Bir kedi meselesi

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.481
En iyi cevaplar
1
2.850
333
31
Merhaba Kızlar
Eşim hep geceleri çalışıyor 5 aylık kızımla yalnız kalıyorum evde
doğal olarak korkuyorum.

demin kapının önünde ses duydum acayip korktum
Sonra kedi miyavlama sesi geldi.

eşime mesaj attım.
kedi mi var anlamadım ama sesler geliyor çok korktum dedim.
Oda
Evet kedi vardı galiba dedi.
Sana zahmet su ve yemek koysana yukarı dedi.( çatıdan bahşediyor)
Yarın mı dedim hayır şimdi dedi.
Bende yapamam çok korkuyorum şuan dedim.

yazık hayvana aç susuz napacak sabaha kadar dedi.
Kalktım süt ve su koydum kaba
Ama mümkünatı yok cesaret edip kapıyı açamadım
Bu sırada da eşimle telefonda konuşuyorduk.

sesler geliyordu gene dışardan
Ama miyavlama filan olmadı bidaha

dedim valla yapamıyorum çok korkuyorum sesler geliyor dedim
Hırsız olsa hala durur mu orda bişey olursa çığlık atarsın ben gelirim 2 dk ya filan dedi.
Kediden mi korkuyorsun o seni görünce kaçar zaten çatıya dedi.

bende ben kediden korkmuyorum kapıyı açamıyorum cesaret edemiyorum napabilirim dedim.

kızdı telefonu kapattı.
Vicdan azabı çekiyorum ama korkuyorum elimde değil
☹️😢

Merhaba Kızlar
doğal olarak korkuyorum.

eşime mesaj attım.
Oda

Hırsız olsa hala durur mu orda bişey olursa çığlık atarsın ben gelirim 2 dk ya filan dedi.

bende ben kediden korkmuyorum kapıyı açamıyorum cesaret edemiyorum napabilirim dedim.

kızdı telefonu kapattı.
☹️😢
Yani?? Çatıya biz mi çıkalım ?? Tam olarak ne istiyorsunuz??

kedilere inek sütü verilmez zaten dokunur.acından da ölüceğini sanmıyorum sabaha kadar da bu nasıl korkmak anlamadım.öcüler mi dolaşıyo dışarıda? bu korkma dereceniz hiç normal değil bi psikologla görüşün bu mevzuyu.yani o kadar korkaksınız ki yanımda böyle birisini arkadaş eş dost vs olarak tutmam , sinirim kaldırmaz çünkü gereksiz tepkilere sabrım yoktur , tedavi olun.:işsiz:

Haklısınız tedirgin olmakta.Kedi birkaç saat aç durabilir,hava aydınlanınca ki 05.30 sularında aydınlanıyor koyabilirsiniz.Bir daha akşamdan koyarsınınız,üzülmeyin

Doğal olarak korkuyorum nedir allah aşkına? İnsan kendi evinde niye korkar? Hiç doğal bir durum değil bu. Yetişkin kadınsınız 5 yaşında çocuk değilsiniz.

Kedi nasıl beslenir bilmiyorsanız beslemeyin lütfen, faydadan çok zarar veriyorsunuz hayvancıklara sonra biz uğraşıyoruz hasta olduklarında.

Merhaba Kızlar
doğal olarak korkuyorum.

eşime mesaj attım.
Oda

kızdı telefonu kapattı.
😢
😂😂herkesin derdi başka.Eşiniz merhametli mi değil mi anlayamadım valla

Doğal olarak korkuyorum nedir allah aşkına? İnsan kendi evinde niye korkar? Hiç doğal bir durum değil bu. Yetişkin kadınsınız 5 yaşında çocuk değilsiniz.

Kedi nasıl beslenir bilmiyorsanız beslemeyin lütfen, faydadan çok zarar veriyorsunuz hayvancıklara sonra biz uğraşıyoruz hasta olduklarında.
Sizin bu yazdığınız gibi ilk sayfada yazanlar olmuş aynı şeyi, Aneksenamunnn Aneksenamunnn isimli arkadaş sadece size beğenmedim demiş, kan davası mı var nedir.
Gayet de mantıklıyken üstelik.

Kediye süt vermemek gerekir aklınızda olsun. İçindeki laktozu sindiremezler. Hatta fazla tüketirse onun için çok zararlı olur.

Kedicik sabaha kadar aç kalsa bir şey olmaz dayanır ama yalnız kalınca kapıyı açmaya bile korkmanız sağlıklı değil, bunun için bir uzman yardımı alsanız iyi olur, Allah muhafaza evde yalnızken yavrunuza acil müdahalelik bir durum olsa, çocuğu kapıp çıkmanız gereken bir şey olsa kapının önünde donup kalacak mısınız?

Eviniz bahçeli müstakil sanırım, bahçeli müstakil evde yaşadım günlerce yalnız kaldığım da oldu, çok korkuyorsanız evin tüm ışıklarını açın, alın elinize bir odun önce kapı önünü kolaçan etmekle başlayın, zamanla evin etrafında korkusuzca dolaşırken bulursunuz kendinizi.

Kedicik sabaha kadar aç kalsa bir şey olmaz dayanır ama yalnız kalınca kapıyı açmaya bile korkmanız sağlıklı değil, bunun için bir uzman yardımı alsanız iyi olur, Allah muhafaza evde yalnızken yavrunuza acil müdahalelik bir durum olsa, çocuğu kapıp çıkmanız gereken bir şey olsa kapının önünde donup kalacak mısınız?

Eviniz bahçeli müstakil sanırım, bahçeli müstakil evde yaşadım günlerce yalnız kaldığım da oldu, çok korkuyorsanız evin tüm ışıklarını açın, alın elinize bir odun önce kapı önünü kolaçan etmekle başlayın, zamanla evin etrafında korkusuzca dolaşırken bulursunuz kendinizi.
Mune ablacim hakli korkunun ustune gitmek lazim. Ben de icime bir kurt dusunce butun isiklari acip bakip icim rahat sekilde oturuyorum. Oturup fiti fiti korkacagima.

Back
X