Ben minnosumun agzini burnunu opuyorum halada hasta olmadim
Artik bir sey vermezsiniz kadina. Birde verin şunu deyince kizsaniza onaneymis Allah Allah
Benim de kedim var ve böyle temiz hayvan görmedim gerçekten. Evet insanların hassasiyeti olabiliyor, bizim gibi sevmeyebilirler de ama bu tavır itici. "Ha biz pisis yani canımızı da yolda bulduk, hastalığı da göze aldık ölücem bi kedi yoluna" diyesim geliyor yüzlerine.
Kediden daha temiz canlı mı varmış..
Tükürülerinde bakteri/mikrop öldüren madde var ve yalanarak temizlenirler.. Varın siz düşünün.
Evde, bahçede, sokakta her çeşit kediyi sıkıştırmaya and içmiş bir kedili kadın olarak bu zihniyetteki insanlardan bıktım artık. Kediler kadar temiz olsa keşke bazı insanlar. İkinci kez kumuna gitmeyen hayvanlardan bahsediyoruz.
Benim de evime usta girmemişti bir kere. Kapıda görüp "abla kedili eve girmem ben, hastalık taşıyor bunlar" diyip beni de mal gibi bırakıp gitmişti. Koruyor muydu neydi bilmiyorum ama.
Bence de bir şekilde söyleyebilirsiniz. Çokça denmiş tabağı boş yollayıp "yemezsiniz kediden dolayı diye düşündüm." gibi bir cümle kurulabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?