Bir kedi meselesi

Mune ablacim hakli korkunun ustune gitmek lazim. Ben de icime bir kurt dusunce butun isiklari acip bakip icim rahat sekilde oturuyorum. Oturup fiti fiti korkacagima.
Ben kedicikten ziyade üyenin korkusuna odaklandım, Allah korusun bebekli de bir kadınmış, bir evde her türlü şey olabilir, çocuğu kapıp dışarı çıkmak icap edebilir, müstakil evde hırsız uğursuz gelir diye belki daha çok korkuluyordur ama o an cesaretinizi toplamanız lazım, müstakilde yaşadık, o günlerden alışkanlık baş ucumda kalın bir sopam var, tıkırtı duysam usulca kalkıp sopayı kaptığım gibi fırlıyorum, korku doğaldır ama yenmek lazım, açın ışıkları zaten Allah korusun hırsız gelse ışıklar açılınca kaçar gider, henüz evdekiler uyandı yüz yüze geleyim diyecek kadar korkusuz hırsız yok şükür ki.

Mune ablacim hakli korkunun ustune gitmek lazim. Ben de icime bir kurt dusunce butun isiklari acip bakip icim rahat sekilde oturuyorum. Oturup fiti fiti korkacagima.
Aynı şeyi ben de yapıyorum , her yeri görmem lazım. Eşim de diyor ki korku filmlerinde her duyduğu sese koşarak giden varya hani şu izlerken mal dediğimiz aha o sensin 🤣 Dedemin çiftliğindeyiz, ıssız bir yerde. Geçen ambardan takır tukur ses geliyor, kediler falan da dışarıda,ben aldım elime ışığı gidiyorum, bakacam. Eşim diyor ki git git inşallah zombidir de popişini ısırır 🤭🤭 Uzaylı falansa ben kurtarmam, Jüpitere kadar yolun var diyor 🤭 Ertesi gün çıktı, porsukmuş, iyi ki gitmemişim,çok fena saldırıyor o.

Merhaba Kızlar
Eşim hep geceleri çalışıyor 5 aylık kızımla yalnız kalıyorum evde
doğal olarak korkuyorum.

demin kapının önünde ses duydum acayip korktum
Sonra kedi miyavlama sesi geldi.

eşime mesaj attım.
kedi mi var anlamadım ama sesler geliyor çok korktum dedim.
Oda
Evet kedi vardı galiba dedi.
Sana zahmet su ve yemek koysana yukarı dedi.( çatıdan bahşediyor)
Yarın mı dedim hayır şimdi dedi.
Bende yapamam çok korkuyorum şuan dedim.

yazık hayvana aç susuz napacak sabaha kadar dedi.
Kalktım süt ve su koydum kaba
Ama mümkünatı yok cesaret edip kapıyı açamadım
Bu sırada da eşimle telefonda konuşuyorduk.

sesler geliyordu gene dışardan
Ama miyavlama filan olmadı bidaha

dedim valla yapamıyorum çok korkuyorum sesler geliyor dedim
Hırsız olsa hala durur mu orda bişey olursa çığlık atarsın ben gelirim 2 dk ya filan dedi.
Kediden mi korkuyorsun o seni görünce kaçar zaten çatıya dedi.

bende ben kediden korkmuyorum kapıyı açamıyorum cesaret edemiyorum napabilirim dedim.

kızdı telefonu kapattı.
Vicdan azabı çekiyorum ama korkuyorum elimde değil
😢
korkan eş... gecenin körü çatıya gönderen koca... üstüne bir de kızıyor.. 5 aylık bir de bebeğiniz var.... kocanız hiç normal değil!
kediye de bişi olmaz. sabah koyarsınız.

Ben kedicikten ziyade üyenin korkusuna odaklandım, Allah korusun bebekli de bir kadınmış, bir evde her türlü şey olabilir, çocuğu kapıp dışarı çıkmak icap edebilir, müstakil evde hırsız uğursuz gelir diye belki daha çok korkuluyordur ama o an cesaretinizi toplamanız lazım, müstakilde yaşadık, o günlerden alışkanlık baş ucumda kalın bir sopam var, tıkırtı duysam usulca kalkıp sopayı kaptığım gibi fırlıyorum, korku doğaldır ama yenmek lazım, açın ışıkları zaten Allah korusun hırsız gelse ışıklar açılınca kaçar gider, henüz evdekiler uyandı yüz yüze geleyim diyecek kadar korkusuz hırsız yok şükür ki.
Kesinlikle doğru kadinlar cok daha guclu metanetli olmali. Sesten korkmak, koca olmadan cocuk doktora goturememek aşılsın bunlar.

Aynı şeyi ben de yapıyorum , her yeri görmem lazım. Eşim de diyor ki korku filmlerinde her duyduğu sese koşarak giden varya hani şu izlerken mal dediğimiz aha o sensin 🤣 Dedemin çiftliğindeyiz, ıssız bir yerde. Geçen ambardan takır tukur ses geliyor, kediler falan da dışarıda,ben aldım elime ışığı gidiyorum, bakacam. Eşim diyor ki git git inşallah zombidir de popişini ısırır 🤭🤭 Uzaylı falansa ben kurtarmam, Jüpitere kadar yolun var diyor 🤭 Ertesi gün çıktı, porsukmuş, iyi ki gitmemişim,çok fena saldırıyor o.
Ayyy kahkaha attim haha😂 Ben de 4 yildir yalniz yasiyorum. Oyle baglik bahcelik yer değil ama arada insanin icine bir kurt dusuyor. Genelde gece yataga girince oluyor bu. Diger odadan ses mi geldi hı diye kendimle konusuyorum. Kalkip bakmazsam mumkun değil uyuyamam, sipidik terliklerimi giyip gidiyorum bakmaya 😁

Kesinlikle doğru kadinlar cok daha guclu metanetli olmali. Sesten korkmak, koca olmadan cocuk doktora goturememek aşılsın bunlar.
Aynen öyle, çok aşırı korku o anda bayılmasına bile sebep olabilir, panikten donup kalabilir, evde küçük bebek de varmış, gerçekten sağlıklı bir durum değil, elinde olan bir şey değildir ama psikolojik destekle aşması gerekiyor.

Ayyy kahkaha attim haha😂 Ben de 4 yildir yalniz yasiyorum. Oyle baglik bahcelik yer değil ama arada insanin icine bir kurt dusuyor. Genelde gece yataga girince oluyor bu. Diger odadan ses mi geldi hı diye kendimle konusuyorum. Kalkip bakmazsam mumkun değil uyuyamam, sipidik terliklerimi giyip gidiyorum bakmaya 😁
😁 Pandemiden dolayı buradayız, normalde apartmandayız biz de. Bende ses gelince kendimle konuşuyorum. Dur sana mutfaktan su getireyim hayatım diyorum kapıyı açıp ama benimki horluyor o ara. Gerçekten hırsız olsa salak bu karı adam lokomotif gibi horluyor hala diyecek 😄 Ama o iç huzursuzluğu konusunda aynıyız kesinlikle.

😁 Pandemiden dolayı buradayız, normalde apartmandayız biz de. Bende ses gelince kendimle konuşuyorum. Dur sana mutfaktan su getireyim hayatım diyorum kapıyı açıp ama benimki horluyor o ara. Gerçekten hırsız olsa salak bu karı adam lokomotif gibi horluyor hala diyecek 😄 Ama o iç huzursuzluğu konusunda aynıyız kesinlikle.
Yapi meselesi biraz da cocuklugumdan beri oyle kopekten falan da korkmam. Korkanlarin biraz bunun ustune gitmesi gerekli. Eski yasadigim yer ormanlik bir alanin icindeydi. Dağdan yaban domuzlari falan gelirdi bazen. Bir gun yuruyuse giderken karsilastim. Konteynır deşiyorlardi birbirimizi gorunce donduk kaldik. Hic bozuntuya vermeden "Merhaba rahatsiz olmayin lutfen devam edin" dedim sirita sirita ufaktan sivistim, pesime dusmediler neyseki 😂

Ben kediden korkmadım sesleri bi kedinin çıkardığına inanmadım galiba ondan oldu.

daha önceden hırsız girmişti evimize annemlere yani
Kendi evime de biz evde yokken kaynım evdeyken girmeye çalıştı.
ondan korktum.

yani neler okuyoruz görüyoruz. 5 aylık kızım ve ben Varım evde. Allah korusun tabi ama çok haber izlemekte iyi değil galiba😊

aslında o kadar korkak bir insan değilim kaç yıldır yalnız kalıyorum ama dün nedense çok korktum.

bu arada sabaha karşı su ve yiyecek şeyler koydum 😃

Evinizin dışındaki kedi sesinden bu kadar tedirgin olmanız neden? Eşinizin de sizin çok korkan biri olduğunu bildiğiniz halde kediye süt götürtme ısrarı neden? Korktuğunuz için üstünüze gelmesi, kızması neden? Sizin bunu bir dert gibi algılamanız neden? 😊

Esiniz 2 dakikaya gelebilecek bir yerde mi? O zaman sütü neden o vermiyor?

Catiya cikmaktan korkmanizi anlıyorum. Esiniz neden size böyle bir baski yapiyor?

Ayrica kapidan gelen kedi sesi sizi niye bu kadar korkutuyor? Ne olacak kedi kapiyi kirik bogaziniza mi yapisacak?
Olsa olsa kedi degil faredir. Siz biraz tikirti yapin hirsiz falan olsa zaten kalmaz kacar.

Bastan asagi acayip bir konu.

Back
X