Bir kedi meselesi

Kediler pis olurmu ya yumuk onlar yumuk:)
Hele cocuklara zarar vermemek icin kedilerin takındığı tavirlara bayılıyorum:)Boşverin duymamis gibi davranın.

İnanın şuan kddim elimde yazıyorum gerçekten kedileri sevmeyen insanları bnde sevmiyorum ve bn kedimin ağzını burnunu her yerini öperim gün boyu da kucağımda zaten daha bi hastalık kapmadim

Açık bi şekilde söyleyin evi dinliyormussunuz gibi olmaz öyle bişey derse o kadar yirtilmasaydiniz dersin:)

neden bir sey yapma yada soyleme geregi duyuyorsunuz ki? boyle insanlara soyleseniz, dedigini ve yaptiginj kabul edecegini dusunmuyorsunuzdur herhalde? zeytinyagi gibi uste cikip sizi haksiz duruma dusurmeyeceginin garantisi yok! bu daha cok keyfinizi kacirmaz mi? bellki ki hassas ruhlu birisiniz, bile bile lades deyip, daha cok uzulmenin mantigi var mi? bir daha yemek vermezsiniz, tabaklarini bos gonderirsiniz olur biter. o kadinda essek degilse 2. xe olmadi 3. de anlar... tabii yinede siz bilirsiniz de bana pek mantikli gelmedi konusmak...

Eki Görüntüle 1891444
Bu kedi şimdi nasıl pis olabilir hıı. Tüyleri dökülüyo yapcak bişe yok ama çok tatlı dimiii. Komşumun kedisi. Bi asil bi asilkii. O komşun taş yesin o taş
Yalnız öyle bir poz vermiş ki az sonra ben sana yapacağımı bilirim der gibi yemin ediyorum bakışlarından zeka fışkırıyor bu hınzırın

"Kurban olun masülale benim kedime"de bi daha ver şunu derse. "Senden de hastalık bulasabilir seni de verelim o zaman" de. Yiyecek bişey verirse tabağı fırlattığın gibi kaç imdat ebola diye. Terbiyesiz ya

Yine kedi olan evde yemek yenmez mevzusuna dönüşecek konu ama sizin o komşu hatun yemesin yemeğinizi falan, çocuğunu da göndermesin size kedi için sürekli verin bunu diyecekse. Kendi hanesi bitti bir de sizinkine mi karışıyor, ayıp. Ben olsam yüzüne vururum.

Kedimin henden daha temiz olduğunu bile düşündüğüm zamanlar oluyor.
Kendi kaybeder valla :) bunu anlamak istemeyen biri asla anlamaz.

Verin mi diyor bir de haspa! Gelmesin size. Siz vermeyin Nasıl olsa hastalık bulaşır dersiniz. Evinize aldığınız canlıdan ona ne

mugehatun bu konuda bende o kadar muzdaripim ki. Minnosumuzu sahipleneli 1 sene oldu. Ne esimin ailesi ne benim ailem kabullenemedi. Evimizden tiksiniyolar yemeginizi yemeyiz diyolar. Anlatmaya calisiyoruz ama mumkun degil fayda etmiyo. Her firsatta gonderin evden diyip duruyolar. Insana dokunuyo valla sinir oluyoruz artik. Her seferinde hadlerini bildirmekten kibarca karisma haklarinin olmadigini anlatmaktan yorulduk. Ya ben kuzumun suyunu mamasini bitmis gorunce bile vicdan azabi cekiyorum ac susuz mu biraktim diye hal boyleyken baskasina vermeyi hele sokaga birakmayi aklimdan bile geciremem.
Cok uzatmisim cok doluydum bu konuda :) yani komsu ne ki dış kapinin mandali boşver :)

Bir köpek sahibi olarak, hayvanları sevmeyen tüm insanları esefle kınıyorum. Korkabilirsin, çekinebilirsin, huylanabilirsin ama sevmemek korkutucu. Sizin bu komşunuz da alenen sevmiyor. Bana birileri evime gelip verin şunu dese "hoşt hadsiz" der kovarım. Bırak yemek alıp vermeyi pek muhattap olmaya bile gerek yok böylesiyle. Nasıl da kendinde "verin şunu" deme cesaretini bulabiliyomuş o hanım? Pis olduğunu falan düşünüyorsa da evinizin, gelmesin. Sanki zorla kolundan tutup içeri mi sokuyosunuz?

Valla milletin keyfi bilir, kedim evde her yere girip çıkıyor, isteyen yer istemeyen yemez aç durur. Kimse için kedimi kısıtlayacak değilim. Zerre umrumda değil benim, hiç de aklıma gelmiyor yani acaba kedi var diye böyle düşünüyorlar mıdır diye..

6 aydır kedi bakıyorum. Niye bu zamana kadar bu güzel arkadaştan mahrum kalmışım diye hayıflanıyorum. Ben de hastalık ve hijyen meselesi değil de tuyleriyle alakalı biraz sorun oluyor. Benim için hiç önemli değil. Zaten halilar koltuklar günlük haftalık vs temizlik esnasında temizleniyor. Kalanlar da dert değil, çok tabii geliyor bana. Ama misafir gelince koltuktan üzerine tüy bulasabiliyor.

Ben sadece şu rulo şeklinde yıkanabilir yapiskanli üründen aldım. Özellikle siyah kıyafetlerde çok ise yaradı. Ama kedinin uzerindeki tuyler dokulmeden her gun fircalamak istiyorum. Bir sürü tarak çeşidi var. Tüyleri tarak üzerinde toplayan yere dokmeyen fırça istiyorum. Aynı zamanda kedi bundan rahatsız olmamalı canını yakmamali. Tavsiyesi olan?

3 tane kedim var ,omrum boyu evimde hep hayvan dostum oldu,kedi,kopek,tavsan vb.
Omrum boyu akraba ,ex nisanli vs kisilerden tepki aldim ,
Bu tepkileri verenler ,bencil empati sahibi degil,
O kadar temiz ve naif canlilara bunca laf edene yemek degil laf bile vermem,
Sen evine alma ben mutluyum der ,agzini kapatirim

"Kedi pis değildir. O sizin evlerinizde ve çevrenizde çok dolaşan temiz hayvanlardandır." Hadisi şerif

Siz o densiz komsunuzu bana gonderin en iyisi! Gorsun bakalim pis evi!Bizim evde tam 6 tane Rottweiler var, 1 minik kedicikli eve pis diyebilen, benim evi gorunce duser bayilir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…