Henüz hiç birşey yaşanmadı daha yolun çok başındayım ve bir hata yapmadan önce sizlerden tavsiye almak istiyorum bundan yaklaşık bir sene önce çok ağır bir olay yaşadım ve artık üzülmek istemiyorum karşıma Xin çıkmasıyla hızla iyileşmeye başladığımı farkettim üstelik oda olanlardan payını almış benden daha beter bir şekilde atlatmaya çalışıyordu aynı olaydan farklı acılar düşmüştü payımıza belkide buydu bizi yakınlaştıran . Yaşadıklarıma rağmen tekrar sevmeyi denedim . Aslında onunla gayet iyi anlaşıyoruz karakter fıtrat olarak birbirimize çok uygunuz ama O küçüklükten beri kaliteli bir eğitim için il dışı yurt dışı yapmış sonra bir trafik kazası geçirmiş ve bu olaydan sonra ailesinden uzak kalmak istemiyor evlensem dahi aynı evde yada aynı apartmanda olucak bir apartman öteye dahi gitmem dedi . Gönlüm kaydığı için yada ne biliym tekrar bır yıkım yaşamamak için belkide onu kaybetmek istemedim , istemeye istemeyede olsa tamam dedim . Çünkü bana tercihini yap ailemden ayıracak bir evliliğe şimdiden hayır diyorum dedi . Bugün bir yakınlarıyla görüştüm yıllardır onları çok yakından tanıyor bu konu açıldı sen ne dersin dedim Evsa zaten ağır bir olay yaşadın öyüzden sana ayrıl yada ayrılma asla demem ne yapacaksan kendin karar ver ama Xin annesi herşeye müdahale eder köyde yetişmiş bir kadın ( asla aşşağılamak için demiyorum yanlış anlaşılmasın hepimiz köylüyüz ) kızı 29 yaşında tek başına çarşıya salmaz beş dakika gecikse dünyanın lafını eder Yemeğini yapmana evine çocuk yetiştirmene herşeyine müdahale edecektir . Sen evde eşin için süslensen bu bile onlara anormal gelicektir yetiştirilme aile tarzlarınız çok farklı dedi . Şimdi bu konuştuğum insan gerçekten gözlemlerine çok güvendiğim bir ortak yakınımız öyüzden fikri benim için çok önemliydi . Ben onun bahsettiği şeyleri kaldırabilicek yapıda değilim tek başına dışarı çıkma dese sinirden ne yaparım bilmiyorum yada yemeğime evime çocuğumu yetiştirmeme karışsa bunu kaldıramam aşırı özgürlükçü bir yapım var kendi ailemin bile müdahalesine dayanamıyorum sırf buyüzden ailemden çoook uzaklarda okumayı tercih ettim . Vazmıgeçmeli yoksa onunla yola devamı etmeli bilmiyorum . O konuştuğumuz yakınıma annesi bundan sonra eğitim içinde olsa oğlumu uzağa göndermiycem evleneceksede getirsin kızı evimize bizle kalır , kızları evlendirrim bende onlarla kalırım demiş . Kırılmasın diye birşey söylemedim ama kadının fikri böyle haberin olsun eğer bu iş olmayacaksa daha fazla vakit geçmeden konuş herkes hayatına baksın diyor . Şimdi ne yapmam gerek ? Sırf annesi yüzünden ondan ayrılmalımıyım ? İkna etmek imkansız gibi en başından söyledi annemlerden ayıracak bir evliliğe karşıyım diye . Babasıda vefat etmiş buarada Bukadar iyi anlaşırken annesi yüzünden yolları ayırmak içime dokunuyor ama evlenip boşanmaktan iyidir diyorum . evlilik mevzusuna ise en az dört sene var . Bu iş olmayacaksa kimsenin hayatından 4 sene çalmanında alemi yok diyorum Biryandan bekle evsa belki dört seneye fikirler değişir diyorum çok kafam karışık deneyimli ablalarımdan yardımlarını yorumlarını rica ediyorum ..