- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
Off of suan o kadar cok sey soylemek isterdim ki ama sana degil kaynanan olacak o kadina..Anlatacak cok sey var ama soyle soyleyim Kaynanam oğlunun benimle evlenmesini istemedi.kendi istediği biri olsun istiyordu.neyse bu yönetici gibi zaten dugun dernek işlerinde hiç kayinpederimin sesi cikmadi.hep kayinvalidem yonetti.bize ne alınacak ne edilecek diye sormadilar bile.nisanda dugunde hep surati asıktı.bütün evin esyasini esim kredi çekip aldı .beyaz eşyaları ve mutfak esyasini biz aldık. Kayinvalidem sadece bilezik aldı okadar.bide iki hali ve evindeki kendi halilarindan verdi. Dugun paralarını da bize vermedi. Esim 2 yildir calismasina ragmen birikim yapamadi ailesine gonderiyordu.krediyle dugun yaptk.Ilk gun eve gittigimzde cebimizde 5 kuruş paramız yoktu. esimde bana bilezikleri satip harcayalim dedi.Bende kızdım zorla 3-5 altın aldı annesinden.anca maaşa kadar yemeye yetti.maddi durumdan balayını iptal ettik bu yılda biyere gidemedik hala borcumuz var.bileziklerde bi sekilde satilip harcandi mecbur kaldigimiz yerde.okadar skılıyorumki maddi sknti çektikçe o kadın aklıma geliyor.ettiği laflarda cabası. Bi kere teyzesinin yanında başkasının üstünden bana laflar edio.bana dioki seni oğlum almasaydi kimse almazdı dio.hic birşey de yapmiorm bu laflarına karşılık bile vermiorm.kendi kizina baski yapmiyor onun kiligina kiyafetine karismiyor benmkine laf ediyor.esimin bana baski yapmasini istiyor.esimde bi kere bu hataya dustu buyuzden surekli kavga edioruz. zaten suan gurbetteyiz gidecek bi yer yok skntidan birbirimizi yiyoruz.hem maddiyat hem bu sıkntilar bizi mafediyr. Birde diyorki en son gittigimzde Ben kilo verdim bana diyoki evlilik zayiflatti seni .evlilikmi guzel bekarlikmi guzel diye soruyo.ne demek istiyosa.daha bir suru laf soyledi.soyledigi laflari eşime söyledim uyardı.artik pek fazla laf etmiyor ama ben bi kere sinir oldum hala kinliyim sizce abartiyormuyum.ayrıca suan issizim bulunduğum şehirde iş imkanida yok .herşey üstüste geldi gibi çok şanssız hissediyorum kendimi
Al birini vur otekine ya neden kaynanalar boyle ya..Sana tek diyecegim ne olursa olsun kendini ezdirme ve muhattap olma oyle insanla huzurun kacar..