eşin unutmamalıydı ona söylen" diye de çıkıverdi ağzımdan
O senin doğum gününü kutlarmıKayınvalidem aradı az önce..Sitem üstüne sitem.Doğum günüymüş kutlamamışız, vay efendim niye kutlamamışmışız.Unutulurmuymuş annenin doğum günü.Ben de boşveerr yaşlandığını mı kutluyosun,takılma bunlara diye gülerek geçiştirdim. Kayınvalidemin doğum gününü bilmiyorum ki kutlayayım ve acaba ne zamam doğdu diye de merak etmedim hiç.
Kabalık mı yaptım acabaa??
Özellikle arayıp kutlamadı hiç.Bir kere sadece ortam gelişmişti;doğum günümdeyken onlardaydık,eşim pasta almıştı öyle kutlamıştı.O senin doğum gününü kutlarmı
İnsanlar yaslandikca cocuklasir. Hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak. Bi cocugun dogum gununu kutladiginizi ve ne kadar sevindigini dusunun. Yasli insanlarda o konumda. Ama sadece size mal etmemek lazim bu olayi. Kv digerlerini arayip soylenmis mi?
O zaman haklısın. Senin doğumgününü kuylamıorsa sen neden kutlayacaksın. Benimkide aynısı en son esimi anasının doğumgününe tek yolladım. Doğumgünü bu bayram degilki hep küçük gitmek kutlamak zorunda olsun. O seni unutmaz ise sende onu unutmamalısınÖzellikle arayıp kutlamadı hiç.Bir kere sadece ortam gelişmişti;doğum günümdeyken onlardaydık,eşim pasta almıştı öyle kutlamıştı.
Aranizdaki sorunlari bilmiyorum ama kayinvalidenizin dogumgununu kutlayarak ne kaybedersiniz ki?
Başlık yanlış gelin vakkası derken? Gerçi Türkçe'de vakka diye bir kelime yok ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?