Bir kedi meselesi

Ya ben bir şeyler alıp verme mevzusunu da sevmiyorum.Eski zamanlarda değiliz ki aaa dur kokmuştur vereyim canı çekmiştir işte durumları yok bilmem ne. Nedir yani ortalama her evde yemek pişer iyi kötü.Git fakire yaşlıya ver daha çok sevindirirsin makbule geçer yan komşuya veriyor gösteriş gibi.Saçma sapan adetler geliştirmek yerine yararlı hale getirsek süper olacak.Bundan sonra vermeyin yemek o verirse de almayın ve dediğimi diyin bence :)

geçen burada kedilerin pis olduğu söylenen bi konu dönüyodu ortalarda hem de upuzun bir konuydu, şimdi burdaki böyle yorumları görmek beni çok mutlu etti

Aynen kedi dinende evde bakımı caiz olan hayvanlardan hatta belki de tek hayvan. Düşünün derim çok tatlı oluyorlar tam bebişler :)

Oyy güzelim çok tşk ederim o senin güzelliğinden yaa..
Tabi kız yaptırmaz olur muyum ben onu normal ev yemegıyle bıle beslemıyorum. Özel pahalı mamalardan alıyorum yaş/kuru. Her gün taranıyoruz, aşılarımız vet takip edip haber veriyor. Valla kendime öyle özenmiyorum :))
Ya öyle sorucam ya da tabak gönderdiğinde işte boş verip sen tiksiniyosun galiba dicem ama bişeyler yapcam duyduguma dair.

Yiyecekleri yine o kadına da verecekmiş gibi ayırın, sonra da bir güzel sokak köşesine koyun. En azından vefa nedir bilen hayvancıkların karnı doymuş olur.

Kendisi de sektirsin gitsin, seke seke gitsin böyle.

Sektirsin gitsin Hahahah tuttum bunu. Bence de sektirsin gitsin

Bu tipler genelde sabit fikirli olurlar. Bin defa da anlatsanız anlamazlar veya anlamak istemezler.
Gelişmiş ülkelerde kedi köpeksiz ev yok. O mantıkla onlar çoktan ölmüşlerdi.
Ben sinir oluyorum böyle insanlara. Boşuna kendinizi yormayın anlatmak için ve herhangi bir şey vermeyin.
Onlara vereceğiniz yiyecekleri dışardaki hayvanlara verin sevaba girersiniz.

Ben öyle insanlar eve geldiğinde "zorunlu değilsiniz evimize girmeye o bu evin bir ferdi sizde misafirsiniz siz arada geliceksiniz diye ben niye kedimden vazgeçiyim ki?" diyorum cvp veren daha çıkmadı düşündüğünüzü söyleyin içiniz rahat etsin.

Sbahcede baktigimiz bir kedimiz var annemleri ikna ettim artik eve girebiliyor birkac haftaya da temelli bizle olacak umarim. Az once evde kucagimda uyuyordu birden uyandi kapiya kostu miyavladi. Actim kapiyi kostu bahceye topragi eselemeye basladi. Insanlar kadar pis canli yok. Ayy kedi mi goturun uzaga atin diyenlere begenmiyosan gelme bize demisligim var.
Bence bos gonderin tabaklari oyle yuzunuze bakarsa da sebebini soyleyin.

Ya yanlış anlamayın nolur , hayvanlara asla zarar vermeyen uzaktan seven biçok insandan daha çok yardım eden biriyim.
Lakiiiin , nekadar aşılı olursa olsun nekadar bakımlı cins olursa olsun o kedilerin tüyleri illaki dökülüyor siz nekadar süpürürseniz süpürün.kedisi olan arkadaşım var okadar bakımlı kedi , arkadaşımda temiz.Ama bikere evine gittiğimde siyah giymiştim , eve bi geldim heryerimde tüy...illaki dökülüyor ve uçuşuyor.ki bulunduğum odaya sokmadı kesinlikle.ona rağmen.herkesin görüşü farklı olabilir lütfen yadırgamayın.bence bişeyde demeyin , arada verirsiniz bişiler dökersede döksün , komşuluğu iyi ise bence kırmaya değmez.komşu önemlidir...

Kedinin ağzı zaten bebek ve çocuklardan cok dahaa sterilldir. Antiseptiktir onların ağzı. Asıl okula krese gidn yada parka giden bebekler mikrop saçıyor hastalık taşıyor birbirine. Daha çok hastalık yayarlar ve kediden insana hastalık da gecmez.
Benim kedim v arkn böyle kedimden tiksinen tipler olursa aynen böyle diyordum ben. Tavsiye ederim boz bir dahakine
En sevmdigim insan tiplerinden

O kedi onlardan temiz be peygamberimiz kedinin ictigi Sudan abdestini alirmis,pis olsaydi abdest alamazdi oyle degilmi?ozellikle kedi en temiz hayvandir,yaptigi pisliginin uzerin bile kapatir oylece birakmaz...yemeginizide yemezse yemesin cokmu dert kizini gondermesin kendide gelmesin bir zahmet,bizimde bir kedimiz var dunyaya degismem onu komsuda neymis,kedim icin cephe alacaksa kendi kaybeder...

Kediler dahil tüm tüylü hayvanlardan tiksinirim asla onlarla yemek yiyemem olan evdede yiyemem ama peygamberimizin bir hadisinde kedilerin temiz hayvanlar olduğunu dinlemiştim benimki huylanma zor bi durum kalp kırmadan durumu komşularınıza söyleyin

Konuya dini içerik yazmayalım lütfen.

mugehatun,
belki komşun yemek için dememiştir, bir anlık kızgınlıkla da tavır almamak lazım, kimi insanlar evde bakılan evcillerin gayet sağlıklı olduğunu, tüylerinden, ağızlarından mikrop kapılmayacağını açıklasanda ikna olmayabiliyor, benim kendi annem Papişe pek yaklaşmak istemez mesela, ki rahmetli babam acayip derecede bir hayvanseverdi, ben desen öyle ama annem huylanıyor, bizim sevgimizi aşırı buluyor, öte yandan kayınpederim bizim köpeği güzelim yavrum diye sever, dizine yatırır sever okşar.

Evcil bakanların temizliğine gelirsekte siz titizlikten saniye başı evde temizlik yapsanız, evde evcil bakıyor deyip bu duruma soğuk bakan, önyargılı insanlar sizi asla yeteri kadar titiz bulmayacaktır.

Bizde bir pekinez var, tüy döküyor sonuçta ama hergün ev tepeden tırnağa temizleniyor, eminim evde köpek mi oh yooo diyen birçok insanı evin temizliğine ikna edemeyeceğim, o yüzden boşverdim böyle şeyleri.

Ben Papişimin ağzını burnunu öpüyorum, gıdısını yiyorum, hasta olmayız bakımlı aşılı olduktan sonra, köpeklerinde ağız salgıları yaraları iyileştirici özelliğe sahip, çok sevip ailenin bir ferdi gibi görünce bu bize garip gelmiyor ama başkalarının bunu yadırgamasını da anlayışla karşılıyorum, bence sende komşunuzu önce bir anlamaya çalış, belki istem dışı yapıyordur.

Sevmiyorsa kızını da yollamasın yemekte, keyfi bilir. Keşke biz insanlar da o hayvanlar kadar temiz ve saf olabilsek .
Umruna takma boşver.....

Ben kedileri hiç sevmem, korkuyorum gözlerinden
Yemin olsun şeytanı hatırlatıyorlar

Dokunmam onlara, görünce de kaldırımda falan karşı tarafa geçiyorum.
O yüzden bilemiyorum, mikrop falan değil tabi çekindiğim. Hayvanın doğasını sevmiyorum
Hastalık bulaşmak elbet de aşıları tamsa, e kedi sevmeyen ıyy diyen de vardır
Bunlardan biri de benim.

Bu arada kendim de köpek velisiyim.

Bari instada kendine kedisever yazmasaydın ahahahahhahahaha
Ya evo allah kahretmesin seni

ahahah şeytan demiş ya çatlak sıradaki kedime şeytan ismini mi versem cuk oturur bak

hep yazıyorum ya, ebe ile imam arasında yıkanmayan milletten her gün kendini temizleyen kedilere "pis" damgası geliyor ya, gülmekten katılıyorum.. katım katım katıldım yine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…